lauren6
10.11.17, 08:25
Dziecko zażyczyło sobie od Mikołaja xboxa. Jestem w temacie konsol zielona, bo dotąd jak była taka potrzeba to graliśmy z mężem na PC-tach. Ematka wie wszystko, ma dzieci i konsole, więc na pewno rozwieje moje wątpliwości.
- W żabkach i kioskach sprzedają takie zielone kartoniki z doładowaniami do xbox. Jak rozumiem to są 2 rodzaje: jakiś abonament oraz karty doładowane, za które można kupować gry na xbox?
- Co się bardziej opłaca: kupić grę pudełkową w sklepie czy ten kartonik z doładowaniem? Duże są różnice w cenach (pytam pod kątem tego, że pewnie dziadkowie będą chcieli kupić jakieś gry i nie wiem o co ich prosić: o te kartoniki czy same gry).
- Czy opłaca się kupować karty z abonamentem Microsoft? Poza możliwością gry online daje on jakieś bonusy?
- Czy jest sens dokupywania kinecta? Sam kinect to 400 zł, do tego trzeba dokupić gry. Ja widziałam jedną grę Just Dance. Poza tym są jakieś inne gry korzystające z tego gadżetu czy to strata pieniędzy?
- Czy jest sens kupowania drugiego pada? Dużo jest gier "rodzinnych", w które można grać w 2 osoby?