Witam,mam pytanie gdyż jestem w tym temacie "zielona".Kupiłam klapki firmy Bayla,po kilku tygodniach chodzenia spod paska wyszła skóra(spodnia część paska klapki),ponieważ były to buty nie tanie nawet po przecenie ,oddałam je do reklamacji.Gdy buciki "wróciły" od reklamacji okazało się iż nie zostało to podklejone tak jak było pierwotnie tylko paskudnie krzywo przeszyte maszynowo między koralikami podobnymi do cyrkonii nawet przekrzywiając je w pewnym miejscu.oczywiście bucików nie odebrałam ,odwołując się.Dziś dostałam telefon ze sklepu iż producent odpowiada na moje odwołanie iż wszystko jest ok i nie zamierza dostosować się do mojego odwołania.Ja nie popuszczę ponieważ buty nie były kupione na "bazarku" czy"u Chińczyka" ,nie ubliżając jednym czy drugim.Wygląda to nie estetycznie ,jakby ktoś pierwszy raz zszywał maszynowo buty.But po prostu miał być podklejony a "spaprano " go .Proszę osoby głównie z małopolski gdzie uderzyć z tym,rzecznik praw konsumenta ,jakaś federacja?wszelkie porady mile widziane,hejterom niech sobie darują komentarze