Dodaj do ulubionych

smartwatch

04.04.17, 20:35
Potrzebuje porady, bo nie znam się na smartwatchach zupełnie.
Córka ma apple 5se - bardzo często nie odbiera telefonu mimo, iż jesteśmy umówione - np. zę odbiorę ją o konkretnej godzinie z konkretnego miejsca - jej nie ma i nie odbiera telefonu - twierdzi, że nie słyszy, nie czuje wibracji, a spóźniła się tylko 2 minuty.... Dlatego pomyślałam o takim zegarku - zależy mi, żeby był zegarek smile i żeby czuła na ręce wibracje jak dzwoni telefon, przychodzi sms. Polećcie coś proszę dobrego - i taniego i drogiego, żebym zobaczyła różnicę smile
Obserwuj wątek
    • deedee0 Re: smartwatch 04.04.17, 20:39
      właściwie mogłaby być to też tylko jakaś kolorowa bransoletka, bez zegarka, tylko taka która wibruje jak dzwoni telefon - jest coś takiego?
      • lajtova Re: smartwatch 01.10.21, 14:13
        Tak, ja mam fosilla kupionego w niemieckim Amazonie. Ma funkcję wibracji.
    • majenkir Re: smartwatch 04.04.17, 22:13
      Sa tanie na Amazon
      www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=smart+watch&rh=i%3Aaps%2Ck%3Asmart+watch
      ale jak corka ma iPhone, to nie sadze, zeby chciala nosic androida na reku wink, trzeba chyba bedzie wyskoczyc z kasy i kupic iWatch,a do tego ZERO gwarancji, ze zacznie odpisywac wink

Mam to samo z moja corka - obiecala, ze na zegarku bedzie czesciej sprawdzac jaki ma cukier, bo telefon za ciezko wyciagnac big_grin, ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc...
    • 3-mamuska Re: smartwatch 04.04.17, 22:31
      Ja ci powiem tak ze nie sadze zeby pomógł, ja nie czuje wibracji telefonu w kieszeni spodni czy na rece idąc wyczuje.
      Jedyne co moze pomoc to słuchawka w uchu.
      Moja odkąd używa bezprzewodowych słuchawek odbiera niemal zawsze.
    • bigimax4 Re: smartwatch 01.10.21, 12:03
      spacetalk
    • karme-lowa Re: smartwatch 23.12.21, 20:07
      annamarrr napisał(a):
      Bardzo słabe muszą być te zegarki, skoro tak nachalnie je na forum wciskasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka