Dodaj do ulubionych

Teatralna Warszawa

17.02.18, 12:06

Dziewczyny, licze na was smile
w polowie marca bedziemy z mezem blakac sie po Warszawie, czysto rekreacyjnie. Zaproponujcie nam COS FAJNEGO. Teatr, kabaret, musical, wystawe. Bo sie paletam po stronach, teatrach, muzeach i troszke nie wiem. Dzieki smile
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 13:13
      Polin. Nie bez powodu jedno z najlepszych muzeow na swiecie. Generalnie trzeba wejsc na strone obiektu ktory was intesresuje kliknac kalendarz albo wydarzenia i zobaczyc czy w okolicach waszego pobytu dzieje sie cos ciekawego.
      • volta2 Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 14:28
        polin powiedziałabym że przereklamowany. teatr zdecydowanie fajniejszy.
        nie polecę, bo to jednak kwestia gustu - to co podoba się mnie niekoniecznie urzeka męża, więc czasem chodzimy osobno. on chodzi bardziej na szutki, ja bardziej "na aktora".
        szukałabym więc pod tym kątem - no i nie na wszystko dostaniesz bilet, chyba że nie bedzie to weekend.
    • stara.gropa Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 14:38
      Jeśli chcecie się pośmiać , to polecam 2 sztuki:
      Szalone nożyczki - Kwadrat
      Lepiej już było - Współczesny
      Pierwsza sztuka to komedia kryminalna, a drugą nazwałabym obyczajową, taki śmiech przez łzy. Ze świetną rolą Marty Lipińskiej. Opowieść o starej aktorce, trochę smutna, ale kończy się dobrze.
      • magata.d Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 14:59
        Jeżeli zdecydujesz się na teatr to już dość późno, jak na kupno biletów. A przedstawień jest dużo fajnych.
        • magata.d Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 15:02
          Na "Szalone nożyczki" bym teraz poszła. Byłam jakieś 17 lat temu, nie w Warszawie.
    • konwalka Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 15:10
      Dzieki smile
    • berdebul Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 15:16
      Muzeum Warszawy.
      Polin.
    • a.va Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 15:21
      W Zachęcie w marcu będą fajne wystawy: zacheta.art.pl/pl/wystawy/nadchodzace.
      • a.va Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 15:22
        Sorry, coś link nie wszedł, skopiuj go sobie do przeglądarki: zacheta.art.pl/pl/wystawy/nadchodzace.
        • a.va Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 15:23
          Już wiem, kropkę mi łapie, dlatego się nie otwiera, bez kropki: zacheta.art.pl/pl/wystawy/nadchodzace
    • grazbed Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 15:39
      W teatrze Kwadrat świetna jest jeszcze Godzinka spokoju i Ciotka Karola
      • magkul99 Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 16:44
        W Romie grają Pilotów. Ciężko o bilety ale jak by się wam udało to nie pozałujecie.
        • esperantza Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 21:45
          Moim zdaniem Piloci nie warci zachodu.
    • asia_i_p Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 16:54
      Ja byłam zachwycona Teatrem Żydowskim.
    • olena.s Re: Teatralna Warszawa 17.02.18, 17:07
      Jak ci sie ud zdobyć bilety, to w Narodowym jest rewelacyjna Msza za miasto arras (Gajos) a także Garderobiany (Gajos i Englert) oraz Matka Courage (Stenka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka