Dodaj do ulubionych

plotki plotki - nowy związek

02.08.17, 12:57
To już drugi wątek na dziś, ale nie umiem się skupić na robocie.
A w plotkach huczy, że Durczok ma nową dziewczynę, podobno to jego pracownica, która dla niego odeszła od męża, taka blogerka, ma małe dziecko... Współczuć czy gratulować?
Obserwuj wątek
    • malinazkomina Re: plotki plotki - nowy związek 02.08.17, 13:10
      Fabjulus wink Wydawało mi się, że jest całkiem rozsądna, ale właśnie - wydawało mi się wink Nie ma jak to być kolejną lasią przechodzonej i skompromitowanej "gwiazdy".
      • 1st.world.problems Re: plotki plotki - nowy związek 02.08.17, 13:49
        Chyba musicie byc co najmniej dekadę młodsze od niej żeby jarać się pustawym blogaskiem ze wspolczynnikiem odrzucen (po wejściu, poziom żenuy)>75%.
    • suchawloszkana3 Re: plotki plotki - nowy związek 02.08.17, 13:27
      DISA????
      • thank_you Re: plotki plotki - nowy związek 02.08.17, 13:31
        Nie. 🙂
        • 1st.world.problems Re: plotki plotki - nowy związek 02.08.17, 13:44
          "Blogerka" bo taki jest srodtytul plotkarskiego niusa na plotkarskie stronie z prawdą mi objawionymi. Disa od dawna żyje z tego ze jest "znana" a ta od Durczoka akurat skalala się normalna praca (przepraszam za ironię) dziennikarki jakiegoś prowincjonalnego portalu.
    • capa_negra Re: plotki plotki - nowy związek 02.08.17, 13:32
      Naprawdę obchodzi cię to????
      • kretkowlosa Re: plotki plotki - nowy związek 02.08.17, 13:59
        Na tym forum było sporo wątków o tym dziennikarzu, gdzie omawiano jego cały "upadak", proces itd. Ostatnio to nazwisko pojawiło się w kontekście, że jest jednym z najbardziej "upadłych" znanych twarzy.
        Niedawno też brałam udział w dyskusji na temat związków polityków - była poruszana kwestia Kalisza.
        I tak, kiedy słyszę, że młoda, atrakcyjna dziewczyna zmienia swoje życie dla kogoś takiego, to po prostu mnie to rusza. Można nazwać to "interesuje".
        • 1st.world.problems Re: plotki plotki - nowy związek 02.08.17, 14:11
          Tutaj ta młoda piękność była jego pracownica, Kalisz chyba jednak w nieco inny sposób został poderwany. Różnica wieku tam też chyba mniejsza. Od razu "zmienia zycie" -pewnie kolejnych dzieci raczej mu nie urodzi i ich wspólnie za mąż/żonę nie wydadza.
          • kretkowlosa Re: plotki plotki - nowy związek 02.08.17, 14:14
            Zmienia życie - rozstanie z mężem uważam za dużą zmianę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka