Dodaj do ulubionych

Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności

21.10.16, 21:46
www.gloswielkopolski.pl/wiadomosci/wielkopolska/a/profesor-chazan-w-poznaniu-osoby-o-pogladach-lewicowych-czesciej-maja-problemy-z-zajsciem-w-ciaze,10768124/
Otóż niepłodność powodują poglądy lewicowe!
Obserwuj wątek
    • ra-sowa Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 21:49
      a jak postanowiłam zajść w ciążę i udało się za pierwszym razem to co ???????
      • joa66 Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 21:50
        wstydziłabyś się...
      • lauren6 Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 21:51
        Jesteś ukrytą opcją prawacką.
      • nathasha Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 21:53
        jestes prawicowa, czy tego chcesz czy nie.
        • ra-sowa Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 22:01
          człowiek taki stary, a jeszcze nie zna samego siebie. Jakie to smutne sad
          Co robić?????
    • klubgogo Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 21:56
      Moja ciąża przy drugiej owulacji od odstawienia tabletek, przy rozmiarze 34 i mocno lewicowych poglądach, niestety przeczą poglądowi pana profesora. Ale ja nieuczona jestem, a może w moich poglądach się mylę sad
    • zawsze-w-drodze Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 21:56
      No to sie wyjaśniło. On nie jest zły, zdewocialy, nie jest to polityczna gra ani próba zmazania grzechów. Staruszek po prostu zwariował. To sie starszym ludziom niestety zdarza. Moze by go koledzy po fachu przebadali? Tomografia, rezonans, obserwacja psychiatryczna? Jemu trzeba odebrać prawo wykonywania zawodu nie ze względu na poglądy, a na stan zdrowia najwyraźniej....
      • verdana Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 21:58
        Mam takie same przemyślenia. Moim zdaniem z nim jest coś nie tak.
      • paszczakowna1 Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 22:10
        Ale i tak taki Hozer będzie te bzdury powtarzał.
      • triss_merigold6 Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 23:12
        Ajajaj, postępujące otępienie starcze to okrutna przypadłość. Nawet profesorów nie oszczędza.
    • edelstein Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 22:02
      Jego powinno sie przebadac,cos z nim jest nie tak.
    • redheadfreaq Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 22:05
      Zawsze wiedziałam, że strasznie ze mnie niedorobiony lewak.
    • cauliflowerpl Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 22:05
      Czy to działa również jako środek antykoncepcyjny?
      Bo ja mam lewicowe poglądy, a cały czas gumki i gumki. Fortunę wydaję a może wcale nie trzeba...
      Może po prostu powinnam jeszcze troszkę skręcić w lewo i niech mnie Durex cmoknie w punkt G...
      • lauren6 Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 22:15
        Może dlatego statystycznie więcej aborcji wykonują kobiety o poglądach prawicowych? Te lewicowe szczęściary są niepłodne i w niechciane ciąże nie zachodzą!
        • cauliflowerpl Re: Chazan rozwikłał tajemnice niepłodności 21.10.16, 22:17
          Wszystko się zgadza.
          Wszystko.
    • woman_in_love Chazan to ludobójca, zamordował tysiące dzieci 21.10.16, 22:30
      przecież i nie da się tego odkupić w żaden sposób już. Nawet jak mu Hoser da rozgrzeszenie. Czuje już oddech piekła i tam pójdzie. Amen.
      I dlatego zwariował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka