taki-sobie-nick 27.10.16, 22:29 na sucho - czy istnieją sposoby? Wyprałam puchówkę i dopiero potem dowiedziałam się, że impregnat należało wlać do wody (tak, wiem przebłysk geniuszu ). Czy są impregnaty do impregnowania na sucho? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Impregnacja puchu 29.10.16, 00:34 Jest nano protector, którym możesz zaimpregnować kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Impregnacja puchu 29.10.16, 01:25 Jest nano protector, którym możesz zaimpregnować kurtkę. W necie mi wyszło, że on jest DO SKÓR. A mnie chodzi o PUCH. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Impregnacja puchu 29.10.16, 01:55 On jest do każdego rodzaju materiału, możesz impregnować kurtki z zewnątrz. Nie zmienia właściwości kurtki czyli np. membranowe nadal oddychają i oddają wilgoć. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Impregnacja puchu 29.10.16, 01:57 O: Doskonały do wszystkich rodzajów skór - do zamszu, nubuku, skór naturalnych gładkich, licowych, skór syntetycznych, eco-skór, skór sztucznych oraz wszystkich materiałów tekstylnych (bawełna, wełna, polar, płótno ...) - również z HIGH-TECH elementami - GORE TEX, ALL-TEX. Odpowiedz Link Zgłoś