milka_milka 29.12.17, 21:46 Otóż koleżanka ma problem. Ma 3 koty, a ona i jej syn silną alergię na nie. Co robić? Gdzie szukać pomocy? Komu oddać 3 słodkie kotki? Doradźcie, przekażę koleżance. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho_lia Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 21:48 Skąd koleżanka jest? Lepiej niech nie pisze na forum bo tu zwierząt modki nie lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 21:51 Ja w podobnej sprawie napisałam na forum o moderacji - jest tam nawet specjalny wątek. Niestety, alergia nie wybiera, może pojawić się nagle i na różne niewinne z pozoru rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 21:56 Jeśli to te kotki, to może mamy wspólną koleżankę? Rzeczywiście, pomoc potrzebna na cito, nikt chyba nie chce mieć na sumieniu takich urzekających futer! Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 22:02 Patrz, ta sama! Jaki świat jest mały! Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 30.12.17, 00:07 Pacz pani! Tez ja znam! Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 21:54 Myślę, że dawać ogłoszenia, choć ja kiedyś dla kota kuzynki, dom, od dzikiej kotki porzuconego i wykarmionego na bebiku, znalazłam dzięki ematce. Dla drugiego kociaka, również wychowanego na bebiku, któremu groziło schronisko, bo osoba ratująca nie mogła go zatrzymać, bardzo dobry dom znalazł się na OLX. To co robi moderacja jest IMO niedopuszczalne, zwłaszcza ze wątki polityczne, czy o sraczce dziwaczce wiszą bezkarnie. Tak, wiem, zaraz mnie wytną za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
owmordke Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 30.12.17, 00:03 kota_marcowa napisała: > To co robi moderacja jest IMO niedopuszczalne, zwłaszcza ze wątki polityczne, czy o sraczce dziwaczce wiszą bezkarnie. Albo dywagacje na temat rozmiaru penisa czy naturze Boga. To forum to groch z kapusta, a o 3 kotach nie mozna napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 21:54 Ogłoszenie dać. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 21:55 Czy koty są na specyficznej diecie? Może wśród znawców tego sposobu karmienia? To zazwyczaj pozytywnie zakręceni ludzie. Najlepiej pytać znajomych i znajomych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 22:36 Tak sobie myślę, że może jednak kogoś znajdzie, kto te kotki pokocha. Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wasylkap Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 22:39 W jakiej miejscowości kotki teraz mieszkają ? Jestem z Warszawy - blisko gdzieś, bo być moooooże jeden dom bym miała Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 22:46 wasylkap, kotki mieszkają pod Rawą Mazowiecką, ale do sprawdzonego, 100% pewnego domu mogę je dowieźć w dowolne miejsce w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 22:37 Ja bym dała ogłoszenie, najlepiej na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 22:44 Zawsze takie bywały, to dlaczego teraz nie dać, nasze forum jest przyjazne i pomocne Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 22:45 helenaizuza w wątku o poszukiwaniach (aktualnie na oślej) pytała gdzie kotki można zobaczyć 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Koleżanka ma problem. Co robić? 29.12.17, 22:47 Zaczęłam odpisywać helenieizuzie, że kotki zapraszają do Rawy Mazowieckiej, ale w tym samym momencie wątek poleciał na oślą. Odpowiedz Link Zgłoś