tanebo2.0 10.11.17, 23:15 noizz.pl/rozrywka/south-park-trump-dzwoni-do-kaczynskiego-karla-z-polski/e4446s0?utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=fb_noizz oglądałyście? Ja nadal leżę i kwiczę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: South park 11.11.17, 00:30 Ale co dokladnie cie smieszy? Z plusow - wychodzimy z mroku niebytu i pojawiamy sie w popkulturze. Z minusow - szkoda ze w takim kontekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: South park 11.11.17, 00:38 W Usa od dziesięcioleci funkcjonują żarty o polaczkach. A w popkulturze to już od dawna jesteśmy. Zobacz sobie The Big Bang Theory albo 2 Broke Girls: tam masz skondensowane stereotypy na temat polskości. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: South park 11.11.17, 02:08 Jak mnie South Park przestał śmieszyć tak mniej więcej z końcem liceum (a dawno temu to było, oj dawno),niestety nie mojego faceta, który ogląda co tydzień, tak przypadkiem obejrzałam ten odcinek wczoraj. Szok lekki ale przyznam szczerze, ze średnio mnie to przejęło, bo w sumie to już zasypiałam A dziś rano przeglądam pudelki i inne, a tam... czyli nie, nie śniło mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: South park 11.11.17, 02:30 Zastanawiące, że nawet twórcy legendarnego South Park Uważają, że USA ma się na tyle dobrze, aby kogokolwiek uważać za potrzebującego pomocy. I to po sławnym skeczu z gry "Stick of truth" South Park - "...and it's gone" "And its gone" - alegoria zachodniego systemu finansowego i zwrot, który na trwale wdarł się w amerykański język, podobnie jak u Polaków "bankster". Odpowiedz Link Zgłoś