Dodaj do ulubionych

Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszulach

29.08.16, 22:07
Polecam lekturę:

www.newsweek.pl/polska/dzialacze-kod-pobici-przez-onr-i-mlodziez-wszechpolska-na-pogrzebie-inki-w-gdansku,artykuly,396204,1.html
Zwłaszcza paniom beztrosko kopiującym oszczerstwa o "prowokacji" i wypisującym bzdury o "oszustwie". Polecam też tym bardzo zatroskanym stosunkiem muzułmanów do kobiet i szukającym opieki u kiboli.
Obserwuj wątek
    • albertynaa Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 22:09
      Ale to już było.
      Nuuuda.
      • semihora Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 22:12
        No tak, nuda uncertain
        • edelstein Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 20:25
          Nie spodziewalas sie chyba po niej glebszej refleksji?est pusta jak beben.
    • krejzimama Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 22:10
      Cóż patriotyzm to ostatnie schronienie kanalii.
    • iziula1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 22:39
      Zaraz się dowiemy ze zasłużyły, sprowokowały,to ich wina i po co z domu wychodzą.
      Jeszcze inni napiszą: nuda,było. Fakt codziennie biały Polak katolik bije swoją partnerkę,podpala lub gwałci kobietę/dziecko/nastolatke. Żadna sensacja skoro gazety piszą codziennie o takich przypadkach. Nuda....tongue_out
      • ichi51e Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:11
        Moze nie zasluzyly i sprowokowaly ale raczej jak sie wlazi w srodek bijatyki liczac ze "kobiety nie rusza" no to niestety mozna sie przejechac. Chyba ze sie jest bardzo atrakcyjnym i z podejsciem - wtedy jest szansa.
        • paszczakowna1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:20
          "Może nie zasłużyły"? Może? A jak sie zasługuje na pobicie?

>raczej jak sie wlazi w srodek bijatyki liczac ze "kobiety nie rusza" no to niestety mozna sie przejechac.

Jasne, jej wina. Czytałaś w ogóle to co zalinkowalam?

"Mało tego wcześniej policja powiedziała, że mamy zejść z oczu prawdziwym Polakom i że nie zagwarantują nam bezpieczeństwa. Potem policjanci asystowali nam podczas opuszczenia placu. Za nami szedł tłum kilkudziesięciu panów w odzieży „patriotycznej”. Pewnie wśród nich byli też członkowie ONR, ale wydaje się, że byli to głównie agresywni „kibole”. Wciskali się pomiędzy nas, tak, by podzielić nas na grupki. W pewnym momencie zostałam sama. Dwóch osiłków mnie trzymało, a jeden w tym czasie bił mnie pięściami po plecach i żebrach."

Gdzie tu masz wejście w środek bijatyki? Nie ochroniła jej policja.
        • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:36
          ichi51e napisała:
          > Moze nie zasluzyly i sprowokowaly

OJP!!!!
      • konsta-is-me Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 13:17
        Rozumiem ze jesli czarny Polak nie-katolik codziennie bije, gwalci oraz podpala zone I dzieci , to go nie potepiasz ??
        • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:21
          konsta-is-me napisała:
          > Rozumiem ze jesli czarny Polak nie-katolik codziennie bije, gwalci oraz podpala
          > zone I dzieci , to go nie potepiasz ??

KAŻDA przemoc jest zła - bez względu na to kto jest katem a kto ofiarą. Tylko jak widać nie dla wszystkich.
    • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 22:48
      Nikt nie zareagował?
      Nikt tego nie widział, byłam otoczona przez „patriotów”. To trwało 2-3 minuty. Nie widziałam sprawców, bo zasłoniłam twarz i głowę, by chronić tę część ciała. Przyjęłam kilka silnych ciosów, miałam problem ze złapaniem oddechu. W końcu zdecydowałam się kopnąć jednego z nich w krocze. W ten sposób udało mi się uciec.

No ale przecież w Polce tak bezpiecznie bo tylko imigranci napadają na kobiety!
      • dorotamagdziak Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 23:14
        A mnie pobiło z dziesięciu panów w koszulkach KOD-u. Wykrzykiwali takie rzeczy, że nie powtórzę. Nikt tego nie widział, bo byłam przez nich zasłonięta. Sprawców nie widziałam bo zasłoniłam twarz i głowę.
        • cosmetic.wipes Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:12
          Powiadomiłas policję?
          Przecież płaszczak by cie ozlocilbig_grin
        • edelstein Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 20:28
          Zawiadomikas policje?watpie.Dotarliby do twoich wpisow o aborcji i stwierdzili,ze nie na co wierzyc wariatce
      • lauren6 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 06:24
        Jeśli ta historia jest prawdziwa (Szumełda przyłapano na kłamstwie) to jest 1 (słownie: jedna) napadnięta kobieta w czasie wydarzenia publicznego vs ponad 500 ofiar napaści w sylwestra w Kolonii. 1:500, fajna proporcja. Faktycznie nie powinnam się czuć w Polsce bezpiecznie suspicious Ale jeśli lepiej się czujesz siejąc histerię, powodzenia. Niektórzy ludzie tak mają.
        • paszczakowna1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:05
          >Szumełda przyłapano na kłamstwie

Przestan powielać oszczerstwa i kłamstwa. Pofatyguj się przeczytać, co mówi ta kobieta i masz wyjaśnienie rzekomego "kłamstwa" Szumełdy. Nawet ci znajdę odpowiedni fragment:

"Mateusz Kijowski i Radomir Szumełda [szef pomorskiego KOD, który zgłosił pobicie do prokuratury] byli już wówczas z wami?
          Przyszli w trakcie. Radomir miał zakrwawioną dłoń i znaleźliśmy sanitariuszkę, która opatrzyła ranę. Mateusza lżono najbardziej. Nie jestem w stanie tego zacytować. Licząc naiwnie, że kobiet nie ruszą, otoczyłyśmy Mateusza. Nadal leciały inwektywy i groźby: „Puśćcie nas, już my się nim policzymy”

ALe jasne, Szumełda kłamie, zawiadomienie do prokuratury kłamie, Kijowski kłamie, ta kobieta kłamie, filmy też kłamią. Wiesz, ja rozumiem, że dla prawaków to chleb powszedni, ale w moim świecie zarzut kłamstwa i oszczerstwa jest bardzo poważny.

>to jest 1 (słownie: jedna) napadnięta kobieta w czasie wydarzenia publicznego vs ponad 500 ofiar napaści w sylwestra w Kolonii. 1:500, fajna proporcja

A, to spoko. W ogóle nie ma problemu. Pobito tylko jedną kobietę resztę tylko zwyzywano, w ogóle nic się nie stało. Ekscytujmy się nadal rzekomym zagrożeniem ze strony uchodźców, masturbujmy każdym newsem z Europy Zachodniej z udziałem muzułmaniana, byle nie zaauważyć naszych rodzimych faszystów. A prawda, to ci szlachetni rycerze, którzy cię obronią. Może odbiją nerkę jakiejś innej kobiecie, ale co tam, to tylko jakaś tam kodziara, gorszy sort.
          • lauren6 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 09:18
            Parafrazując Kazię Szczukę: będziemy się martwić jeśli ponad 50% ONRowców okaże się damskimi bokserami. Uspokajający argument, prawda? suspicious
            • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 09:26
              lauren6 napisała:
              > Parafrazując Kazię Szczukę: będziemy się martwić jeśli ponad 50% ONRowców okaże
              > się damskimi bokserami. Uspokajający argument, prawda? suspicious

Widać reprezentujesz poziom, którym gardzisz. Prawacka logika!
            • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:28
              10/10
        • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:21
          lauren6 napisała:
          > Jeśli ta historia jest prawdziwa (Szumełda przyłapano na kłamstwie)

Nio - to ty łgaro powtarzasz bezmślnie prawacką propagandę. Po co kłamać jak na gilmach wszystko widać? Myślisz, że jak powtórzysz 100 razy kłamstwo to stanie się ono prawdą?

> to jest 1 (słownie: jedna) napadnięta kobieta

Niech to będziesz Ty skoro to 'tylko jedna'. Niech prawcy biją 'swoich'.

> Ale jeśli lepiej się czujesz siejąc
          > histerię, powodzenia. Niektórzy ludzie tak mają.

Lepiej się czuć wypierając przemoc swoich prawackich idoli. RZYG!!!
          • lauren6 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 09:11
            Tak boli, że ludzie umieją myśleć i nie łykają waszych kłamstw? Przejrzyj sobie portale: nawet na pro KODowskiej wyborczej komentatorzy nie pozostawiają suchej nitki na panu z naderwanym naskórkiem palca. Oh wait, to pewnie wszystko putinowskie trolle opłacane przez Kreml.

Serio, żal mi was z paszcza, że macie aż tak mózg wyprany. Niczym nie roznicie się od obchodzacych miesiecznicę zamachu smoleńskiego. Takie samo spranie mózgu, inna teoria spiskowa.
            • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 09:27
              lauren6 napisała:
              > Tak boli, że ludzie umieją myśleć i nie łykają waszych kłamstw? Przejrzyj sobie
              > portale: nawet na pro KODowskiej wyborczej komentatorzy nie pozostawiają suche
              > j nitki na panu z naderwanym naskórkiem palca. Oh wait, to pewnie wszystko puti
              > nowskie trolle opłacane przez Kreml.

Opierasz się na 'komentatorach' bo sama myśleć nie potrafisz tylko ktoś musi Ci powiedzieć co sądzić?
            • paszczakowna1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:18
              Droga "niezmanipulowana" i "nie łykajaca WASZYCH kłamstw" lauren6, poznająca jedyną słuszną prawdę z komentarzy na wyborczej. Szumełda, jak sam twierdzi i potwierdzaja to inni, został skaleczony wcześniej w czasie uroczystości i opatrzony przez pielęgniarkę. Być może kłamie - jako że złożył zawiadomienie do prokuratury, na pewno zostanie to zdemaskowane.

>Serio, żal mi was z paszcza, że macie aż tak mózg wyprany.

No bardzo mam mózg wyprany, że nie wierzę prawackim portalom i TVPiS. Taaaakie straszne wypranie.

Flagi KOD wrzuconej do wychodka i wyzwisk też nie było? No taki peszek, że sie dzielni "patrioci" sami tym pochwalili. Teraz pewnie żałują.
              • edelstein Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 20:30
                Jezu przeciez wszyscy wiedza,ze ona sie z koniem na lby pozamieniala.
            • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:35
              Niestety mam coraz bardziej podobne zdanie, a przez lata gardziłam tzw. prawicą, a nadal gardzę PiS-em. Niedawno kupiłam Newsweek, kiedyś to był dość porządny magazyn. Teraz prawie zwymiotowałam, 90% to artykuły anty-Pisowskich. W tych 10% innych to ta strona z naukowymi ciekawostkami i tyle.
              Swoją drogą (OT) - niedawno była sprawa nauczycielki, która na swoim prywatnym profilu określiła tzw. uchodźców słowem "bydło", oczywiście było wielkie aj waj, włączył się sam prezydent miasta. Ok.
              W którymś z Nesweeków czytałam wypowiedź nauczyciela (chyba z Trójmiasta jak dobrze pamiętam), który bardzo ubolewał, że młodzież w jego klasie jest przeciwna "uchodźcom", zwłaszcza jeden chłopak. Zrobił na ten temat nawet pogadankę na lekcji wychowawczej.Raz nawet zostawił tego chłopaka (najbardziej przeciwnego) go po lekcjach i 45 minut starał mu się przetłumaczyć. Nauczyciel na koniec ubolewał, że niestety chłopaka nie udało się przekonać. Wyobraźmy sobie co by się działo gdyby nauczycielka przeciwna "uchodźcom" urządzała oficjalnie na lekcjach wychowawczych pogadankę "antyuchodźczą", a chłopaka najbardziej zaangażowanego w pomoc dla "uchodźców" dodatkowo zostawiła po lekcji by wytłumaczyć mu dlaczego "uchodźcy" to nie jest dobra opcja. Jak myślicie, co wtedy działoby się w mediach?
            • paszczakowna1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:43
              A tak z ciekawości:

lauren6:
              >Przejrzyj sobie portale: nawet na pro KODowskiej wyborczej komentatorzy nie pozostawiają suchej nitki na panu z naderwanym naskórkiem palca.

dorota_pruszynska:
              >Wystarczy powiedzieć, że na stronie Wyborczej komentujący nie zostawili suchej nitki na KOD, aby poznać skalę kompromitacji.

Skąd te światłe dowodzenie prawdy ad komentarzem at Wyborcza jest skopiowane? Jakoś mi się nie zdaje, by na tak osobliwy argument dwie osoby wpadły same z siebie. W TVPiS mówili czy na krynicy wszelkiej mądrości niezalezna.pl pisali?
              • paszczakowna1 ej, lauren 30.08.16, 14:07
                Odpowiedz, bo to mnie naprawdę fascynuje. Skąd ten osobliwy argument wzięłaś? (I czy doprawdy nie widzisz jego debilizmu?)

I wytłumacz mi, ale logicznie, niezmanipulowana lauren, jak pobicie i znieważenie ludzi na uroczystości pogrzebowej przez kiboli Lechii Gdańsk, Młodzież Wszechpolską (dzielnie wyrywającą kobiecie flagę i chwalącą się utopieniem jej w wychodku - gratuluję młodzieży i wychowawcom) i (prawdopodobnie) ONR przekłada się na "kompromitację KOD"? Bez argumentów typu - tyle postów w jenternecie jest że ojej!

A teraz zajrzyj tutaj: wyborcza.pl/1,75968,20617357,narodowcy-ida-juz-po-nas.html?order=najfajniejsze#opinions

porównaj liczbę plusów i komentarze pod postami i może, niezmanipulowana lauren, niewierząca w WASZE kłamstwa, może coś zaświta?
                • araceli Re: ej, lauren 30.08.16, 14:16
                  paszczakowna1 napisała:
                  > porównaj liczbę plusów i komentarze pod postami i może, niezmanipulowana lauren
                  > , niewierząca w WASZE kłamstwa, może coś zaświta?

A proponuję wrzucić w wyszukiwarkę nicki 'komentatorów'. Albo 0 wyników albo wylewy typu Scher czy Gogolog big_grin
                • paszczakowna1 Re: ej, lauren 30.08.16, 23:41
                  Ciągle brak odzewu? Jak tam z tymi kłamstwami i manipulacją niezmanipulowana (w przeciwieństwie do tych z wypranym mózgiem) lauren? (BTW, Szumełda faktycznie złożył zawiadomienie do prokuratury).
        • obrus_w_paski Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:58
          Nie umniejszając zadnego z tych przestępstw, uważam tamte kobiety zostały zaatakowane za / z powodu bycia kobieta, to jednak nie to samo co atak za poglądy. Atak za poglądy jest znacznie mniej "popularny" niz atak na kobietę, co za tm idzie wzbudza inne emocje. Niestety troche przyzwyczailiśmy sie, ze bycie kobieta oznacza wieksZe prawdopodobienstwo seksualnego ataku (niestety), a napaść za przekonania wciaz kojarzy sie z dyktatura
    • mama303 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 22:51
      no cóz ogladałam dzisiaj wiadomości na TVPis z ciekawości jak tę sprawe z KODem przedstawią....podobno KOD coś wykrzykiwał tylko dziwne że nie ma nagrań, rozumiecie, ani jednego nagrania...było za to nagranie okrzyków "patriotów".
      Naprawde te Inka sie w grobie przewraca........
      • konsta-is-me Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 22:58
        No dobra, a dlaczego wepchnely sie w wir walki w grupe kiboli zeby ochronic biednych mezczyzn ??
        I gdzie oni byli w tym momencie?
        Zaslonili sie kobietami , bo "pewnie ich nie rusza".
        • burina Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 23:28
          No tak, kobieta może wyjść z domu tylko w towarzystwie mezczyzny...
          • konsta-is-me Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 23:40
            Kto tak twierdzi?
            Rozumiem, ze mi odpowiadasz , tak?
            Co ma twoja odpowiedz do mojego postu, mozesz wytlumaczyc ??
            • burina Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 23:47
              Uwaga, zadanie z matematyki, jeśli w grupie napadniętej przez kiboli wyklętych, dla których kobieta niesklasyfikowana, jako potencjalnie do wyru..., to nie kobieta, jest 3 mężczyzn i 8 kobiet, to kto kogo ma bronić?
              • konsta-is-me Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 29.08.16, 23:56
                Aha, ale 8 kobiet sobie nie poradzilo z 3 mezczyznami.
                Wniosek-bojki zostawiamy facetom, niech sie piora miedzy soba.
                Lub wolamy o pomoc, a nie rzucamy sie Rejtanem.
                • issa-a Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 02:32
                  rozumiem, że tam byłaś i wszystko dokładnie widziałaś?
                  Zwykle takie sytuacje są mocno dynamiczne i nikt nie planuje, że za 5 minut wejdzie, czy tez wyjdzie, z grupy rozwrzeszczanych kiboli. Z reguły nikt nie planuje, w która stronę popchnie go ta grupa łycholi, która zresztą ma dużo większe doświadczenie w praniu się po ryjach, niż ludzie z pewną kulturą, których bronią jest raczej słowo, i to niekoniecznie wulgarne.
                  Pooglądaj sobie filmy z wydarzenia i zastanów się trochę.
                  Chyba, że rajcują cię karczycha w czarnych koszulkach i z bejsbolem w łapie, z wizerunkiem "małego powstańca" albo znakiem Powstania - to możesz nie wysilać się i nie myśleć, szkoda czasu.
                  • konsta-is-me Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 06:12
                    Nastepna, ktora odpowiada nie na temat big_grin
                    Rozumiem, ze ty bylas I widzialas ?
                    Opieram sie na zalinkowanym artykule.

Zastanow sie raczej, dlaczego ciebie rajcuje wizja walki na piesci z powyzszymi ??
                    Mnie w najmniejszym stopniu, dlatego tez trzymalabym sie jak najdalej od takich grupek.
                    I NIE otaczalybym wlasna piersia FACETOW w takiej sytuacji.

Bez wzgledu na to czy sa karczychami z bejsbolem czy delikatnymi intelektualistami z Schillerem w garsci.

Ty mozesz robic co chcesz, twoja sprawa.
                    • paszczakowna1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:24
                      >Opieram sie na zalinkowanym artykule.

I tam wyczytałaś, że "wepchnely sie w wir walki w grupe kiboli zeby ochronic biednych mezczyzn"? Bo ja wyczytałam, że:

"Potem policjanci asystowali nam podczas opuszczenia placu. Za nami szedł tłum kilkudziesięciu panów w odzieży „patriotycznej”. Pewnie wśród nich byli też członkowie ONR, ale wydaje się, że byli to głównie agresywni „kibole”. Wciskali się pomiędzy nas, tak, by podzielić nas na grupki. W pewnym momencie zostałam sama. Dwóch osiłków mnie trzymało, a jeden w tym czasie bił mnie pięściami po plecach i żebrach.
                      Zasłaniałam sobie głowę i twarz żeby nie ucierpieć bardziej. Policja nie widziała tej sytuacji, bo byłam w tłumie kiboli. Skupiali się na wyprowadzeniu z placu najbardziej atakowanych Radomira i Mateusza."
                      • konsta-is-me Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 13:21
                        "Licząc naiwnie, że kobiet nie ruszą, otoczyłyśmy Mateusza. Nadal leciały inwektywy i groźby: „Puśćcie nas, już my się nim policzymy”."
                        Doczytalas to ?
                        • paszczakowna1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:01
                          Ale to nie wtedy została pobita.
                • ichi51e Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:08
                  Ale jak to widzisz inaczej? Tozczaruje cie ale o ile nie masz serca i umiejetnosci nozownika to z zaprawionym kolesiem 90+ to tylko na filmach babki daja rade
    • ichi51e Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:06
      Jechalam kiedys z taksowkarzem ktory opowiadal mi o swojej przeszlosci w bojowkach kibolskich. Jednym slowem - nic osobistego - w zlym miejscu w zlym czasie. Jak nie bylo nikogo obcego kto "sprowokowal" to sie miedzy soba nap...lali...
    • owczarkini Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:31
      No co, won gorszy sort z imprez prawdziwych Polaków. Sam PAD dziękował "kibicom" za strzeżenie pamięci Żołnierzy Wyklętych, sam kk ich hołubi, to czują się w prawie. 1 września też będzie należał do nich a kodziarstwo jak w końcu kosą dostanie, to się nauczy.
      sad
      No przecież jasno widać, dokąd to zmierza sad
    • dorota_pruszynska Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 07:50
      parowkowy portal lisienko zawsze słynął z podawania kłamstw i manipulacji.z tego powodu nastąpił drastyczny spadek nakładu ( dziś czyta to 0,03%) .to samo z oglądalnością jego nahalnie reklamowane go,a juz upadłego programu e obecniesmilesmilesmile
      Tak,tak- płacą mi,pisze na zlecenie,jestem trolem,zmieniłam nick,Kaczyńskim kazał to pisać...chyba takie są argumenty paszczysmilesmile
      • mdro Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 12:15
        Rybko, ty argumentów nie masz żadnych, inwektywy i przekręcanie czyichś nicków nimi nie są. Troll też z ciebie marny, musi już być bardzo słabo, skoro po takie głębokie rezerwy sięgają.
    • rosapulchra-0 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:02
      Histeria level 300. Załóż ten znaczek kodu i noś go z dumą.
      • araceli [...] 30.08.16, 08:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • lauren6 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 09:15
          Ja ci życzę bliskiego spotkania w ciemnej uliczce z imigrantami z Afryki, których koniecznie chciałaś ściągnąć nam do Polski.
          • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 09:33
            lauren6 napisała:
            > Ja ci życzę bliskiego spotkania w ciemnej uliczce z imigrantami z Afryki,
            > których koniecznie chciałaś ściągnąć nam do Polski.

Pojedź jeszcze prawackim durnym tekstem o 'zwolennikach uchodźców' big_grin
            • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:41
              Masz rację, że śmieszne, bo wśród tej czeredy uchodźców jest mniej niż bogaczy w Królestwie Niebieskim.
      • mdro Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 12:16
        Nie wstyd ci? Tak po ludzku?
        • mdro Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 12:52
          Dlaczego zniknął wpis rosy, na który odpowiadałam, i to w dodatku bez śladu, że tu był? Czy trzeba za każdym razem rosę cytować, bo inaczej człowiek wyjdzie na idiotę, że rzuca jakieś uwagi w przestrzeń (albo zgoła wyjdzie z drzewka, że odnosi się do czegoś zupełnie innego, niż się odniósł)? Zatem dopiszę, że rosa odniosła się personalnie do założycielki wątku, lekceważąc jednocześnie kwestię pobitej kobiety.
          • iwoniaw Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 15:04
            Gdzie niby ci wpis Rosy zniknął? Jak najbardziej w drzewku widać, że właśnie na jej post odpowiadasz.
    • jesienna.nuta Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:05
      Przecież już udowodniono faciowi-kodziarzowi, że kłamie. Rąsię miał JUŻ zabandażowaną, jak przyszedł robić cyrk z pogrzebu zamordowanych Bohaterów.

A tak w ogóle, jakby NAPRAWDĘ kodziarzy NAPADŁO ponad 30 narodowców, to kodziarze o własnych siłach do prokuratury by się nie dowlekli.
      • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:08
        jesienna.nuta napisała:
        > Przecież już udowodniono faciowi-kodziarzowi, że kłamie. Rąsię miał JUŻ zabanda
        > żowaną, jak przyszedł robić cyrk z pogrzebu zamordowanych Bohaterów.

Przedstaw rzekomy 'dowód'.

> A tak w ogóle, jakby NAPRAWDĘ kodziarzy NAPADŁO ponad 30 narodowców, to kodziar
        > ze o własnych siłach do prokuratury by się nie dowlekli.

Złoci prawaccy chłopcy uncertain
        • jesienna.nuta Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:27
          Przedstaw rzekomy 'dowód'."

Nie bądź nudna. Wszystkie dzienniki pokazały zdjęcia tego manipulatora.
          • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:37
            jesienna.nuta napisała:
            > Nie bądź nudna. Wszystkie dzienniki pokazały zdjęcia tego manipulatora.

Prwacka propaganda pokazuje zdjęcia Szumełdy z momentu wyprowadzenia Kijowskiego czyli z samego końca zadymy łżąc tak, jak tylko prawacy potrafią, że 'przyszedł' z zabandażowaną ręką.

Ciemny lud kupi.
      • iziula1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:31

Na wszystkich nagraniach dostępnych w sieci na początku zajścia pod Bazylika ręką prawa i lewa jest cała, bez bandaża.
        Nie kłam.
        Idż stąd trolu. Chyba,że robisz to za darmo toś gorsza od płatnego trola. Fu!
        • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:38
          iziula1 napisała:
          > Na wszystkich nagraniach dostępnych w sieci na początku zajścia pod Bazylika rę
          > ką prawa i lewa jest cała, bez bandaża.

Dokładnie. Ale ciemny lud wszystko kupi - bez dowodu, bez sprawdzenia, bezmyślnie.
        • azja001 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:38
          Jest na to wszystko ciche przyzwolenie rządzących, w takiej Polsce przyszło nam żyć. Smutek i odraza ale i nadzieja że wszystko ma swój kres. Taki styl rządzenia i traktowania ludzi nie może się dobrze skończyć.
        • jesienna.nuta Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:27
          No właśnie widzę, że ciemnota kupiła pobicie biedaka.
          Sama stąd idź trollu.
    • purchawkapuknieta Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:40
      https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14124409_322324524770765_6680458400586757188_o.jpg
      • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:43
        purchawkapuknieta napisała:
        > https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14124409_322324524770765_6680
> 458400586757188_o.jpg

O proszę - dokładnie to o czym piszę. Prawacy bezmyślnie łyknęli, że Szumełda przyszedł w momencie wyprowadzenia Kijowskiego czyli po całej zadymie.
    • obrus_w_paski Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 08:53
      Ale na pewno mamy tych panów sa z synków dumne. W koncu mogli zostac terrorystami i wysadzać w powietrze niewinnych ludzi z roznych krajów, alena szczescie zostali tylko ONR, tylko Polaków biją i to nie zawsze, a jak umrą to mamusia bedzie mogła ich pochować spokojnie, luz
      • 1elka26 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 09:19
        Najwyrażniej zapomniałaś o wydarzeniach na Krakowskim Przedmieściu? O wspaniałym zachowaniu palikotowców? Teraz kodowcy wpatrzeni w swoich poprzedników zachowują się identycznie.
        Lepiej jednak, cytując klasyka: - "Nie idźcie tą drogą", gdyż tak samo skończycie.
        • obrus_w_paski Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 09:22
          Ale to do mnie? Przecież pisze, ze to godna dumy postawa. Mogli zabić turystów w Paryżu a tylko pobili kilku Polaków.
      • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:40
        Dla rodzin zmiażdżonych przez ciężarówkę ludzi (w tym dzieci) zapewne jednak jakieś niewielkie tam znaczenie miałoby gdyby ich bliscy zostali "tylko" niegroźnie pobici, a nie zabici. Tak myślę. Mogę się mylić.
    • kropkacom Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 09:27
      Zawsze na taką okazję: na zdrowie.
    • woman_in_love po co KOD na pogrzebie holoty wykletej 30.08.16, 09:49
      Bo nie rozumiem?
      • paszczakowna1 Re: po co KOD na pogrzebie holoty wykletej 30.08.16, 14:29
        Czemu hołoty? Ci konkretnie ludzie nic złego nie zrobili, a przynajmniej nic o tym nie wiadomo.
    • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:21
      Z dwojga złego lepsi nasi "kibole". Przynajmniej nie wysadzają w powietrze ludzi i nie miażdżą ciężarówkami rodzin z dziećmi na pikniku. Oprócz innych "kiboli" z przeciwstawnych drużyn (najczęściej mających powiązania z półświatkiem) najczęściej nie mają na swoim koncie krwi przypadkowych, niewinnych ludzi.
      • iziula1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:34
        kaz_nodzieja napisał(a):

> Z dwojga złego lepsi nasi "kibole". Przynajmniej nie wysadzają w powietrze ludz
        > i i nie miażdżą ciężarówkami rodzin z dziećmi na pikniku. Oprócz innych "kiboli
        > " z przeciwstawnych drużyn (najczęściej mających powiązania z półświatkiem) naj
        > częściej nie mają na swoim koncie krwi przypadkowych, niewinnych ludzi.

Dopisz : jeszcze.
        Nie wiem w czym fakt ciężkiego kalectwa lub śmierci w wyniku pobicia przez kibola ale Polskiego, białego katolika ma być lepszy od przemocy doświadczanej przez terrorystę?!!!
        • araceli Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:36
          iziula1 napisała:
          > Dopisz : jeszcze.

Przy ostatniej dyskusji było, że leją się między sobą i JESZCZE nikogo poza sobą nie pobili. Teraz jest, że 'jeszcze nie zabili'... co dalej?
          • iziula1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:44
            Potem będzie to co czytamy w tym wątku czy w watku dotyczącym przemocy wobec kobiet:
            - ofiara tylko jedna więc nic się nie stało a może zasłużyła bo sprowokowała białego Polaka Patriotę?
            - to była tylko kobieta lub to był tylko "zdrajca ojczyzny", lewak, gej ...wstaw dowolne
            - w sumie nic się nie stało bo ojczyzna wymaga ofiar, taki lajf.
            A lista wrogów już się rozszerza i wkrótce nikt nie będzie bezpieczny.
            I to już się dzieję.
            • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:46
              Ciekawe co by wybrały rodziny ofiar w Nicei... Mały opatrunek na ręce czy miazgę ze swoich bliskich (w tym dzieci).
          • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:45
            Tak, najczęściej leją się między sobą. I pojedyncze ofiary śmiertelne (tak, takie były, także w moim mieście) dotyczyły podobnych bandytów jak i oni.
        • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:44
          Może dlatego, że kibol zagraża głównie drugiemu takiemu kibolowi jak i on (tyle, że z przeciwnej drużyny) i raczej na skalę pojedynczą, a terrorysta działa na skalę masową (jeden atak to zwykle co najmniej kilkunastu zabitych i kilkudziesięciu poważnie rannych, w ostatnim przypadku ponad 70 osób zabitych) i najczęściej jest to gruby kaliber czyli zastrzelenie, wysadzenie w powietrze (także dzieci), a nie zadrapanie w rączkę dorosłego mężczyzny. Przynajmniej dla szacunku rodzin ofiar, które wiele by zrobiły by ich bliscy mieli tylko jeden opatrunek na ręce, a nie pogruchotane kończyny i ciało w strzępach wypadałoby nie porównywać naszych kiboli (czyli po prostu chuliganów) do terrorystów - morderców.
          • alienka20 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 20:20
            Jak im Antoś da karabiny w ramach patrolów obywatelskich, to zobaczysz, jak łatwo można zostać wrogiem ojczyzny i w dodatku martwym tongue_out
    • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:25
      Nikt nie powinien tknąć palcem kobiety, ale tutaj mają wiele racji:

"jaka ze mnie kobieta, skoro popieram Matusza – alimenciarza"

Na tym forum tyle razy alimenciarze byli krytykowani przez praktycznie 100% tutejszych kobiet i tyle razy kobiety dziwiły się, że np. dany alimenciarz (nie Kijowski, bo to były też dyskusje sprzed KOD-u) znalazł kolejną naiwną i jakim cudem.
      • jesienna.nuta Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:30
        Alimenciarza w czerwonych gaciach, niedopranej, przepoconej koszuli i w brudnych, niechlujnych kudłach.
        Co za IDOL big_grin
        • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 10:37
          Nie ma znaczenia jego wygląd.
      • alienka20 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 20:27
        Nie popieram KOD, nie popieram alimenciarstwa, ale z tego, co wiem Kijowski się swoich dzieci i obowiązków nie wypiera. Płaci ponoć tyle, ile może (czyli ma częściową nieściągalność) ale płaci.

W przeciwieństwie do Kurskiego, który po rozwodzie uznał, że jego ośmioletni (?) syn rozpłynął się w powietrzu i nie musi już na niego łożyć, skoro ma nową panią, To typowy miś-alimenciarz, którego gnębi ta wredna eks. I o tym się w grudniu rozpisywały też wszystkie tabloidy.

Dziwne naprawdę, że połowa tych patriotów z bożej łaski tego nie zauważa, nawet sama tak robi (przykład idzie z góry) a na człowieka, który jednak stara się trochę swoje obowiązki wypełniać pluje się najgorszym jadem.
    • riki_i Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 12:34
      Nie no, paszczakowa myślałem , że to ciebie pobili. Manipulujesz w tytule wątku niczym jakiś podrzędny tabloid. Odmawiam związku z tym udziału w dyskusji.
      • kaz_nodzieja Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 12:45
        Nie, zostań. Oprócz Lauren6 i prawaków nie ma tu rozsądnych osób mających umiarkowany stosunek do KOD-u.
      • paszczakowna1 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 13:40
        >Nie no, paszczakowa myślałem , że to ciebie pobili. Manipulujesz w tytule wątku niczym jakiś podrzędny tabloid.

Słonko, to cytat z artykułu. Ale przepraszam, że się rozczarowałeś. Nie, mnie nikt nie pobił i nie przewiduję.

>Odmawiam związku z tym udziału w dyskusji.

Smuteczek. Ale jakoś to przeżyję.
        • rosapulchra-0 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:34
          Jeśli cytujesz, to używasz tego: " ". To nie boli.
          • fadilla Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:50
            Alez to własnie miało miec taki niejasny przekaz. Paszczakowa niemalze fizycznie na własnym ciele czuła zadawane razy, taka jest siła solidarności kodowiczek.
      • rosapulchra-0 Re: Pobili mnie mężczyźni w patriotycznych koszul 30.08.16, 14:32
        riki_i napisał:

> Nie no, paszczakowa myślałem , że to ciebie pobili. Manipulujesz w tytule wątku
        > niczym jakiś podrzędny tabloid. Odmawiam związku z tym udziału w dyskusji.

Otóż to! I z tego powodu była moja wypowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka