Dodaj do ulubionych

Szukam ebooka

21.11.16, 11:41
Dostalam kociokwiku."Tajemnice Luizy Bein " przeczytalam fragment i musze,musze koniecznie dzis jeszcze miec calosc.Niestety wszystkie strony na ktore sie natknelam maja platnosc karta,a ja chce payPalem.Moje pytanie jest,ktora strona ma taka opcje,evtl ktora strona jest bezpieczna?A moze ktoras ematka ma pdfa i sie podzieli. NA Kindle tej ksiazki nie masad Musze,bo sie udusze.
Obserwuj wątek
    • klamkas Re: Szukam ebooka 21.11.16, 11:46
      Pierwszy z brzegu link (sprzedają też w formacie .mobi)
      ebookpoint.pl/
    • dido_dido Re: Szukam ebooka 21.11.16, 12:08
      empik i jest mobi
    • asmarabis Re: Szukam ebooka 21.11.16, 18:27
      ieczna?A moze ktoras ematka ma pdfa i si
      > e podzieli. asad

Nie sądziłam ze dożyje ze Edel bedzie zebrać na forum , czy to w ogóle legalne jest i zgodne z regulaminem?

• wioskowy_glupek Re: Szukam ebooka 22.11.16, 20:07
        Oczywiście że jest... Wbijcie sobie do łbów że nielegalne jest jedynie ściąganie oprogramowania. Resztę na własny użytek można...
    • koronka2012 Re: Szukam ebooka 21.11.16, 18:37
      Jak przeczytasz całość, to napisz, czy dobre.
      • edelstein Re: Szukam ebooka 21.11.16, 19:45
        Jestem juz w polowie,wciagatongue_out nie bede dzis spactongue_out
        • mid.week Re: Szukam ebooka 22.11.16, 20:54
          Cieszę się, że ci się spodobała smile
          • edelstein Re: Szukam ebooka 22.11.16, 21:13
            Polknelam w 4godziny. Podobala mi sie.Znasz jeszcze jakies w takim klimacie?
            • mid.week Re: Szukam ebooka 23.11.16, 00:08
              jest druga cześć "Kołysanka dla Rosaly" wink
              • aurinko Re: Szukam ebooka 23.11.16, 00:16
                Rosalie to już nie to samo. Luiza ma swoj klimacik, ktorego brak w 2 cz.
                • mid.week Re: Szukam ebooka 23.11.16, 07:17
                  Prawda, trochę mniej zachłannie się ją czytało. A znasz może inne, podobne tytuły?
                  • aurinko Re: Szukam ebooka 23.11.16, 09:52
                    Ja czytam tylko z polecenia wink Mimo wszystko poleciłabym dalej Kosin. Cudowne podlasie w Bluszczu prowincjonalnym, Sekret zegarmistrza trochę pokręcone, ale ciekawe, tajemnice rodzinne, chociaż uważam że końcówka zbędna.
                    Teraz czytam kryminał - Dziewczyna w lodzie - świetne!
    • xcv12 Re: Szukam ebooka 23.11.16, 02:29
      Virtualo, można PayPalem, masz do wyboru epub i mobi, możesz bezpośrednio wysłać sobie na Kindle, jak podasz swój adres. W Virtualo kupuję od lat, jest to bezpieczna księgarnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka