Dodaj do ulubionych

spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze

20.12.15, 16:11
zapewne przez 10 spontanicznych fundacji spontanicznego ryszarda

wirtualnapolonia.com/2015/12/19/soros-daje-150-mln-na-walke-o-demokracje-w-polsce-drugi-majdan-w-warszawie-coraz-bardziej-realny/
w Krakowie na wiecu obrońca demokracji Marek Kondrat - co roku milion zł od ING. Spontaniczny Marek spontanicznie protestuje przeciwko opodatkowaniu banków

niezalezna.pl/74129-bank-gesto-doslownie-tlumaczy-sie-klientom-z-wystepu-kondrata
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 16:30
      Wydaje mi się, ze Kondrad podpisał z bankiem umowę biznesową a nie pakt polityczny, w którym zrzeka się swoich poglądów.
      Jak zwykle PISowiec dopie... się do wszystkiego....
    • baltycki Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 16:31
      "Dla narodowców idealnym rozwiązaniem byłoby gdyby policja przynajmniej przestała chronić te manife i dała wolną rękę do działania sekcjom sportowym kibiców i Ruchu Narodowego. A tak na poważnie chociaż wymiana opinii między kodomitami a narodowcami byłaby doskonałą formą perswazji dla lewaków to trzeba zachować spokój na ulicach i nie dopuścić do prowokacji bo to dałoby argumenty dla potencjalnej niemieckiej interwencji w Polsce."

Kolejny duren.
    • fragile_f Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 16:36
      Ujął mnie za serce ten fragment:

"O dofinansowanie mogą ubiegać się wszystkie liberalno-lewackie organizacje pozarządowe walczące z nacjonalizmem, patriotyzmem, rasizmem, ksenofobią i propagujące sprowadzanie do Polski nielegalnych imigrantów.[..]Z funduszy Fundacji Batorego korzysta w Polsce mnóstwo organizacji których jedynym celem jest wyszukiwanie tzw. „mowy nienawiści” w Internecie, mediach i donoszenie do prokuratury w oparciu o art. 119 i 256 Kodeksu Karnego – „kto nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych (…wink podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2”."

Czyli głownym problemem jest to, ze ktos walczy z rasizmem, ksenofobia i "mową nienawiści"?
      Faktycznie, strach sie bac kogos, kto nie pozwala na segregacje rasowa big_grin Co za zli, niedobrzy ludzie! Jak Martin Luther King albo Katrina Taikon.
    • joa66 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 16:43
      biedny tiszantul...coraz słabiej, coraz słabiej....
    • kama265 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 16:44
      ale to nie wolno bra pieniędzy za wykonaną pracę? Wydaje mi się że Kondrat kasuje od ING za reklamę, nie za wiece.... jprdl, jednak zawiść zaślepia...
    • asia_i_p Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 16:45
      Jeremy Clarkson też jest Illuminati confirmed.
      • wielceszanownypan Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:08
        asia_i_p napisała:
        > Jeremy Clarkson też jest Illuminati confirmed.

Jeremy Clarkson jest głupszy od pisu.
        • asia_i_p Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:28
          Trudno mi zadecydować w tej kwestii. Tym niemniej, jest Illuminati confirmed

podobnie jak KFC
    • iskierka3 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 16:49
      A Kondrat nie dość, że bogaty to jeszcze ma młodą żonę ;p butem go!
      • iskierka3 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 16:51
        Podczas gdy szary człowiek cały dzień patrzy na swoją starą w papilotach - dodaje cichutko acz z oburzeniemwink To niesprawiedliwe i nie będzie Kondrat kłuł w czy człowieka prostegowink
    • wielceszanownypan Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 16:51
      tiszantul napisała:
      spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze

A ile kosztują zorganizowane, zaplanowane marsze, miesięcznice smoleńskie na przykład?
      I kto za nie płaci niespontanicznie?
    • baltycki Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:01
      Ale dlaczego linkujesz przedruk? Bo w linku "polonia"?
      Dlaczego nie oryginal z ciekawymi odpowiedziami autora na komentarze?

[2015-12-18] G Nowak
      W Polsce są trzy główne "partie polityczne" które walczą między sobą o władzę i są one inne niż się ludziom powszechnie wydaje. Są to, Loża wielkiego wschodu (geremek i michnik), loża rytu szkockiego i najstraszniejsza najbardziej bezwzględna żydowska loża B’nai B’rith Polin wpuszczona do Polski za czasów Lecha Kaczyńskiego w 2007 roku. Ci ludzie są we wszystkich oficjalnych partiach politycznych. Polakom daje się tylko iluzję wyboru między PO, Nowoczesną czy PIS. Wystarczy po kilka osób w danej partii na kluczowych stanowiskach aby robiły to co jest potrzebne i konieczne.

(Geremek nie zyje!)

[2015-12-19] G Nowak
      Kilka wniosków można wyciągnąć. Po pierwsze widać, że mają pieniądze i są dobrze instytucjonalnie zorganizowani. Nie jest to ruch spontanicznego buntu. Na pierwszych manifach rzadko mieli biało-czerwone flagi. Dzisiaj było ich mnóstwo. Jak widać na filmikach niezależnych operatorów w necie ludzie nie kupowali tych flag. Wyciągano je z brudnych bagażników samochodów dostawczych lub autobusów (o ZGROZO !) i rozdawano demonstrantom. Żeby nie było kompromitacji że nie potrafią śpiewać hymnu to tym razem w Warszawie hymn śpiewał jeden wodzirej a reszta słuchała. Jak sobie to porównam z tym jak to było na Marszu Niepodległości to wyglądało to tak, że jak śpiewany był hymn to ryk z ponad 100 tysięcy gardeł był taki, że ziemia drżała obok a każdy dawał z gardła tyle ile miał maksymalnej mocy. A więc porównanie patriotyzmu to żenada i marna imitacja ze strony kodowców. Zagrożenie dla stabilności państwa jednak istnieje bo widać, że mają dwie potężne MOCE. Kasa która idzie na gadżety i opłatę dojazdów autobusami, posiłki itp. oraz media...

Kurcze, nie dosc, ze placa, to jeszcze dowioza i nakarmia big_grin
      • maadzik3 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:07
        big_grin no cudnie po prostu, wreszcie zostałam masonem!!!!! szkoda że nie wiedziałam o tym wcześniej. i dookoła mnie tacy sami niepoinformowani, nie dość że flagi kupili/ przyniesli to i hymn spiewali, nikt ich panie dziejaszku nie uswiadomil
      • kama265 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:08
        i nawet nie umyli tych samochodów... niczego nie potrafią uszanować big_grin
        • iskierka3 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:17
          No bo są przecież po całości OHYDNIwink
          • kama265 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:18
            big_grin
        • przystanek_tramwajowy Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:28
          A flagi od organizatorów pokradli (komuniści i złodzieje w końcu, co się dziwić), bo później szli z nimi do metra i autobusów.

---
          Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
      • przystanek_tramwajowy Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:10
        Jeśli autor komentarzy to wszystko widział i słyszał, to powinien szybko zgłosić się na leczenie psychiatryczne. Będzie ono długotrwałe i nie wróżę powodzenia, bo widać, że psychoza bardzo zaawansowana. A może pan był na jakiejś innej manifestacji albo w jakiejś innej Warszawie?
        • baltycki Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:21
          Pan Grzegorz Nowak jest autorem tekstu, w komentarzach odpowiada na pytania.

[2015-12-18] Kacper
          Dlaczego ludzie jeszcze się nie buntują ?

[2015-12-18] G Nowak
          Bo władza odbiera im na razie tylko wolność, ekonomicznie jest jeszcze przyzwoicie. Naród wyjdzie na ulice dopiero jak nie będzie co garnka włożyć.
      • szarsz Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:11
        > (Geremek nie zyje!)

I to już ładnych parę lat. Zza grobu rządzi?

> Kasa która idzie na gadżety i opłatę dojazdów autobusami, posiłki

Ojej, to już nie ma imiennych list i opłacania demonstrantów? A ja już rodzinę zbierałam wink
      • iskierka3 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:16
        Mocne. I trochę przerażające, że takie publikacje ktoś bierze na poważnie i z nimi usiłuje dyskutowac.
    • maadzik3 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:04
      uważaj z wiarą we wszystko co czytasz.
      Szedł raz facet koło drewnianego płotu. Na płocie było napisane "dupa". Uwierzył, pogłaskał i do dziś drzazgi wyciąga
    • zofijkamyjka Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:21
      boszsz, Marek Konrad, wybitny aktor, zaproszony do reklamy banku, bierze za to pieniądze. Tak jest na całym świecie. Piłkarze np. tez zarabiają na reklamie i to dużo wiecej!
      ---
      Nigdy nie jest tak, żeby człowiek, czyniąc dobrze drugiemu, tylko sam był dobroczyńcą. Jest równocześnie obdarowywany tym, co ten drugi przyjmuje z miłością.
    • kozica111 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 17:25
      Tiszantul, nie ma sensu nic tłumaczyć, co więcej nie trzeba.
    • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 18:39
      Co tak naprawdę Wiecie o założycielu KOD-u.
      Próbowałam sobie wyguglać, ale niewiele jest.
      W tv słyszałam, że jest bezrobotny, a później że pracuje dla KOD, co by znaczyło że jakąś kasę dostaje za pracę.
      I taki bezrobotny facet ni stąd ni zowąd stworzył KOD. A kasa na finansowanie tego KOD-u to skąd? Przecież przygotowanie manifestacji to kupa kasy, druki, papiery, ochrona, nagłośnienie, itd. Nawet te papiery do urzędów ktoś musiał wypełnić, do policji, pogotowia...
      Jakoś trudno mi uwierzyć w spontaniczne powstanie KOD-u. Ciekawa jestem kto za tym naprawdę stoi i o co chodzi w tym wszystkim, ale tak naprawdę.
      • baltycki Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 18:47
        > Ciekawa jestem kto zatym naprawdę stoi i o co chodzi w tym wszystkim, ale tak naprawdę.
        Napisz, gdy juz sie dowiesz.

Wiem, wiem.. Ty niczego nie sugerujesz, Ty tylko stawiasz pytania.
      • maslova Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 18:50
        www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/mateusz-kijowski-tworca-komitetu-obrony-demokracji,602997.html
        • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 18:54
          maslova napisała:

> www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/mateusz-kijowski-tworca-komitetu-obrony-demokracji,602997.html

To czytałam. Ale znalazłam też coś takiego. Ile w prawdy, jest w tych dwóch artykułach?
          Skąd mam wiedzieć co jest prawdą.
          • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 18:55
            asia-loi napisała:

> maslova napisała:
            >
            > > www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/mateusz-kijowski-tworca-komitetu-obrony-demokracji,602997.html

>
            > To czytałam. Ale znalazłam też coś takiego. Ile w prawdy, jest w tych dwóch art
            > ykułach?
            > Skąd mam wiedzieć co jest prawdą.
            Zapomniałam wkleić linka.
            www.zelaznalogika.net/kto-tak-naprawde-tworzy-komitet-obrony-demokracji/
            • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:01
              Jeszcze to:
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19375441,kod-odpowiada-na-ataki-kukiza-jutro-nasi-prawnicy-podejma.html?lokale=czestochowa#BoxNewsImg
              I cytat z wklejonego linka.
              "Jutro nasi prawnicy podejmą przygotowania działań prawnych"

Tyle co powstali i to spontanicznie, a już mają swoich prawników. Kto wynagradza tych prawników, bo jakoś nie wierzę, że będą za friko pracować.
              • iskierka3 Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:04
                Jak na kogoś kto stoi z boku to bardzo sie angazujeszwink
                • iskierka3 Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:05
                  A Kukiz juz powiedział kto wynagradza ich prawników - żydowski bankierwink
                • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:10
                  iskierka3 napisała:

> Jak na kogoś kto stoi z boku to bardzo sie angazujeszwink

Mam dzisiaj trochę czasu i sobie czytam różne strony w necie. I coraz mniej z tego rozumiem. Więc dalej nie będę się opowiadać po żadnej stronie. Mam coraz większy mętlik. Komu wierzyć, kto mówi prawdę.
                  • alka7777 Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:19
                    masz prblem ze zrozuminiem to nie myśl i swoich dokonań nie publikuj bo się ośmieszasz moja droga
                    • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:32
                      alka7777 napisał(a):

> masz prblem ze zrozuminiem to nie myśl i swoich dokonań nie publikuj bo się ośmieszasz moja droga

Tak, ja mam wątpliwości i pytania. Dobrze, że Ty nie masz żadnych wątpliwości i bezgranicznie wierzysz KOD-owi i politykom. Pożyjemy, zobaczymy kto ma rację.
              • paskudek1 Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:10
                o ile się nie mylę to wystawienie pełnomocnictwa do reprezentowania przed sadami itp trwa około 10-15 minut. I JUŻ można powiedzieć "mam SWOJEGO prawnika" smile nie podniecaj sie tak bardzo.
                • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:11
                  paskudek1 napisała:

> o ile się nie mylę to wystawienie pełnomocnictwa do reprezentowania przed sadam
                  > i itp trwa około 10-15 minut. I JUŻ można powiedzieć "mam SWOJEGO prawnika" smile
                  > nie podniecaj sie tak bardzo.

Ale prawnikowi trzeba zapłacić i chyba nie mało.
                  • lady-z-gaga Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:18
                    żal Ci cudzych pieniędzy? zaglądaj do swojego portfela
                    chociaż patrząc na to, co tu wypisujesz, wyczuwam raczej klientkę MOPSu
                  • paskudek1 Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:21
                    a to już jest kwestia umowy między klientem i prawnikiem kochana. nie tobie w nią wnikać smile Jak na razie KOD może dal komuś pełnomocnictwo i może z całą pewnością powiedzieć "nasi prawnicy to i tamto zrobią" a co zrobią, kiedy i ZA ILE ci prawnicy to już kwestia inna. Powiem więcej - są tacy prawnicy co to pracują pro bono smile
                    • szarsz Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:23
                      > są tacy prawnicy co to pracują pro bono

Szczególnie jeśli nie są zwolennikami dobrej zmiany.
                    • przystanek_tramwajowy Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:24
                      To samo miałam napisać - na pewno wśród tych kilkudziesięciu tysięcy ludzi, którzy manifestowali z KOD-em znajdzie się prawnik, który przygotuje pozew.

---
                      Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
                      • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:29
                        przystanek_tramwajowy napisał:

> To samo miałam napisać - na pewno wśród tych kilkudziesięciu tysięcy ludzi, którzy manifestowali z KOD-em znajdzie się prawnik, który przygotuje pozew.

Przypomniało mi się. Giertych zapowiadał publicznie, że skieruje pozew przeciwko rządowi jak w styczniu nie dostanie na dziecko 500 zł. Liczy na 1500 zł, ponieważ ma czworo dzieci, a kasę przeznaczy na zbożny cel.
                        • paskudek1 Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:33
                          no widzisz, co najmniej jednego prawnika w zanadrzu juz mają smile A ty sie podniecasz jak dziecko cukierkiem ech....
                          • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:37
                            paskudek1 napisała:

> no widzisz, co najmniej jednego prawnika w zanadrzu juz mają smile A ty sie podnie
                            > casz jak dziecko cukierkiem ech....

Tylko Giertychowi nie trzeba płacić. On tak sam z siebie dla idei. A swoją drogą jestem bardzo ciekawa, czy ten pozew złoży. Ponieważ Szydło zapowiada, że te 500 zł będzie od kwietnia lub czerwca. Do stycznia niedaleko, to mam nadzieję, że zobaczymy pozew Giertycha, albo i nie?
                            • paskudek1 Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:44
                              zdaje się, że gdzieś wyżej zastanawiasz sie kto zapłaci prawnikom KODu. No to ci wykazalam, ze mogą miec prawnika za darmo smile
                        • morekac Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:42
                          Nie sądzę, aby na serio skierował. Jest wyrok TK, że obietnic wyborczych nie należy brać na serio. (tak jakby było na nich zastrzeżenie: cennik nie jest wiążącą ofertą w rozumieniu prawa handlowego czy coś w tym stylu) . O pardon, teraz wyroki TK to niewiążące opinie, sprawa mogłaby być nieco rozrywkowa. Sądzicie, że prawnik rządowy powołałby się na ostateczność orzeczeń TK? 😄
                          • asia-loi Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:47
                            morekac napisała:

... O pardon, teraz wyroki TK to niewiążące opinie, sprawa mogłaby być nieco rozrywkowa. Sądzicie,
                            > że prawnik rządowy powołałby się na ostateczność orzeczeń TK? 😄

No właśnie, to byłby fajny ubaw dla ludu.
              • una_mujer Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 20:54
                Owszem, będą pracować za darmo. Ja na przykład - właśnie się zgłosiłam do sekcji prawnej KOD...
      • iskierka3 Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 18:53
        Chodzi o to zeby reptalianie przejęli władzę nad światem. Rany.
        • morekac Re: Mateusz Kijowski 20.12.15, 19:05
          Szybciej koty paczacze.
    • lady-z-gaga cała prawda o pewnej demonstarcji 20.12.15, 18:53

"Słynna spontaniczna i całkowiecie bezinteresowana demonstracja poparcia dla rzadu PiS, ta równo sprzed tygodnia, wcale nie była ani spontaniczna ani tym bardziej bezinteresowana. Swoją drogą tylko naiwny by w tę spontaniczność uwierzył.

Na przyległych do trasy marszu uliczkach, a także przed Torwarem, zaparkowano dziesiątki autokarów. Przed i po demonstracji, atmosfera rozrywkowa.

W jednych autobusach grochóweczka z termosów, w drugim żurek z kiełbasą. W autobusach z zielonogórskiego, flaki z chlebkiem jak ktoś życzył. Do tego jakas flaszeczka rozpijana z plastikowych kubeczków, wcale nie jedna i wcale nie mała, oraz wszechobecne piwo. Lud się nademonstrował więc lud się musi odstresować.

Dwie panie z klubu Gazety Polskiej z Bydgoszczy (wcale nie ucharakteryzowane na moherówki) przyznają, kiedy przedstawiam się na wszelki wypadek jako pismak owej gazety, że do Warszawy na manifestację przyjechały chętnie, bo dawno nie były, a po drugie, w drodze powrotnej będą rozdawane obiecane wcześniej „manifestantom“ bony świąteczne wartości 200 złotych.

Z kolei pan ze Śląska nieco drinknięty, to fakt, przyznaje bez żenady, że był rozkaz z Solidarnosci by jechać. „A kto nie chciał ten ch...“. Więc za bardzo wyboru nie było, choć – jak mowi – koło pióra mu lata cała ta manifestacja i ten rząd, który za momanet „tak samo nas górnikow wyrucha jak ten poprzedni. Ale odmówić nie można było, rozumisz pan… Palcamy by potem człowieka wytykali, a po co mi to? (…wink no i premie za wyjazd obiecali, a kasiorka zawsze się przyda“.

No taka to – w skrócie – była mniej wiecj owa spontaniczna manifestacja popracia.
      Ale to jest jedna strona medalu pt demonstracje. Jest też i druga.

Otóż wieść niesie, że Kaczyńskiego zaczynają poważnie wku...ać te demonstracje konkurencji. Wku...a go to i jednocześnie niepokoi, bowiem przez kolejne dwa tygodnie nie dość, że te manify były dość widowiskowe, to jeszcze – o zgrozo – nie spotkały się z żadnym słusznym odporem. Nie było w praktyce żadnych kontrmanifestacji, które by stanęły na drodze zdrajcom i gestapowcom, które dały by czynny odpór, kamieniem, wyzwiskiem czy czymkolwiek.

Więc na dywaniku zameldowali się ponoć wczoraj wieczorem panowie Brudziński, a także Błaszczak i Kamiński (to on ponoć wymyślił ten numer z bombą przed sejmem). I zostały rozdzielone zadania.

Błaszczak ma za mordę wziąć policję, tak by ta zaczeła wreszcie reagować i dopie...ć do demonstrantów. Legitymować pod byle pretekstem, prowokować, zatrzymywać pod byle pretekstem, zamykać drogi dojścia, jednym słowem utrudnić życie zbierającym się KODowcom jak sie da.

Brudziński dostał zadanie dużo bardziej odpowiedzialne. Ma zorganizować w szybkim tempie kibolsko-prawacko-faszystowsko-narodowe bojówki, który będą w sposób zorganizowany atakowały demonstrantów. Ma być hardcorowo i gorąco tak, aby tej – jak mówi prezes – „lewackiej hołocie, odechciało sie łażenia po ulicach“.

Kamiński zaś ma zacząć na powaznie „rozpracowywć wodzów tej kontrrewolucji“. To dobry wybór, bo Kamiński zna się wyjątkowo dobrze na organizowaniu prowokacji i fabrykowaniu dowodów. Fakt, robi to czasem nieudolnie, ale takie są teraz czasy, że nie liczy się maestria i elegancja, liczą się jedynie efekty.

Czyli wychodzi na to, że po pierwsze szykuje się gorąca wiosna, a być może nawet bardzo gorąca zima. Po drugie, skoro na Nowogrodzkiej (choć już upatrzyli sobie pałac na Szucha po Trybunale) robi się tak nerwowo, to znak, że oni naprawdę zaczynają się obawiać ulicy."

tabloidonline.wordpress.com/2015/12/20/cala-prawda-o-pewnej-demostracji-choc-nie-tylko/

• krejzimama Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 19:06
      Każdy kto próbuje z tym czymś dyskutować przyczynia się do tego, że tego typu brednie zaczynają być brane na poważnie.
      • la_mujer75 Re: spontaniczne 150 mln na spontaniczne marsze 20.12.15, 19:47
        Ja w ogóle postuluję nie odpowiadać na zaczepki tego trolla - zarówno w tym wątku, jak i każdym następnym .
        Wiem, wiem, ze to trudne....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka