isa1001 09.01.17, 19:22 Mam już dość niekompetencji i indolencji ludzi administrujących tutejszą pocztą. Niech się bujają! Ja idę sobie precz. Tak postanowiłam, gdy dostarczyli mi mega ważnego maila kilkanaście godzin po tym, jak został wysłany. --- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusitania2 Re: Na pohybel Agorze 09.01.17, 19:42 tak z ciekawości: jak ustaliłaś, że za opóźnienie odpowiada właśnie agora? Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: Na pohybel Agorze 09.01.17, 19:46 Tak przypuszczam, bo z kolei w drugą stronę mój mail w ogóle nie dotarł - wysłany na adres kompletnie nie związany z tym pierwszym. Zresztą to nie pierwsza tego typu wpadka Agory. Do tego dochodzą ciągłe problemy z wylogowywaniem się, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Na pohybel Agorze 09.01.17, 19:57 Mi na o2 też potrafią maila z wielogodzinnym opóźnieniem dojść. Co ciekawe, nie pamietam takich wydarzeń przed laty. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Na pohybel Agorze 09.01.17, 20:10 Agora nie ma własnej poczty tylko nakładkę na gmaila. Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: Na pohybel Agorze 09.01.17, 20:12 Gmail już dawno nie obsługuje agorowej poczty. Za czasów gmaila to była zupełnie inna sprawa. Przegapiłaś migrację kont pocztowych? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Na pohybel Agorze 09.01.17, 21:48 Kto do mega ważnych spraw używa bezpłatnych kont pocztowych na tabloidowych portalach? Odpowiedz Link Zgłoś