jjagoodaa
25.03.16, 18:24
Kupiłam mieszkanie na 3piętrze z balkonem 12m2, zaczelam jednak zalowac ze nie wzielam na parterze z ogródkiem i teraz widzę, że Ci co zarezerwowali zrezygnowali no wiec jest tam taras 12m2 oraz ogródek około 51m2. Taras jest taki jak mój balkon na 3 pietrze zadaszony tym z 1 pietra balkonem, a ogrodek to taki bonus. Mieszkanie w tej samej cenie. Bloki są 4piętrowe. Rodziny wydaja się kulturalne więc mam nadzieję, że nikt by papierosów do ogródka nie rzucał, a nawet jakby to mam swój taras do którego nic nie wrzucą. Brałabym ale tez się boję czy na parterze nikt mnie w nocy nie napadnie, poki co bloczki nie beda strzezone, a ja lubie spac przy otwartym oknie wiec sobie wyobrazam jakies horrory. Przesadzam? zmienilysbyscie mieszkanienie? lepsze takie z ogrodkiem? widzialam w obok bloku juz wybudowanym, ze maja ogrod zrobili zywopłot z tui i nawet za bardzo nie mozna zajrzec co sie tam dzieje w ogrodzie. Tak delikatnie miedzy drzewkami podpatrzalam, ze maja stoliczek grilla i otwarty taras prosto na ogrod i dzieci biegaja sobie po tym ogrodzie. Fajne rozwiazanie. Czyli tylko Ci z góry widzą co w ogrodzie ale przechodzien z innych blokow nie. Co o tym sadzicie? lepsze to 3 pietro czy jednak z ogrodem mieszkanie na parterze.