taki-sobie-nick 25.08.17, 22:16 Możliwe, że pytanie jest głupie, ale i tak je zadam. Czy mogę jakoś usunąć z messengera własne, wysłane wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniusia.aniusia Re: Z cyklu Facebook 25.08.17, 22:24 Możesz usunąć je tylko w taki sposób,ze Ty ich nie widzisz. Odbiorca tak czy inaczej dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Z cyklu Facebook 25.08.17, 22:27 paniusia.aniusia napisała: > Możesz usunąć je tylko w taki sposób,ze Ty ich nie widzisz. Odbiorca tak czy in > aczej dostaje. Mnie nie o to chodzi. Odbiorca dostaje, bo po to mu wysłałam. Jednakże wysławszy, chciałabym usunąć z mojej własnej poczty (zakładam, że odbiorca już dostał). Tak robię zwykle w kontach pocztowych. Chyba że messenger działa na jakichś innych zasadach. Nie znam ich, więc uznałam, że pytanie może wydać się głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Z cyklu Facebook 25.08.17, 22:29 W telefonie nie widzę opcji usuń ale w laptopie powinno się dać. Odpowiedz Link Zgłoś
maanki Re: Z cyklu Facebook 25.08.17, 22:56 W telefonie jak dłużej przytrzymam palec na wiadomości to pojawia mi się możliwość jej usunięcia. Tak na szybko. Jest jeszcze możliwość usuniecia całej konwersacji, ale nie pamiętam już gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Z cyklu Facebook 25.08.17, 23:02 W telefonie: wchodzisz na rozmowę z konkretną osobą. W prawym górnym rogu jest "i" w kółeczku-naciskasz, otwieraja się ustawienia. W prawym górmym rogu są 3 kropki które naciskasz i tam jes " usuń konwersacje " Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick W laptopie! 25.08.17, 23:04 aga_wer napisała: > W telefonie W telefonie nie mam Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: W laptopie! 26.08.17, 08:58 no to przy całej konwersacji masz opcję "usuń" Odpowiedz Link Zgłoś