Dodaj do ulubionych

Co robi ematka?

27.04.18, 22:44
Odbieracie dziś kiepskie wyniki badań. Jutro macie wyjechać z rodziną na majówkę. Mówicie i rezygnujecie z wyjazdu, żeby w poniedziałek iść do lekarza(nie wiadomo jak pracują), czy wstrzymujecie się z informacją do powrotu we wtorek, środa lekarz?
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Co robi ematka? 27.04.18, 22:48
      Zależy jakie badania.
    • jola-kotka Re: Co robi ematka? 27.04.18, 22:50
      Jesli nie ma zagrozenia zycia wstrzymuje sie i ide w srode do lekarza.
    • mamtrzykoty Re: Co robi ematka? 27.04.18, 22:54
      A te 4 dni, to coś zmienią?
      Co to za wyniki?
    • olinga Re: Co robi ematka? 27.04.18, 22:57
      Już wcześniej ok 3 lat temu wykryli wzw c, ale próby watrobowe były ok, więc lekarz nic z tym nie robił. Od jakiegoś czasu bardzo boli mnie prawa strona i w badaniach wyszło, że jest bilirubina w moczu, alat i aspat w normie. Wyniki plus objawy wskazują, że wirus się przypomniał
      • jola-kotka Re: Co robi ematka? 28.04.18, 00:13
        To spokojnie mozesz isc w srode.
      • kota_marcowa Re: Co robi ematka? 28.04.18, 00:21
        Spokojnie możesz iść w środę.
        Mam nadzieję, że pilnowałaś się żeby nie narażać rodziny, to choroba zakaźna, nieuleczalna.
    • mary_lu Re: Co robi ematka? 27.04.18, 22:59
      Lecę do nocnej opieki chorych żeby jakiś lekarz na te wyniki spojrzał i mi doradził.
      • hosta_73 Re: Co robi ematka? 28.04.18, 00:14
        A to jest dobry pomysł. Tylko trzeba trafić na życiowego lekarza, ale akurat mam dobre doświadczenia z nocna opieka w moim miescie.
    • aj.riszka Re: Co robi ematka? 27.04.18, 22:59
      A to zalezy od wynikow (czy bardzo kiepskie, czy "tylko" kiepskie), mojego samopoczucia i poziomu mojej histerii.
      Jezeli to np.kiepska morfologia, sugerujaca anemie, zaopatruje sie w zelazo z witamina C, i jade.
      • olinga Re: Co robi ematka? 27.04.18, 23:04
        Samopoczucie nie bardzo, a histeria ogromną, co jeszcze bardziej to samopoczucie obniża. Już się czuje jakby bolał mnie każdy centymetr ciała.
        • jola-kotka Re: Co robi ematka? 28.04.18, 00:31
          Ale czemu ty panikujesz. Ja mam wujka ktory od 20 lat z tym zyje zostal poczestowny tym bonusem podczas pobytu w szpitalu onkologicznym. Dieta leki i jest ok nawet od czasu do czasu alkohol pije . Wspomagacze jak rapacholin i do przodu . Uspokoj sie bo to ci nie pomaga
    • aguar Re: Co robi ematka? 28.04.18, 08:17
      Ja bym pewnie pojechała, żeby nie psuć wyjazdu rodzinie, bo moi są tacy, że beze mnie to nie bardzo. Mimo, że niepełnosprawna, jestem rodzinnym KO-wcem. Zwłaszcza, gdyby dziecko się cieszyło na wyjazd, to nie chciałabym mu psuć. Z moją przewleką chorobą czasem jeździłam, chociaż źle się czułam i nawet na niektórych z tych wyjazdów było całkiem fajnie, dobrze wspominam. Z drugiej strony jeśli masz taką rodzinę, że bez problemu pojadą bez Ciebie i będą się dobrze bawić, to nie jedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka