Dodaj do ulubionych

Wygwizdany...

02.05.16, 18:02
Duda wygwizdany podczas finału Pucharu Polski na stadionie narodowym.
Bilans na tą chwilę...
Szydło - wygwizdana
Duda -wygwizdany
Kaczyński -oczekuje
Obserwuj wątek
    • wheels.of.steel Jeśli gwizdały, to pikniki z Warsiawki 02.05.16, 18:31
      Pikniki, które w realnym życie kibicowskim nie uczestniczą, nie chodzą na mecze lokalnego klubu i nigdy nie biły się za barwy, bo mają 30 cm w obwodzie bicepsa. Realne, codzienne, prawdziwe i aktywne życie kibicowskie wygląda zupełnie inaczej i jego reprezentanci. Na wydarzenia typu Puchar Polski przyłazi zawsze dużo pikników w rureczkach lub marynareczkach, które chcą się pokazać. Hooligans lub ultras na Dudę na pewno by nie gwizdali.
      • olena.s Re: Jeśli gwizdały, to pikniki z Warsiawki 02.05.16, 21:42
        A kogo obchodzi, że bandyterka kogoś NIE wygwizdała?
      • mid.week Re: Jeśli gwizdały, to pikniki z Warsiawki 03.05.16, 10:39
        To faktycznie zmienia postać rzeczy big_grin
      • maslova Re: Jeśli gwizdały, to pikniki z Warsiawki 03.05.16, 11:14
        Mylisz się złotko, sektor kiboli z Legii buczał i gwizdał bardzo głośno.
        • wheels.of.steel Ale raczej i tak nie jest za KOD 03.05.16, 11:23
          Może tak być, że kibice uważają PiS za lewaków, popierających Unię Europejską i niedających gwarancji, że na pewno nie przyjmą uchodźców. Kibice mają często poglądy o wiele bardziej na prawo niż PiS, wielu kibiców sympatyzuje z dewizą white power.
          • maslova Re: Ale raczej i tak nie jest za KOD 03.05.16, 11:29
            Haha, widzę, że wszystko potrafisz sobie tak ładnie wytłumaczyć big_grin
            • wheels.of.steel Re: Ale raczej i tak nie jest za KOD 03.05.16, 11:35
              Nie no na serio, dla niektórych bardzo radykalnych środowisk PiS to "żydy" big_grin Wbrew teorii niektórych lewaków, że na PiS głosują nazi-skini big_grin
              • maslova Re: Ale raczej i tak nie jest za KOD 03.05.16, 11:59
                No, tak jak dla Ciebie wszyscy, którzy gwiżdżą, to KOD-owcy lub pełowcy wink
      • yoma Re: Jeśli gwizdały, to pikniki z Warsiawki 03.05.16, 16:45
        >przyłazi zawsze dużo pikników w rureczkach

Rozumiem, że Maliniak został wygwizdany za bycie piknikiem w rureczkach.
    • kaz_nodzieja Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:06
      To było piękne. Duch w narodzie nie ginie.
      • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:13
        Tyle, że pewnie gwizdały durne pikniki z Warsiawki, a nie patriotyczni kibice z dużymi bicepsami.
        • joa66 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:18
          big_grin Ale Ty jesteś głupi.
          • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:24
            Znam dobrze środowisko kibicowskie (sam w nim nie uczestniczę, bo piłki nie lubię) i wiem, jakie poglądy tam dominują. Wiem też, że na mecze "repry" czy Puchar Polski to eventy towarzyskie, podczas których warto się pokazać i na które chodzą nawet wymuskani radni Platformy w sportowych marynareczkach i inne osoby, które normalnie kibicami footballu nie są. Więc sobie platformersi mogą gwizdać, na normalnym ligowym meczu by to nie przeszło.
            • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:25
              Więc te tzw. "pikniki" w żaden sposób nie są reprezentatywne dla środowiska kibicowskiego, które np. na pewno Dudę szanuje za mecenat nad pogrzebem Łupaszki.
              • cosmetic.wipes Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:47
                Środowisko kibicowskie to te durne karki z IQ stołowej nogi, bogiem na ustach i racą w brudnej łapie?
                I co ty mały, chudy, łysiejący siurku-prawiczku robisz z nimi? Obsługujesz seksualnie?
                big_grin
                • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:04
                  Ja mały chudy? big_grin Ja kawał wysokiego, postawnego i nalanego (obecnie odchudzającego się i przyrastającego na mięśnie) chłopa. big_grin Te "durne" karki często prowadzą biznesy, o jakich Ci się śniło. tongue_out
                  • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:06
                    A włosów mam sporo, ale i tak wolę na krótko, bo tak jest bardziej męsko, siurkiem to myślę od 10 lat nie jestem. big_grin
                    • gama2003 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:26
                      I musisz o tym opowiadana babskim forum ? O tych mięśniach i jaką lubisz fryzurę.
                      Słodko...i jakż wiarygodnie wink
                      • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:30
                        Mogę sobie tutaj popisać dla relaksu i całkiem szczerze - siłownia to ważny aspekt mojego życia. Przyznaję się, jestem pusty, ale bez siłowni życie to nie byłoby takie życie tongue_out
                        • mamma_2012 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 22:02
                          Miałam kiedyś, przez chwilę, takiego trenera na siłowni, pusty jak nie wiem co, zafascynowany sobą, inteligencja pantofelka, płytki jak brodzik dla niemowlaków, w dodatku brzydki jak noc listopadowa, czego sam nie zauważał, bo przecież "mieńśniem" się może pochwalić. W sumie to nawet nie wiem czemu po tylu latach teraz mi się przypomniałwink
                          • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 22:05
                            Ale jednak był trenerem i zapewne na brak powodzenia u panien nie narzekał, zwłaszcza jeśli to było parę wstecz, kiedy siłownie nie były tak oblegane, a muskulatura robiła większe wrażenie, niż dziś tongue_out
                            • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 22:09
                              Może dla żony prawnika trener personalny nie jest kimś, kto robi wrażenie, ale uwierz że dla jakiejś studentki, co dorabia w "sieciówce", już tak - może robić "wow" tongue_out
                  • semihora Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:31
                    >prowadzą biznesy, o jakich Ci się śniło.

Haracze, wymuszenia, handel ludźmi, dilerka?
              • kozauwoza Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:48
                wheels.of.steel napisał:

> Więc te tzw. "pikniki" w żaden sposób nie są reprezentatywne dla środowiska kib
                > icowskiego, które np. na pewno Dudę szanuje za mecenat nad pogrzebem Łupaszki.

tym bardziej żal było Dudzie, oj żal
            • czar_bajry Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:10
              gdyby głupota umiała latać to ty odleciał byś od nas jak gołębica....
        • gama2003 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:00
          Ta, bo to źle kibice byli....
          • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:17
            Zwykłe japiszony, a nie ludzi ulicy, którzy barwy noszą.
            • morekac Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:26
              No nie wiem... Sądząc po dalszej oprawie meczu nie byli to piknikowcy w marynareczkach . Oni nie odpalają środków pirotechnicznych w takiej ilości, że trzeba mecz przerywać. Czyli jednak byli to wasi ukochani i hołubieni kibole.
            • gama2003 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:27
              Te japiszony tak racami w piłkarzy potem rzucały ? Aaa, pewnie pod marynareczkami im się zmieściły...
              • wheels.of.steel Nie będę mówił, co kibice śpiewal o panu historyku 02.05.16, 20:32
                Panu historyku z Pomorza. A jak pięknie by było, jakby na mecz przyszedł Adam Michnik. tongue_out To by było dopiero gorące przywitanie. tongue_out
    • lusitania2 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:37
      biduśwink
      mam nadzieję, że po tym bolesnym przeżyciu znajdzie spokój i ukojenie w ramionach prawowitej małżonki.
      • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:41
        Jak ktoś gwizdał, to tylko lemingi-pikniki w sportowych marynareczkach, a nie prawdziwi, patriotycznie kibice, którzy noszą "barwy".
        • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:43
          Znam środowisko kibicowskie i tam PAD to jest gość, bo pamięta o Żołnierzach Wyklętych i ofiarach komunizmu. To nie jest żaden "szogunowiec", żeby na niego chcieli gwizdać.
          • aniani7 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 19:56
            Rozpoznałaś któregoś ze swoich znajomych hahaha
            www.fakt.pl/polska/co-kibice-legii-wiedza-o-powstaniu-warszawskim-,film,622466.html
            • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:10
              Mówisz teraz o małoletnich, osiedlowych dresikach lub podniszczonych pijaczkach. "Animatorzy" ruchu kibicowskiego to przeważnie osoby bardzo świadome patriotycznie i historycznie, do tego raczej "przy forsie". Wśród chuliganów modne są marki ciuchów, gdzie kurtka kosztuje pewnie z 1000 zł, a koszulka polo ponad 200 zł.
              • aniani7 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:17
                Peeewnie, na nagraniu widać same szczawiki i patologię hahaha. Skoro dla Ciebie kochana marka i cena ubrania są wyznacznikiem jakości człowieka, gratuluję hahaha. Swoją drogą, nie obraź się, że określam Cię rodzajem żeńskim, ale który prawdziwy facet siedziałby na forum czysto kobiecym hahaha.
                • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:23
                  Część szczawiki, część pijaczki, ogólnie nie są to zbyt lotne orły i zapewne z wyżyn społecznych nie pochodzą. Obstawiam, że nawet jak chodzą do roboty, to browara w godzinach pracy łoją. Ja tylko napisałem, że to są ludzie przy forsie, którzy prowadzą swoje biznesy, mają muskulaturę kulturystycznej jakości (osiągnięcie takiego wyniku to nie jest tania sprawa) i nawet jak nie są intelektualistami, to radzą sobie w życiu i nie stoją w kolejce pod MOPS. A na tym forum czasem bywam, bo jest to miejsce opiniotwórcze, dodatkowo nie trzeba czekać długo na odpowiedź, jak się założy temat.
              • aniani7 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:20
                O sorry, nie doczytałam, tak dobrze jest teraz w Polsce, że podniszczeni pijaczkowie mają kurtki za 1000 zł, nooo, nie wiedziałam, że jest aż tak dobrze
                • salinas Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:22
                  Pacz pani/pan jak to punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia. Jeszcze nie tak dawno gwizdy pis-u na uroczystościach były moralnie naganne i uznane za chamstwo ... A teraz nie przeszkadza? A wręcz cieszą takie zachowania?
                  • aniani7 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:27
                    Nie jest to powód do dumy, ale z PiS trzeba rozmawiać ich językiem, bo inaczej nic nie zrozumieją.
                  • mdro Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:09
                    "Jeszcze nie tak dawno gwizdy pis-u na uroczystościach"

A to jakaś uroczystość była? Na cmentarzu może jeszcze?
                • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:27
                  Należy różnić pijanych dresików od tzw. "chuliganki", która często stoi na bramkach w lepszych klubach, bierze udział w turniejach sportów walki, stroni od używek i ma dziary z najlepszych salonów.
                  • aniani7 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:32
                    Oj coraz bardziej się pogrążasz big_grin
                    • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:36
                      Ty myślisz, że ludzie co biją się w ustawkach to żule? To w dużej mierze adepci sportów walki, którzy ciężko trenują.
                      • alka7777 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:02
                        co nie oznacza że PDA wygwizdali, wstyd dla prezydenta RP
                      • mdro Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:09
                        Naiwniak... big_grin
                • mid.week Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:51
                  aniani7 napisała:

> O sorry, nie doczytałam, tak dobrze jest teraz w Polsce, że podniszczeni pijacz
                  > kowie mają kurtki za 1000 zł, nooo, nie wiedziałam, że jest aż tak dobrze

Kupują od kiedy załapali się na 500+
                  • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:09
                    Akurat nieco bogatsza "dresiarnia" miała to do siebie, że zawsze lubiła droższe ciuchy, nawet za drogie dla siebie. Już nie mówiąc o tym, że np. kurtki North Face to wśród dresików standard, nawet tych z dość biednych rodzin.
                    • mid.week Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:13
                      jest mi najzupełniej obojętne w co ubiera się dresiarnia.
                    • burina Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:21
                      To niech się jeszcze te biedne dresiki języków poduczą. Nie wymagam cudów, ale żeby marki uniformów nie umieć bez byka napisac...
                      • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:27
                        Gdzie ja niby błąd popełniłem? Szczerze mówiąc, to nie interesują mnie takie ciuszki, bo za kilka stów wolę sobie skórę kupić. tongue_out
                        • burina Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:53
                          Uwaga, uwaga, nauczę Cię dziś jak można sobie zupełnie samodzielnie mózg trenować. To proste, robi się to zupełnie w taki sam sposób, jak trenuje mięśnie na siłowni. Tzn. trochę inaczej. Jeśli masz dostęp do internetu, to nie musisz biedaczku czekać, aż Ci jakaś dobra pani z emamy wytłumaczy, coś, co możesz sobie sprawdzić sam.

W tym konkretnym przypadku masz dwie opcje. Podstawową i zaawansowaną.

Podstawowa, czyli metoda na papugę. Otwierasz sobie stronę marki, o której mowa (w google można wpisać z błędem, niepełną nazwę, a i tak Ci wypluje wynik, który rozpoznasz jako to, czego szukasz) i wgapiasz się w logo do czasu aż zaczaisz różnicę, po czym wkuwasz na blachę i już.

Zaawansowana - robisz to samo, co w podstawowej, po czym jeszcze robisz sobie poszukiwania na temat poprawności jezykowej. O tym, że swobodniej jest korzystać z mechanizmów, które się rozumie a ni tylko pamięta, chyba nie muszę się rozpisywać?
                          • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 12:01
                            O jakiej marce teraz mówisz? The North Face, którą w skrócie nazwałem "North Face", bez "The"?
              • cosmetic.wipes Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:57
                Daj spokój siurku, kurtka za tysiaka to naprawdę żadne mecyje. Ale skąd ty masz to wiedzieć? big_grin
                • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:06
                  Jak ktoś zarabia najniższą krajową, to raczej takich ciuszków nie kupuje. tongue_out Tym bardziej t-shirtów za 2 stówy takich firm jak Stone Island czy Henri Lloyd.
                  • cosmetic.wipes Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:12
                    Polo Lloyda chodzi od 3 stow wzwyż. Ale jak już wspomniałam - skąd możesz wiedziećtongue_out
                    • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:18
                      Kiedyś miałem fazę na angielskie ciuszki, ale nie aż tak drogie. A teraz? Szkoda kasy, wolę jakieś patriotyczne koszulki polskich firm, tym bardziej że mają fajny sportowy krój i dobrze leżą na ciałku prosto z siłowni, do tego zapewniają młodzieżowy design tongue_out
                      I nie pisałem tym razem o polo, ale t-shircie. Nie wiem, czy wiesz, ale takie ciuszki są bardzo modne wśród nazioli tongue_out
                      • cosmetic.wipes Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:49
                        Tiszert HL 150 zeta. Znowu nie trafiłeś big_grin

"Szkoda kasy, wolę jakieś patriotyczne koszulki polskich firm, tym bardziej że mają fajny sportowy krój i dobrze leżą na ciałku prosto z siłowni, do tego zapewniają młodzieżowy design"

Już się tak nie tłumacz, po prostu cię nie stać.
                        • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 02.05.16, 22:03
                          A po co mi t-shirt za 300 zł? Dla loga? big_grin A stać mnie stać, tylko musiałbym sobie odmówić np. kupowania płyt z muzyką i innych rzeczy z tych które do przeżycia nie są niezbędne, ale przyjemne. Prosty kibol może pół wypłaty wydawać na ciuchy, którymi będzie szpanował przed kolegami. Ciuszki typu HL to dobre dla ludzi, co zarabiają ponad 10 000 zł na miecha, przy niższych dochodach zawsze znajdą się powody, by ubrać się jednak choć ciut taniej. Ty z tych nowobogackich, co noszą ciuchy Stone Island itp. by dobrze wyglądać na salonach, a Twój mąż na karku ma gruby łańcuch ze złota próby 750? tongue_out
                          • thank_you Re: Wygwizdany... 02.05.16, 22:40
                            Wheels, pikniki mówisz? big_grin

www.youtube.com/watch?v=QTnWkAnNhyY
                            • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 09:23
                              Ziemkiewicz napisał, że gwizdał raczej sektor prasy lub goście ratusza Warszawy, bo nie sądzi żeby "kibole" gwizdali na kogoś, kto tyle robi dla Wyklętych.
                              • morekac Re: Wygwizdany... 03.05.16, 09:30
                                Przeceniasz znajomość historii u kibiców piłki nożnej.
                              • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 09:32
                                Rozmawiamy o Ziemkiewiczu? Pisałeś, że na meczu nie było prawdziwych kibiców, tylko pikniki.

Wheels, ja jestem kibicem Kolejorza od lat x i dlatego pytam, czy na tym filmie oprawa zrobiona została przez Janusza? Czy te twoje "warsiaskie słoiki" noszą race w kieszeniach jako element stałego wyposażenia? Ba, znają też wszystkie klubowe przyśpiewki? Mecze repy też są przerywane na kilka minut? W 2011 r. na takim samym meczu, tyle że w Bydgoszczy, zadymę zrobili kibice sukcesu?

Ty tak znasz środowisko kibicowskie, jak świnie twierdzenie Pitagorasa.
                                • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:51
                                  Ja mówię o tych, którzy mogli gwizdać na prezydenta. Tak się składam, że znam również tych kibiców, którzy jeździli na wyjazdy, a za barwy zdarzało im się bić. Puchar Polski to nie jest tylko mecz między 2 klubami, ale "wydarzenie". Jeśli taki mecz jest w Warszawie, to logiczne że "warsiawka" przychodzi. A "warsiawka" niewiele ma wspólnego z facetami, którzy mają min. 40 cm "w łapie".
                                  Ja nie pisałem, że na meczu nie było prawdziwych kibiców, ale że była też "warsiawka". Prezydent Duda za to co robi dla pamięci o Wyklętych wśród tzw. "kiboli" jest swoim gościem.
                                  • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:57
                                    I nie wiem jak u was, ale u mnie, jakby w trakcie wyjazdu na wyjazd ktoś się przyznał, że jest za PO, to by mu chyba ręce reszta połamała, a na trybunach mógłby już się nie pokazywać. Kibice to środowisko wyjątkowo aktywnie protestujące zarówno przeciwko przyjmowaniu uchodźców, jak i legalizacji związków homoseksualnych - "postępactwo" nie jest tam mile widziane.
                                    • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:10
                                      Weź nie pierd..., wheels.
                                      • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:14
                                        Znam kilku twoich ultrasów - zapyziali nacjonaliści o IQ pantofelka, ograniczone horyzonty to ich dewiza. Przepite przygłupy jakich mało, z zakazami stadionowymi po samą wieczność. Normalni kibice odcinają się od tej patologii, która na szczęście powoli odchodzi w zapomnienie. Chłopakami TB mogłeś się podpierać 15 lat temu, zapytaj swoich kolegów z Żylety czy mają cokolwiek do gadania w aktualnym ruchu kibicowskim.
                                        • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:21
                                          No jeśli ten Twój "ruch kibicowski" to panowie w kusych marynareczkach i lakierkach, z "trzy zero" w łapie, co nie noszą barw, a Żołnierzy Wyklętych uważają za bandytów, to chyba o innych kibicach mówimy. Akurat postać np. Starucha solidaryzowała niemal kibiców z całej Polski, a Staruch raczej lewicowcem nie jest.
                                          Popatrz na kibiców Lechii, Śląska - zawsze patriotyczne, antykomunistyczne oprawy, poglądy antyimigracyjne, potępianie Jaruzela. Zresztą i na trybunach Kolejorza wisiał baner: To oczywiste i proste, nie chcemy uchodźców w Polsce. Dlatego dla Kolejorza szacunek, bo tam dużo dobrych, patriotycznych chłopaków smile
                                          • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:24
                                            Powtarzasz się. Masz do dodania cokolwiek zgodnego z prawdą? Te twoje łamanie rąk za popieranie PO jest całkiem zabawne. smile
                                            • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:33
                                              A kto niby śpiewał "Donald Matole..."? Cała kibicowska Polska solidaryzowała się ze "Staruchem". Popatrz sobie, ile kibiców jeździ na pielgrzymki ks. Jarosława Wąsowicza i stoi tam w kolejkach z książkami po autografy od ks. Isakowicza-Zaleskiego lub Wojciecha Sumlińskiego. Nie tylko katolicy, ale też zwolennicy szeroko pojętej prawicy.
                                              • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:40
                                                A czemu śpiewali Donald matole? Bo im stadiony chcieli pozamykać. Co to ma wspólnego ze Staruchem?!

Ci twoi kibice to prawdziwi katolicy - tu w kolejce po autograf od księdza, a w autobusie łamią ręce. Ha ha ha.
                                                • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:43
                                                  Bo to było hasło wymyślone przez Starucha. A Staruch uchodził za męczennika zamkniętego przez PO.
                                                  Chłopaki ulicy to nie są grzeczne japiszony. Za poglądy nikomu nie wleją, a nie jest tajemnicą że towarzystwo napakowanych, wytatuowanych, łysych panów zazwyczaj ma poglądy polityczne mocno na prawo i zwolenników legalizacji gejowskich małżeństw się tam raczej nie lubi tongue_out
                                                  • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:44
                                                    Nie, śpiewali tak, bo chcieli zamknąć stadiony.
                                                  • spanish_fly Re: Wygwizdany... 03.05.16, 12:00
                                                    I to kibolskie towarzystwo toleruje Ciebie, chociaż jak sam twierdzisz miałeś w życiu okazję obcować z jedną kobietą i nie spodobało Ci się na tyle, żebyś to chciał powtórzyć? Uważaj, bo chłopaki ślepe nie są i w końcu do nich dotrze czemu się tak upierasz z nimi w jednej szatni przebierać.
                                                  • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 12:05
                                                    Napisałem tylko, że nie było to żadne wielkie "wow", bo zacząłem późno, trudno ode mnie oczekiwać ekscytacji nastolatka. A co do kobiet, to na pierwszą lepszą nie lecę, a te "lepsze" albo nie lecą na mnie albo są w stanie łatwo wymienić mnie na lepszy model. Poznam kolejną i znowu mnie wysiuda. Szczerze mówiąc, mam już dość. Ładne dziewczyny to nie są miłosierne Samarytanki. A ja zdradą się brzydzę, nie chcę być znowu jej ofiarą.
                                                  • spanish_fly Re: Wygwizdany... 03.05.16, 12:16
                                                    No właśnie, widać że wolisz męskie towarzystwo. Nie ma w tym nic złego, ale zalecając się do chłopaków, którzy głośno mówią co myślą o gejowskich małżeństwach prosisz się o kłopoty.
                                                  • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 12:28
                                                    Część z nich na pewno jest "krypto" big_grin
                                                    A co do kobiet, nie jest łatwo utrzymać przy sobie atrakcyjną kobietę. Konkurencja nie śpi. Moi rówieśnicy mają już intratne stanowiska, własne firmy, drogie samochody, pobudowane spore domy lub spłacone mieszkania własnościowe. Taki bez problemu może mi odebrać "wybrankę". Do tego jest kolejny problem - rodzice panny. Każdy "tatuś" chce najlepszego zięcia i raczej tym będzie dobrze prosperujący inżynier, a nie "goguś" z korporacji, który z dnia na dzień może się znaleźć na lodzie, bank mu zabierze mieszkanie i jeszcze zostawi z długiem, który będzie na nim ciążył do końca życia... Zwłaszcza jak panna ma rodziców konserwatywnych, "starej daty", to presja na niej ciąży duża, by znaleźć faceta zarobionego, z kozacką furą i biznesem tongue_out
                                                  • spanish_fly Re: Wygwizdany... 03.05.16, 16:00
                                                    Od krypto tym bardziej po mordzie dostaniesz, więc dobrze radzę szukaj sobie chłopaka w innym środowisku.
                                                  • cosmetic.wipes Re: Wygwizdany... 03.05.16, 18:38
                                                    Józuś, ależ z ciebie wybitna pierdoła big_grin
                                                  • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 20:43
                                                    Po prostu nie mam ochoty na konfrontację z tatusiem panienki big_grin Sam, jakbym miał córkę, to choćbym był podstarzałym lewicującym hipisem gardzącym "hameryką", chciałbym dla niej rokującego "kapitalisty" big_grin
                                                  • cosmetic.wipes Re: Wygwizdany... 03.05.16, 20:48
                                                    Tylko potwierdziłes to, co napisałam wcześniej tongue_out
                                                  • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 20:55
                                                    Takie rzucania się pod prąd, na przekór wszystkim i wszystkiemu jest dobre dla hipisowskich buntowników. tongue_out Jestem realistą. Poza tym kobiety są okrutne i sentymenty mają tylko wobec wybrańców (tzw. samców alfa) - innych porzucają bez chwili smutku. tongue_out Co z tego, że miałem ładną dziewczynę, jak za jakiś czas zabrał mi ją ktoś inny? Tak naprawdę nigdy jej nie miałem. Owszem mógłbym kupić polo HL, by ładnie się opinało na bicepsach i szukać naiwnej, ale to nie w moim stylu...
                                                  • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 20:51
                                                    Wiesz, zawsze można zainteresować się dziołchą której nikt nie chce, ale nie mam do tego altruistycznego powołania...
                                    • maslova Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:39
                                      > Kibice to środowisko wyjątkowo aktywnie protestujące zarówno przeciwko przyjmowaniu uchodźców, jak i legalizacji związków homoseksualnych - "postępactwo" nie jest tam mile widziane.

Aaaa, to już rozumiem to debilne zachowanie kiboli Lecha. W końcu w drużynie z Poznania jest niejaki Abdul Aziz Tetteh, pewnie dlatego tacy nerwowi...
                              • maslova Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:06
                                Akurat byłam wczoraj na tym meczu, więc mam swój własny ogląd tej sprawy. Siedziałam w sektorze zielonym, na przeciwko prezydenta. Gwizdy i buczenie dochodziły z każdego sektora, zarówno Legii, jak i Lecha, a także reszty sektorów. Gwoli sprawiedliwości do dam, że trochę słabych braw też było słychać.
                          • wheels.of.steel Co do ciuchów typu Henri Lloyd 03.05.16, 11:15
                            Już abstrahując od tego, że ich polówki pasują łysawym i spasionym 40latkom z wielkim podgardlem, to zarabiając te ok. 3000 zł nosząc takie ciuchy robiłbym wrażenie "dresika", co wszystko wydaje na ciuchy. Kurtki takiego North Face (nie są jakoś bardzo drogie, ale też nie tanie) to standard wśród dresiarni nawet z ubogich rodzin. To jest środowisko, które na ciuchy wydaje ogrom w porównaniu do swoich zarobków. a na nadgarstkach nosi złote bransoletki. Znam trochę inżynierów itp. i mogliby kupować polówki HL, ale jakoś tego nie robią.
          • attiya Re: Wygwizdany... 03.05.16, 13:03
            na szczęście - wyobraź sobie - nie wszyscy kibice to zwolennicy prawicy czy żołnierzy wyklętych jak ich niektórzy nazywają
            są też tacy,którym owi żołnierze przypominają bandy Bandery
            • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 15:12
              Za to UB i SB jest dla nich "spoko" big_grin
              • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 15:22
                "Bury" Rajs jest twoim idolem, pseudokibolu?
                • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 15:43
                  Kontrowersyjna postać. Ale takie dzielne osoby jak Pilecki, Łupaszka, Inka, Zapora, ks. Władysław Gurgacz, owszem, są dla mnie prawdziwymi bohaterami.
                  • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 15:45
                    Burego nazywasz kontrowersyjną postacią? big_grin
                    • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 20:45
                      Zostawmy go historykom. "Podobno" Kuraś mordował Słowaków za to, że byli Słowakami, no właśnie, "podobno" big_grin
                  • nickbezznaczenia Re: Wygwizdany... 03.05.16, 20:54
                    łupaszka to prawdziwy 'bohater' był. suspicious

Poczytaj o nim to i owo.
                    • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 20:56
                      Może "dokumenty" z czasów PRL-u? big_grin
                      • nickbezznaczenia Re: Wygwizdany... 03.05.16, 20:59
                        Napisz to ludziom, których członków zamordowano, prymitywie.
                        • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 04.05.16, 08:42
                          Na wschodzie bywalo tak, ze dana wies apelowala do wladz, by przylaczyc jej gmine do ZSRR. Wtedy Wykleci mowili: macie tyle i tyle dni na zaprzestanie tych dzialan, inaczej palimy wam wies lub robimy pogrom.
                          Poza tym pod oddzialy partyzanckie podszywaly sie hordy zwyklych zlodziei i bandytow.
    • mamma_2012 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:24
      Przepraszam, ale dlaczego na liście wygwizdanych nie ma Glińskiego?
      A sam PAD pewnie z rozpaczy znów nocą zacznie wypisywać do małoletnich faneksmile
      A dlaczego Jarek niewygwizdany? Bo pojawia się tylko w swoich fanklubach, do ludzi nie wychodzi.

• beata985 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 20:44
      nie było tam czasem Niemców na tym meczu/..??? suspicious
      • alka7777 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:07
        a niestety nie było więc nie ma na kogo zwalić winę. A może to była zakamuflowana opcja niemiecka Angeli. Na bank to była ta opcja co nam kij w szprychy wkłada,.
        • lellapolella Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:15
          alka7777, za przeproszeniem, trzymajmy się oryginalnego tekstu: sypie piach w szprychybig_grin
        • paszczakowna1 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:40
          Jak to nie ma na kogo zwalić winy?

x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_K0LeEtIeOTvZXiTx7W5p04vj06lc4SCZ,w400.jpg
          • ludborka Re: Wygwizdany... 02.05.16, 22:50
            Bardzo dużo tej prasy i gości ratusza było. Chyba żaden kibic już się nie zmieścił.
            Dobrze, że gwizdali bez akcentu...
            • morekac Re: Wygwizdany... 02.05.16, 22:54
              Albo mazowieccy separatyści.
              • joa66 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 23:06
                Z Lechii? smile
              • olena.s Re: Wygwizdany... 02.05.16, 23:08
                I to jest bardzo interesująca koncepcja. Można by podwazyć naturalny charakter zgonu ostatnich książąt i wymówić przynależność do Korony....
                • morekac Re: Wygwizdany... 02.05.16, 23:11
                  Przecież to jasne, że był to spisek...
                  • olena.s Re: Wygwizdany... 02.05.16, 23:14
                    Hmmm, tylko co dalej? Niezależne księstwo mazowieckie? A kogo powołamy, Mazowszanki, na tron?
                    • morekac Re: Wygwizdany... 03.05.16, 07:23
                      Ostatni książęta mazowieccy mieli siostry - potomków jednej z nich należałoby szukać wśród Lubomirskich i Czartoryskich sądząc po wikipedii. Druga poślubiła jakiegoś Batorego.To tak z geneaologicznego punktu widzenia.
                      BTW: dwóch książąt z linii płockiej za Kazimierza Jagiellończyka też zeszło nagle i niespodziewanie.
              • ludborka Re: Wygwizdany... 02.05.16, 23:08
                Oni by gwizdaly wink
    • anorektycznazdzira Re: Wygwizdany... 02.05.16, 21:12
      wot, nieszczęście...
    • krejzimama Niemcy tam byli! 02.05.16, 21:29
      Spójrzcie na rekaw u góry po lewej!
      Niemcy gwizdali!!!

https://pbs.twimg.com/media/Chdg8NuWMAA8UzF.jpg:large
      • mid.week Re: Niemcy tam byli! 03.05.16, 10:48
        O pierwsza kukła RP widzę wybiórczo podchodzi do swojej roli.
    • thank_you Re: Wygwizdany... 02.05.16, 22:22
      I pikniki robiły oprawę i odpalały race? Oj, wheels - jeszcze ktoś weźmie i ci uwierzy. ;-D
      • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:07
        Napiszę po raz kolejny. Czy ja twierdziłem, że tam były same pikniki? Jednak nie podejrzewałbym patriotycznych, zorganizowanych kibiców o takie gwizdy. Raczej kodziarzy, "z tęczą na profilowym". Każdy normalny kibic jest dumny, że obecny rząd i prezydent doprowadzili do tak godnego pochowania Łupaszki.
    • joa66 No i się wyjaśniło 02.05.16, 22:24
      oni gwizdali po niemiecku big_grin
      • thank_you Re: No i się wyjaśniło 02.05.16, 22:38
        Ci też? big_grin
    • thank_you Re: Wygwizdany... 02.05.16, 22:35
      Od razu widać, że to ci sami, którzy byli na Euro 2012. big_grin Oprawa meczowa taka sama. big_grin

• angeika89 Re: Wygwizdany... 02.05.16, 23:45
      Jakoś mi go nie żal...
      Naród wie co robi. Brawo!!
      • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 09:26
        Już pisałem, że gwizdał pewnie sektor przypadkowych pikników w marynareczkach, bo Duda za to co robi dla Wyklętych wśród aktywnych kibiców klubów ligowych budzi respekt. A na mecze tzw. repry lub wydarzenia typu Puchar Polski chodzi towarzysko się pokazać mnóstwo osób, które kibicami na co dzień nie są i na normalne mecze nie uczęszczają.
        • morekac Re: Wygwizdany... 03.05.16, 09:32
          Widziałeś chociaż kawałek tego meczu ? ??
        • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 09:34
          Wheels, kto zrobił te oprawy? Ustosunkuj się.

• wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:53
            Oprawy oprawami, już Ci wyżej napisałem, że na taki mecz w stolicy nie chodzą sami kibice, ale też słoiki w obcisłych marynareczkach. tongue_out
            • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:10
              Dudę wygwizdali równo kibice obydwu drużyn.
        • maslova Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:23
          A możesz sobie pisać to i 100 razy, co nie zmienia faktu, że sektor kibolski Legii buczał i gwizdał aż miło
    • pulower8 Re: Wygwizdany... 03.05.16, 01:32
      Nie znacie się, to były gwizdy poparcia tongue_out
      • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 09:27
        wheels.of.steel napisał:

> Już pisałem, że gwizdał pewnie sektor przypadkowych pikników w marynareczkach,
        > bo Duda za to co robi dla Wyklętych wśród aktywnych kibiców klubów ligowych bud
        > zi respekt. A na mecze tzw. repry lub wydarzenia typu Puchar Polski chodzi towa
        > rzysko się pokazać mnóstwo osób, które kibicami na co dzień nie są i na normaln
        > e mecze nie uczęszczają.
        • beata985 Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:12
          ileż można...nawet zdarta płyta kiedyś się kończy,,,..
          • wheels.of.steel Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:53
            Aż do skutku, aż do skutku tongue_out
            • beata985 Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:27
              skutek jest wręcz odwrotny,,,to tak jak z reklamą -im bardziej głośna i natrętna tym większa irytacja....szkoda klawiatury i prundu...
            • maslova Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:28
              Widzę, że Twoim mentorem mógłby być sam Goebbels: "Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą"
    • thank_you Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:21
      Pikniki:

www.youtube.com/watch?v=2xSNz5yKr6w

Oprawa pirotechniczna przygotowana przez Janusza w ciasnej marynarce:

www.youtube.com/watch?v=3Dy6rie835g

Dzieci z racami:

www.youtube.com/watch?v=Ghum28pI2ys
    • mid.week Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:42
      Gwizdał Wrocław
      Gwizdała Warszawa
      Kto da więcej?
    • fiu-bzdziu2010 Re: Wygwizdany... 03.05.16, 10:55
      młodzież się rozkręca, kiedy będzie " Jędrek matole....
      • wheels.of.steel Na nagraniu nie słychać, żeby gwizdał cały stadion 03.05.16, 11:04
        Gwizdali więc zapewne platformiarze i kodziarze, co dają się podpuszczać Michnikowi.
        • maslova Re: Na nagraniu nie słychać, żeby gwizdał cały st 03.05.16, 11:33
          Wow, słuch brzytwa, po nagraniu jesteś nawet w stanie określić, kto gwizdał, a kto nie? big_grin
        • ra-sowa Re: Na nagraniu nie słychać, żeby gwizdał cały st 03.05.16, 11:52
          synek, nie nadymaj się tak, bo pękniesz.
          Byłeś na tym meczu?
          Widziałeś co sie tam działo?
          Słyszałeś , kto gwizdał?
          NIe? to spadaj.
          Prezydent był, słyszał i wie.
          Gwizdali wszyscy na wszystkich, a poza tym LUUUZ
          Tekst linka
          • maslova Re: Na nagraniu nie słychać, żeby gwizdał cały st 03.05.16, 11:58
            > Prezydent był, słyszał i wie.
            Gwizdali wszyscy na wszystkich, a poza tym LUUUZ

Bzdury gada nasz pan prezydent, owszem piłkarze też byli wygwizdywani, ale tylko ci z Lecha.
            Ale przynajmniej wheels ma już czarno na białym, że nawet PAD słyszał gwizdy WSZYSTKICH kibiców.
    • misiu-1 Re: Wygwizdany... 03.05.16, 11:35
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,137603711,137603711,Koncert_Madonny_obraza_powstancow_.html
    • olewka100procent Re: Wygwizdany... 04.05.16, 09:15
      Wygwizdani na tym meczu byli wszyscy włącznie z piłkarzami.nie ma sie co podniecać i propagande na forum siaćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka