27.04.16, 09:52
Witajcie,
nie wiem jak to nazwać ale męczy mnie moja intuicja. Mam tak że spotykam ludzi których po prostu odbieram.
Objawia się to tak na przykład: idę sobie i nagle wpada mi do głowy myśl o jakiejś osobie z 2 minuty ją spotykam i pytam ją wtedy myślałaś może o mnie przed chwileczką - Ona mówi tak.
Wpada mi myśl trza się spotkać z koleżanką na drugi dzień Ona mi mówi, że po południu wczoraj myślała żeby się spotkać.
Chm... ale i tak gorsze jest czucie, że ktoś o Tobie źle myśli, źle Cię osądza, ja to po prostu czuję.
Też tak macie? też Was to męczy?
Obserwuj wątek
    • feniks_4 Re: Intuicja? 27.04.16, 13:31
      Ja odbieram najlepiej sygnaly od intuicji we snie.
      Snilo mi sie np., ze pewna dosc toksyczna kolezanka chce mnie zamordowac. Ona jest narcyzem i potrafi swietnie grac przemila osobe i mowic slodziutkim glosikiem, ale ja we snie odbieram jej prawdziwe emocje w stosunku mnie.
      To byl tylko przyklad, moje sny sa dla mnie dowodem tego, ze istnieje telepatia.
      We snie mozna odebrac czyjes mysli i uczucia. Na jawie czasem tez, mozna to chyba porownac do dzialania fali radiowych.
      • ascii4 Re: Intuicja? 27.04.16, 14:43
        U mnie ze snami jest tak: jak śni mi się super atmosfera w pracy, na bank już następnego dnia są jakieś problemy i na odwrót. Więc idąc wiem że coś się święci... czasami pomaga.
        Najmniej w życiu pomaga chyba sen, że druga połowa Cię zdradza.... chociaż ktoś inny mógłby powiedzieć, przynajmniej wcześniej wiesz.
        • feniks_4 Re: Intuicja? 27.04.16, 16:20
          Co do zdrady, to tez wysnilam. Mialam stale sny na temat zdrad ex-partnera. Smial sie z nich i mowil ze sa dowodem mojej chorobliwej zazdrosci.
          Jak sobie dzis pomysle, ze moja intuicja dobijala sie do mnie tymi snami przez kilka lat, a ja nie chcialam jej uwierzyc...
          Te sny mnie bardzo niepokoily, oczywiscie, ale uwierzylam jemu, bo byl mistrzem w odwracaniu kota ogonem (moze tez, nie mialam odwagi spojrzec prawdzie w oczy).
      • baltycki Re: Intuicja? 27.04.16, 16:53
        "Snilo mi sie np., ze pewna dosc toksyczna kolezanka chce mnie zamordowac."
        Sprawdzilo sie?
    • ruscello Re: Intuicja? 27.04.16, 14:45
      Na te myśli nawet nie zwracam uwagi, bo ciągle coś czuję. Ostatnio wiedziałam, że 2 zdrowe i mało mi znane osoby umrą. Czasem dzwonię ostrzec konkretne osoby, bo czuję niebezpieczeństwo. Intuicja działa.
    • ichi51e Re: Intuicja? 27.04.16, 16:28
      big_grinDD nie mamy!
    • mas.uka Re: Intuicja? 27.04.16, 17:17
      ja tak mam z rodziną, przeczucia w stosunku do rodziców i brata, zawsze gdy mi się śnią to na bank coś się stało nie dobrego, choroba albo jakieś problemy mają. Mam też tak z niektórymi bliskimi ludźmi spoza rodziny że np myślę o jakiejś osobie i za chwilę ta osoba dzwoni
    • sfornarina Re: Intuicja? 27.04.16, 17:26
      > Wpada mi myśl trza się spotkać z koleżanką na drugi dzień Ona mi mówi, że po południu wczoraj myślała żeby się spotkać.

Ja tak zawsze mówię ludziom, z którymi już dawno powinnam się spotkać (bo wypadałoby) i jakoś sama nie zainicjowałam kontaktu. I nie zawsze to jest prawda tongue_out
      • angeika89 Re: Intuicja? 27.04.16, 20:10
        Też tak mam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka