konwalka 07.04.17, 10:19 Wkurzają mnie takie śmierci okrutnie ((((). wiadomosci.wp.pl/nie-zyje-prof-jerzy-vetulani-mial-81-lat-6109366209030273a/komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadzik3 Re: Profesor Vetulani (((( 07.04.17, 10:26 Szkoda. Wspaniały człowiek. Ale życie kończy się w jeden sposób Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Profesor Vetulani (((( 07.04.17, 11:07 tylko akurat ten sposob byl wyjątkowo durny Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Profesor Vetulani (((( 07.04.17, 15:21 Niby tak, ale jego akurat zabił pirat drogowy na pasach (tak, wiem, że prof. leżał w szpitalu etc., formalnie sam wypadek przeżył, ale...) - w TAKI sposób naprawdę NIKT nie powinien kończyć życia Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: Profesor Vetulani (((( 07.04.17, 11:14 Mam jego kilka fantastycznych książek. Bardzo smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Profesor Vetulani (((( 07.04.17, 11:16 Och! Mialam taka nieracjonalna nadzieje, ze jednak sie uda. A takie smierci wkurzaja mnie rowniez niesamowicie. Szczegolnie w kontekscie ostatniego artykulu w wyborczej o stacjach diagnostycznych. I tych durnych przepisow o zebrach. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Profesor Vetulani (((( 07.04.17, 11:18 Och! Mialam taka nieracjonalna nadzieje, ze jednak sie uda. ja tez i ze jeszcze cos zrobi dla oswiecenia polskiej nauki Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Profesor Vetulani (((( 07.04.17, 11:19 Bardzo mnie ta wiadomość zasmuciła, czekałam, aż się wybudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Profesor Vetulani (((( 07.04.17, 15:51 "- Został potrącony, idąc swoją ulubioną trasą, którą regularnie pokonuje od kilkudziesięciu lat - ulicą Zielony Most do pętli tramwajowej w Bronowicach - relacjonowała tamto zdarzenie rodzina profesora." Znam tę okolicę. Niestety pieszy w Polsce wszędzie musi uważać Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Profesor Vetulani (((( 07.04.17, 15:59 Piękny umysł został unicestwiony przez idiotę w samochodzie. Ogromny żal. Odpowiedz Link Zgłoś