Dodaj do ulubionych

żona Stocha

• tsaria Re: żona Stocha 08.01.18, 07:41
      One obie są ładne, żadnej nic nie brakuje. Nie wiem po co je porównywać.
      Stochowa bardziej niż na gali podoba mi się w czapce na zawodach, bo makijażu nie ma tak silnego, co moim zdaniem odbiera, a nie dodaje jej urody. Kreacje miała udaną, w końcu to góralka i to podkreśliła na gali. Anka suknie miała piękną, ładnie wyglądała.
    • domowapani Re: żona Stocha 08.01.18, 09:59
      Jest ładna. Ale delikatniejszy makijaż zrobiłby jej lepiej. Fajna stylizacja. Wśród zalewu tych wszystkich szyfonowych nudnych sukienek, powiew nowego.
      Ja bym zamieniła ta bluzke na b koszulowa i rozpielabym górne guziki.
      • kura17 Re: żona Stocha 08.01.18, 10:11
        > Ja bym zamieniła ta bluzke na b koszulowa i rozpielabym górne guziki.

i korale w rozpiecie - dokladnie! smile
        • milka_milka Re: żona Stocha 08.01.18, 10:17
          I byłoby zwyczajnie, jak każda koszulowa bluzka.
          • thank_you Re: żona Stocha 08.01.18, 10:35
            Czasami lepiej jest wyglądać zwyczajnie i dobrze niż niezwyczajnie i źle. wink
            • lady-z-gaga Re: żona Stocha 08.01.18, 10:49
              W tym wypadku zwyczajnie oznaczałoby banalnie (mam na mysli koszulową bluzkę z rozpiętymi guzikami).
              Ta bluzka, ktorą ona ma, to był planowany zamysł, tak mi się wydaje. Każdy element ma swoj cel. W obecnej postaci to jest stylizacja, a w proponowanej tu wersji byłaby to tylko koszulowa bluzka ze spódnicą. Zresztą to rzecz gustu, założyła co załozyła, widocznie tak chciała i bez sensu są wszelkie wirtualne poprawki pt "a w czym byłoby jej ładniej". Wiadomo, że gdzie jak gdzie, ale na ematce zawsze znajdą się zwolenniczki skrócenia spódnic i pokazania kawałka cycka. Taki tu panuje trend (nie jest to aluzja do Ciebie Thank you, akurat Ty jesteś dla mnie autorytetem w tej dziedzinie, chociaż nie zawsze muszę się z Tobą zgadzać smile )
              • thank_you Re: żona Stocha 08.01.18, 11:00
                To akurat nie była uwaga do Stochowej tylko ogólna - mnie Stochowa się podobała, co napisałam niżej. smile))

A jej bluzkę z chęcią bym przygarnęła. smile
                • thank_you Re: żona Stocha 08.01.18, 11:02
                  Z tym autorytetem to przesadziłaś, ja jedynie pokazywałam co kupiłam za ułamek ceny. big_grin
                  • lady-z-gaga Re: żona Stocha 08.01.18, 11:10
                    Nie, ja pamiętam Twoje różne komentarze w wątkach o podobnej tematyce i zawsze były bardzo kompetentne i warte uwagi - mam te spostrzeżenia od dawna smile
                    • thank_you Re: żona Stocha 08.01.18, 11:49
                      Dzięki, to bardzo miłe. smile))
              • domowapani Re: żona Stocha 08.01.18, 12:22
                Wiesz, dzisiaj takie czasy, że biała koszulowa bluzka do czarnej spódnicy na balu jest raczej oryginalnoscia, nie banalem wink
                • lady-z-gaga Re: żona Stocha 08.01.18, 12:44
                  Nie oryginalnością, a co najwyżej nasladownictwem.
                  I nikt nie mowi, że to zły pomysł, ale niby dlaczego miałby byc lepszy od tego, co zrobiła E.Stoch? koniecznie trzeba celebrytki naśladować i robić to, co juz zostało 100 razy ograne?
                  • kura17 Re: żona Stocha 08.01.18, 12:51
                    > I nikt nie mowi, że to zły pomysł, ale niby dlaczego miałby byc lepszy od tego,
                    > co zrobiła E.Stoch? koniecznie trzeba celebrytki naśladować i robić to, co juz
                    > zostało 100 razy ograne?

nie lepsze, p. Stoch wygladala swietnie smile
                    ja zwyczajnie bardzo lubie "luzno zrobione" koszulowe bluzki i u kobiet i u mezczyzn (biale i czarne) oraz nie lubie korali/naszyjnikow na bluzkach (bo mam duzy biust i wyglada to _u mnie_ fatalnie), wiec spodobala mi sie propozycja DobrejPani i przykladnelam, ze byloby fajnie smile

i uwazam, ze z ta spodnica i koralami nie byloby ograne, choc goralska bluzka na pewno byla duzo bardziej oryginalna. i sliczna!
    • thank_you Re: żona Stocha 08.01.18, 10:34
      Normalna dziewczyna, dużo lepiej wygląda saute niż w tym makijażu, który dodał jej lat. Podobało mi się, że swoją stylizacją nawiązała do korzeni.
      Lewandowska wyglądała ładnie, jest dopracowana, ale mojej sympatii nie wzbudza.
    • landora Re: żona Stocha 08.01.18, 12:34
      Lewandowska rasowa?? Lewandowska jest zgrabna i zrobiona, ale buzię ma pospolitą.
      Ewa Stoch jest ładna.
    • lady-z-gaga Re: żona Stocha 08.01.18, 14:09
      Rok 2009 - "rasowa" Lewandowska i Ewa Bilan

https://i.wp.pl/a/f/jpeg/33428/annadawniej3.jpeg

https://z-ne.pl/images/2009-08-05_GK-Miss_1.jpg
      • lady-z-gaga Re: żona Stocha 08.01.18, 14:12
        nawet rozpięta biała bluzka jest, widać, że juz wtedy L. pasowała na salony wink
    • ewcia1980 Re: żona Stocha 08.01.18, 15:40
      No i właśnie .... "nie ładne co ładne tylko co się komu podoba".
      Ja nie wiedziałam wcześniej jak wygląda żona Kamila Stocha.
      Wyszła blondynka, która nie powaliła mnie na kolana.
      Której stylizacja na gali wcale mi się nie podobała (no nie podobała mi się i już)
      A jak się odezwała to już było tylko gorzej.
      No dziwię się, że nikt w tym wątku nic nie wspomniał o jej przemówieniu.

Dziwię się, że wiedząc że będzie odbierała nagrodę za męża wyskoczyła z ..... takim przemówieniem.
      Rozumiem, że nie każdy musi być "salonową bestią" - ale coś takiego?? No żal.

Jak obejrzałam jej wcześniejsze zdjęcia na necie to na wielu wygląda super.
      Tyle, że w tym momencie to już ciężko powiedzieć czy ona tak faktycznie wygląda czy to kwestia obrobionego zdjęcia.
      Bo Lewandowaska na zdjęciach wygląda super (bardzo mi się podoba) - piękne włosy, wszystko idealne.
      A potem na gali występuje w lichutkim warkoczyku i z uszami jak radary.

No ja od zawsze wiedziałam, że celebryci na zdjęciach w gazetach wyglądają perfekcyjnie dzięki odpowiedniej obróbce.
      Ale ostatnio ręce i wszystko mi opadło jak się dowiedziałam że moja szwagierka obrabiając swoje zdjęcia które umieszcza na fb czy innym insta np. wydłuża sobie nogi uncertain (że o wygładzeniu zmarszczek nie wspomnę).
      Byłam w szoku, że ludzie robią takie głupoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka