Dodaj do ulubionych

Morfologia - Warszawa

23.06.16, 11:55
Muszę zrobić morfologię z masą dodatków jak: próby wątrobowe, TSH, bilirubina. Może wiecie gdzie najlepiej w Warszawie, zwłaszcza jeśli chodzi o koszt.
Obserwuj wątek
    • ola_dom Re: Morfologia - Warszawa 23.06.16, 11:56
      Lecznica dla Ciebie na Marszałkowskiej.
      Ale sprawdź dokładnie ceny tego, co Cię interesuje - ja tam robię zawsze ft3 i ft4, bo mają najtaniej. Coś innego też mieli taniej, więc warto się dowiedzieć.
      I doliczają 5 zł za "wkłucie".
      • black_magic_women Re: Morfologia - Warszawa 23.06.16, 17:04
        Tanio, ale niezbyt przyjemnie jest w szpitalu praskim. Tam robiłam b. drogie badanie tarczycowe trab, które w dodatku mało kto robi.
        • lillaj Re: Morfologia - Warszawa 23.06.16, 23:51
          Dzięki. W ogóle nie korzystam z państwowej służby zdrowia, ale kiepsko się ostatnio czuję, więc poszłam do przychodni rejonowej po skierowanie na badania. Dwa razy mi odmówiono, poszłam prywatnie. Prywatnie okazało się, że jak najbardziej badania zrobić powinnamsad
    • zapalka.na.zakrecie Re: Morfologia - Warszawa 24.06.16, 07:41
      ja tez polecam zobaczyć w swoich lokalnych przychodniach NFZ, komercyjnie można robić badania i zazwyczaj ceny są konkurencyjne do wszelkich prywatnych punktów. Też mam wrażenie- tylko przy szpitalu na Kasprzaka, ze tam było niedrogo
    • ola_dom Re: Morfologia - Warszawa 24.06.16, 09:53
      lillaj napisała:

> Może wiecie gdzie najlepiej w Warszawie, zwłaszcza jeśli chodzi o koszt.

Sprawdź jeszcze w którejś z tych:

szpzlo.praga-pld.pl/przychodnie-2
      Pamiętam, że tam moje tarczycowe były jeszcze taniej, ale odległość i dni mi nie pasowały. Ale ceny mieli konkurencyjne.
      • black_magic_women Re: Morfologia - Warszawa 24.06.16, 10:51
        Też ich polecałam, bo dodatkowo czynnni całą dobę smile
        • ola_dom Re: Morfologia - Warszawa 24.06.16, 10:55
          black_magic_women napisała:

> czynni całą dobę smile

Tylko mnie nic z tego, bo moje badania muszę robić na czczo i bez tyroksyny. Później niż rano mogłabym zdechnąć wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka