Dodaj do ulubionych

Czy podłość ma granicę?

30.09.16, 11:21
Jeśli ma to zostały one przekroczone. Kiedyś pytało się w takich sytuacjach "jakim trzeba być człowiekiem by takiego coś powiedzieć/napisać?".
Teraz nie trzeba pytać. Odpowiedź brzmi: trzeba być pisiorem.

natemat.pl/191149,nawet-podlosc-powinna-miec-pewne-granice-w-czestochowie-zawrzalo-po-wpisie-radnego-pis-na-temat-smierci-dziecka
Obserwuj wątek
    • maadzik3 Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 11:26
      nie, podłość granic nie ma co już wielokrotnie (niestety) było dowiedzione. Takie słowa (tego radnego) powinny zostać publicznie wytknięte przez kk skoro tak się ten pan nim w działalności publicznej podpiera. ale spokojna jestem (niestety) że to nie nastąpi
      • jan.kran Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 11:49
        Nie ma , niestety .
        Atu następna gwiazda:

natemat.pl/191147,szowinistyczna-twarz-rafala-ziemkiewicz-szokujace-wpisy-dziennikarza-na-temat-czarnego-protestu
        • maadzik3 Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 11:57
          Ziemkiewicz od dawna póka w dno od spodu. Ten "patriota" dziwiący się że są mężczyźni którzy nie wykorzystali pijanej kobiety seksualnie
          • huexido Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 12:08
            Ten pan to wyjątkowo dla mnie odrażająca postać, nie cierpię ludzi, którzy dla siebie rezerwują inną miarę. Ale co ja tam wiem, wszak jestem kobietą...
    • karrioka Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 13:02
      a tam, pisiorem.

Donald Tusk zaczynał karierę od bycia pucybutem Chrzanowskiego z ZCHN a polska wojna z kobietami o ich macice jest starsza nie tylko niż PIS ale też niż poprzednia partia Kaczyńskich, PC.

Niestety, ale całe to 26 lat "wolności" upłynęło na rozlewaniu się watykańskiej okupacji i mizoginicznych chorych postaw. Włożono w to tyle energii, że gunwo jest teraz w mainstreamie a nie w prawym kącie kruchty, jak kiedyś.

W zeszłym roku powtarzałam sobie "Dziewczęta z Nowolipek. No cóż, z powrotem będziemy mieć taki świat.
      • krejzimama Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 13:36
        Tusk był w ZCHN?
        • karrioka Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 18:13
          o, dobre pytanie. Czy był w ZCHN nie wiem. Sądziłam, że był po prostu asystentem posła Chrzanowskiego, niekoniecznie partyjnym. Zresztą, to uświęcone PO, teraz w opozycji do PISu znów postrzegane jakoś nierealistycznie - no proszę cię, Płażyński? W ogóle ojcowie założyciele bardzo feministyczni xd Tudzież poprzednie bardzo prokobiece partie tych ostatnich 3 dekad - choćby fantastycznie wspierający AWS (nie wspominając o cymeskach z LPR) To wszystko się sączy od zawsze.

A to mi przypomina, że ostatnio pokazywałam osobie rocznik 1992 piosenkę Kukiza pt ZCHN zbliża się i nie chciała mi wierzyć, że to jest ten sam Kukiz, nie jakiś krewny. Heh.
    • triismegistos Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 13:27
      Może mi ktoś streścić? Linek mi się nie otwiera.
      • maadzik3 Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 14:27
        poseł Klawiter odkrył przedkoncepcyjną fazę życia (to cytat, nie wymyśliłam) i złożył wraz z grupą innych oszołomów projekt ustawy zakazującej antykoncepcji awaryjnej pod groźbą dwóch lat więzienia
      • maadzik3 Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 14:28
        o przepraszam, nie ten link - tu radny PIS uważa że poparcie przez radną w Częstochowie protestu kobiet wynika z tego że straciła dziecko w wypadku 5 lat temu i życzy innym śmierci ich dzieci
    • mamma_2012 Re: Czy podłość ma granicę? 30.09.16, 14:19
      Że też te szuje nie boją się ognia piekielnego. Dobrze to ja mu nie życzę i przy tym się zatrzymam, bo mnie wytną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka