Dodaj do ulubionych

Azja Express 2

06.09.17, 21:51
Kto ogląda kolejna edycję Azja Express? Od 21:30 leci premierowy odcinek - w roli prowadzącej, tak jak w poprzedniej edycji Agnieszka Szulim, zmienia się jednak miejsce akcji - tym razem "łzy,pot i krew" uczestnicy będą wylewać w Indiach i Sri Lance.

Wśród uczestników znana projektantka mody i była partnerka Jana Kulczyka, Joanna Przetakiewicz w parze z prowadzącym znany w sieci talk show "20 m2", Łukaszem Jakóbiakiem.Modelka Zuza Bijoch wraz ze swoją siostrą, muzyk Tymon Tymański ze swoim synem, znany wszystkim Michał Piróg wraz z kolegą, aktorka "Na wspólnej" Marta Wierzbicka, pogodynka Dorota Gardias, aktor Antoni Pawlicki oraz znany poprzez lidera Zakopower - Stanisław Karpiel - Bułecka.

Będziecie oglądać? Czy obecni uczestnicy zostali wg Was dobrani na wzór poprzednich?
Widzicie tutaj "czarna owcę" w typie Żenulki albo drugą tak dobraną parę jak Majdany wraz z nieśmiertelnym "Nie mów do mnie teraz"? Kto podoba się wam najbardziej?

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20620845_453096445077177_1535848852103984954_n.jpg?oh=118c1255488538509ee542f3351d269a&oe=5A39A6B6
Obserwuj wątek
    • hemp_plant Re: Azja Express 2 06.09.17, 22:59
      jezoo, ale żenada.
    • black.sally Re: Azja Express 2 07.09.17, 09:34
      oglądałam... Tymon masakra.... oblech.Fuj
      ta Przetakiewicz z tym Jakóbiakiem też dno.Tak sie panienka znała na szafirach, taka znawczyni blyskotek big_grin
      modelki bezpłciowe- nie znam nawet

Podobał mi sie Pawlicki i Wierzbicka.
      Poczekamy, zobaczymy.
    • 1matka-polka Re: Azja Express 2 07.09.17, 09:54
      Jest Tymon Tymański big_grin? To muszę oglądać, to mój idol, hehehe.
      • 1matka-polka Re: Azja Express 2 07.09.17, 09:57
        "Z komentarzy na Facebooku wynika, że największym rozczarowaniem jest dla widzów Tymon Tymański. Znany muzyk jak zawsze szokuje - jest bezpośredni i mówi otwarcie, co myśli. Nie wstydzi się też rozmawiać publicznie o codziennych czynnościach fizjologicznych smile "
        big_grinbig_grinbig_grin
      • niu13 Re: Azja Express 2 07.09.17, 10:02
        Pierwsze wrażenie: Tymon jest psychiczny. Szkoda, bo album zespołu Kury z parodiami gatunków uważam za dzieło geniusza.
        • 1matka-polka Re: Azja Express 2 07.09.17, 10:14
          Znasz jakiegoś geniusza, który nie jest psychiczny? Zresztą, nie widziałaś i nie czytałaś wywiadów z nim, nie słuchałaś Rannego kakao?
          • niu13 Re: Azja Express 2 07.09.17, 11:02
            Słuchałam rannego kakao i uważam, że na starość mu się ewidentnie pogarsza. Po synku też widać, coś z nimi nie halo.
    • gaskama Re: Azja Express 2 07.09.17, 10:00
      U nas leciało w tle, ale mój 15-latek poprosił o wyłączenie. Cytat: "mamo, możesz to wyłączyć, to jest okropne, ja się wstydzę, jak na to patrzę". Ale on ma taką dziwną cechę charakteru, że nie bawi go coś, co jest głupie, obciachowe czy żenujące. On wtedy odczuwa wstyd "za ludzkość". Ma tak od lat, mam nadzieję, że z tego wyrośnie.
      • ecomarta2 Re: Azja Express 2 07.09.17, 10:07
        O matko a myślałam, że tylko ja tak mam big_grin Nie wyrośnie, nauczy się z tym żyć tongue_out
        • moadek Re: Azja Express 2 07.09.17, 17:51
          Eco Marto właśnie miałam to napisać, że z tego się nie wyrasta . Wiem bo tak mam.
        • sea.sea Re: Azja Express 2 07.09.17, 22:06
          Nie, na to zjawisko jest nawet nazwa, niestety bez polskiego odpowiednika: second hand embarrassment
      • black.emma Re: Azja Express 2 07.09.17, 10:29
        Nie wyrośnie big_grin Mam tak ja, ma mój szwagier. Żenuje nas żenada.
      • moni_kaw Re: Azja Express 2 07.09.17, 13:12
        To się nazywa niski próg żenady; mam tak samo
        • gaga-sie Re: Azja Express 2 07.09.17, 17:45
          He, he, ja też to mam.
      • sanrio Re: Azja Express 2 08.09.17, 15:07
        cudny syn! Chciałabym takiego. Też się wstydziłam oglądając 5 minut tego programu
    • lauren6 Re: Azja Express 2 07.09.17, 10:20
      Poza Szulim i Dorotą Gardias nie kojarzę nikogo z tego zacnego towarzystwa.
      • 1matka-polka Re: Azja Express 2 07.09.17, 10:34
        Nie znasz Tymona i jego "Jesiennej deprechy" albo "Szatana"? "Wesela" nie oglądałaś?
        • niu13 Re: Azja Express 2 07.09.17, 11:03
          Ani Piróga? Pawlickiego? Brawo Ty.
          • anetapzn3 Re: Azja Express 2 07.09.17, 15:07
            niu13 napisał(a):

> Ani Piróga? Pawlickiego? Brawo Ty.
            Ale to jest jakiś obowiązek znać Piróga, Pawlickiego? Jakieś wielkie osobistości, że taka jesteś zdziwiona?
            • niu13 Re: Azja Express 2 07.09.17, 15:39
              Ano nie jest. Nie każdy ogląda teraz tv, to się nawet chwali😁
        • karme-lowa Re: Azja Express 2 07.09.17, 11:04
          Ja oglądałam. Dla mnie na miano Renulki pracuje kolega Antka Pawlickiego.
          Miał nawet jakieś "ale" do koloru plecaków Gardiasowej. Że on ma inny, a one też inne.
          Masakra.
          • black.sally Re: Azja Express 2 07.09.17, 13:35
            przecież to na bank jest wyrwane z całego pewnie zdania.
            • karme-lowa Re: Azja Express 2 07.09.17, 15:05
              black.sally napisała:

> przecież to na bank jest wyrwane z całego pewnie zdania.
              >
              Nie wiem czy wyrwane, czy nie.
              Komentuję to co usłyszałam.
              Gościu działa mi na nerwy.
    • volta2 Re: Azja Express 2 07.09.17, 12:31
      nie widziałam całości
      największym zaskoczeniem jest dla mnie para jakóbiak+przetakiewicz w tym sensie, że znani są oboje i oboje mogliby tu pogwiazdorzyć
      nie rozumiem obecności karpiela bułecki w tym programie - odpadną pierwsi jako para nikt?
      taka samą parą są dla mnie jakieś 2 panny z których żadnej nazwiska ani imienia nie znam,
      tymański pewnie byłby dla mnie obrzydliwy i obleśny ale że czytałam jego autobiografię w której od defekacji się mdło robilo to zakoczona nie byłam (zniesmaczona jak najbardziej)

ogólnie słabiutko jak na otwarcie.
      na miarę rozenków nikogo nie widać.
      na miarę żenulki również.
      • leokadia35 Re: Azja Express 2 07.09.17, 13:04
        Ten program to żenada i dno
        • black.sally Re: Azja Express 2 07.09.17, 13:38
          dno dna i 2m mułu big_grin big_grin big_grin
          zapomniałas dodać... Taaak, taak, wiemy.... ematki oglądają ino górnolotne programy i czytają" mondre ksionżki "
          • anetapzn3 Re: Azja Express 2 07.09.17, 14:09
            black.sally napisała:

Taaak, taak, wiemy.... ematki oglądają ino górnolotne prog
            > ramy i czytają" mondre ksionżki "
            >
            To nie o to chodzi. To program na miarę gadzinówkowego Rolnik szuka żony, którego fenomen nieustannie mnie zadziwia. Dno, niezależnie do tego co ematka ogląda i czyta.
          • leokadia35 Re: Azja Express 2 07.09.17, 16:57
            Wolę już trudne sprawy niż to, serio. Z TV Tusk oglądam uwagę, na wspólnej, ślub od pierwszego wejrzenia, Lejdis z Rozenek czasami jak nic w tv nie ma, no ale ta Azja express to jakaś porażka nie wiadomo o co tam chodzi , jakieś konkurencję , zawody, kto szybciej dojedzie do celu, nuda trochę
            • black.sally Re: Azja Express 2 07.09.17, 18:28
              bosze, gdze Lejdis a gdzie Azja express.
      • paszewa Re: Azja Express 2 07.09.17, 14:42
        Tymon jest męzem mojej kolezanki i powiem was że po tym odcinku to ja ją podziwiam za to ze z nim wytrzymuje. To maniewdupie zegarka i terminu, to powolne zbieranie się, ta kupa, no rozerwałabym go na strzępy.
        • anetapzn3 Re: Azja Express 2 07.09.17, 14:48
          Paszewa, ale on taki jest w rzeczywistości, czy moze w AE gra takiego mega debila schmiałego?
          • 1matka-polka Re: Azja Express 2 07.09.17, 14:54
            Taki jest.
            • anetapzn3 Re: Azja Express 2 07.09.17, 15:01
              1matka-polka napisała:

> Taki jest.
              >
              O matkooo... facet dopóki sie nie odezwie ujdzie, o ile ktoś lubi takie zorane przez życie twarze. Zdecydowanie powinien milczeć.
              • 1matka-polka Re: Azja Express 2 07.09.17, 15:04
                Myślę, że powinnaś się zapoznać z jego twórczością, wtedy będziesz miała pełen obraz :]
                • anetapzn3 Re: Azja Express 2 07.09.17, 15:11
                  1matka-polka napisała:

> Myślę, że powinnaś się zapoznać z jego twórczością, wtedy będziesz miała pełen
                  > obraz :]
                  >
                  Aż tak zmienilby mi się jego obraz? big_grin
                  • 1matka-polka Re: Azja Express 2 07.09.17, 15:47
                    Niekoniecznie, aczkolwiek moim zdaniem warto.
              • nolus Re: Azja Express 2 08.09.17, 01:29
                anetapzn3 napisała:

> 1matka-polka napisała:
                >
                > > Taki jest.
                > >
                > O matkooo... facet dopóki sie nie odezwie ujdzie, o ile ktoś lubi takie zorane
                > przez życie twarze. Zdecydowanie powinien milczeć.

Hahaha. Dobrze mówisz z tą twarzą. Tak, zdecydowanie powinien milczeć, ale niestety patrząc na jego twarz, człowiek od razu wie czego się spodziewać - świńskie dowcipy, obleśny humor, gadanie o kupie...Wystarczy, że na niego spojrzę i facet nawet nie musi nic mówić, a konkretne skojarzenia i tak przychodzą same.
        • semihora Re: Azja Express 2 07.09.17, 14:52
          No ale jak to mąż twojej koleżanki, to chyba nie powinnaś być zaskoczona jego zachowaniem i podziwem dla niej powinnaś tryskać od dawna?
          • anetapzn3 Re: Azja Express 2 07.09.17, 14:59
            semihora napisała:

> No ale jak to mąż twojej koleżanki, to chyba nie powinnaś być zaskoczona jego z
            > achowaniem i podziwem dla niej powinnaś tryskać od dawna?
            >
            Moze nie wiedziała, że to aż taki świr, i aż taki podziw musi wykazać big_grin a serio, mozę rzadko sie widywali, moze bardzo rzadko a w tv widać jak na dłoni big_grin
            • volta2 Re: Azja Express 2 07.09.17, 15:53
              też mam kilka koleżanek a o ich mężach mgliste pojęcie. bywa.
            • pulower8 Re: Azja Express 2 07.09.17, 15:57
              A ta jego żona obecna to nie jest była koleżanka tej piętnastolatki z którą Tymański "chodził" jako pan w średnim wieku? I którą potem nawiasem mówiąc szkalował w mediach po tym jak pozbyła się dziada.
              • 1matka-polka Re: Azja Express 2 07.09.17, 17:49
                Nie pamiętam, żeby szkalował, daj jakiegoś linka.
              • antyideal Re: Azja Express 2 07.09.17, 18:50
                30 lat z małym" + "to już jest średni wiek? wink
                • hermenegilda_zenia Re: Azja Express 2 07.09.17, 22:01
                  To jest nawet pedofilia zważywszy, ze Brylewska miała chyba niecałe 15 lat. Nie znoszę go, za to - gdyby nie był znany w zasadzie powinien mieć na karku prokuratorami urzędu.
          • paszewa Re: Azja Express 2 07.09.17, 21:22
            oni mieszkają 400 km ode mnie, wiec raczej trudno obserwować kogoś dogłębnie w takiej sytuacji wink
            • anetapzn3 Re: Azja Express 2 08.09.17, 15:10
              paszewa napisał(a):

> oni mieszkają 400 km ode mnie, wiec raczej trudno obserwować kogoś dogłębnie w
              > takiej sytuacji wink

I dziekuj paszewa opatrzności big_grin
    • leanne_paul_piper Re: Azja Express 2 07.09.17, 18:08
      Nie dałam rady wczoraj obejrzeć do końca, tak mnie to żenowało.
      Pierwszą serię oglądałam w sumie dla Izy Miko, teraz nie widzę nikogo, dla kogo mogłabym to ścierpieć.
      I tylko szkoda, bo Sri Lanka jest przepiękna i bogata kulturowo, ale w programie nic z tego nie zobaczymy. I jeszcze te słonie na łańcuchach - odrzuciło mnie od ekranu.
      • nolus Re: Azja Express 2 08.09.17, 01:32
        leanne_paul_piper napisała:

> Nie dałam rady wczoraj obejrzeć do końca, tak mnie to żenowało.
        > Pierwszą serię oglądałam w sumie dla Izy Miko, teraz nie widzę nikogo, dla kogo
        > mogłabym to ścierpieć.

Bez obrazy, ale co tam ciekawego ma w sobie Iza Miko, żeby oglądać dla niej program? Bo dla mnie żadna z niej osobowość, a przecież chyba nie oglądałaś programu dla ładnej dziewczęcej buzi,nie?
    • aguar Re: Azja Express 2 07.09.17, 18:08
      A ta Gardias to nie ma małego dziecka??? I tak je zostawiła???
      • black.sally Re: Azja Express 2 07.09.17, 18:31
        urodziła w 2013..... ma siedzieć z dzieciakiem w domu do 18tkii ? big_grin

usłyszałam ostatnio od jednej, że Kożuchowska to taka zakłamana, bo mówi wszędzie,że rodzina jest dla niej najważniejsza, a wyjechała sobie na wakacje ze znajomymi big_grin big_grin big_grin
    • muchy_w_nosie Re: Azja Express 2 07.09.17, 19:37
      Wychodzi bieda polskiej telewizji, jak zwykle celebryci się bawią. Duo fajniej by było gdyby uczestnikami byli zwykli ludzie, tak jak to było w amerykańskiej wersji programu.
      • nolus Re: Azja Express 2 08.09.17, 01:37
        muchy_w_nosie napisał(a):

> Wychodzi bieda polskiej telewizji, jak zwykle celebryci się bawią. Duo fajniej
        > by było gdyby uczestnikami byli zwykli ludzie, tak jak to było w amerykańskiej
        > wersji programu.

Tak, ze zwykłymi ludźmi pewnie fajniej, ale niestety format z celebrytami sprawdza się od jakiegoś czasu najlepiej, daje niezłą oglądalność i dobre zyski. Ale nie wydaje mi się aby to trwało zbyt długo - lada moment i taki format zacznie ludzi nudzić i pewnie z czasem zaczną sięgać po tych zwykłych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka