Dodaj do ulubionych

gdzie szukać pracy

04.05.18, 22:16
Pewnie było wiele razy, ale ja znaleźć nie umiem. Podpowiedzcie, gdzie szukać (w necie) pracy, dla księgowego (głównego, choć niekoniecznie wink ).
Zarejestrował się na pracuj.pl, ale jak na razie nic z tego nie wynikło. Jest pewnie jeszcze kopa podobnych portali, tylko ja nie wiem, jakich. Pomożecie? Bo bieda idzie....
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: gdzie szukać pracy 04.05.18, 22:35
      olx, właśnie daliśmy ogłoszenia, tylko chodzi o inne stanowisko, i odzew jest duży i zadziwiające, że z wyjątkiem jednej kobiety, która szuka ogólnie pracy biurowej, a nie rekrutujemy na stanowisko biurowe, większość kandydatur ma dość fajne doświadczenie zawodowe. Nawet jeden Ukrainiec napisał. Z drugiej strony sami również przeglądaliśmy profile ludzi szukających pracy.
      • 7katipo Re: gdzie szukać pracy 04.05.18, 22:58
        dzięki!
        • bazia8 Re: gdzie szukać pracy 05.05.18, 01:40
          Zarejestrowac się na portalu LinkedIn.
    • anka_z_lasu Re: gdzie szukać pracy 05.05.18, 07:11
      Ale zarejestrował się, przegląda ogłoszenia i wysyła CV? Czy tylko się zarejestrował? Przepraszam, ale post tego nie precyzuje wink
      Może jeszcze zarejestrować się na Goldenline, jego znaczenie ostatnio mniejsze niż kiedyś, ale co mu szkodzi. Oczywiście z tych dwóch portali bardziej polecam Linkedin.
      • 7katipo Re: gdzie szukać pracy 05.05.18, 10:23
        Zarejestrował, przegląda, wysyła oczywiście. Tylko jak dotąd nawet żadnej rozmowy nie miał. I chyba przychodzi mu moment frustracji i depresji... uncertain
    • muchy_w_nosie Re: gdzie szukać pracy 05.05.18, 08:13
      Po urzędach, u nas ostatnio potrzebowaliśmy 3 osoby do różnych wydziałów, stanowiska dość samodzielne, mam nadzieje, że wkrótce ktoś do nas przyjdzie, bo mam już dość grzebania się w budżecie, sprawozdaniach, sporządzania umów, zapytań, rozliczania faktur, zestawień - to nie jest normalne, a ja jestem od spraw technicznych i NIGDY w prywatnym życiu pita nawet nie rozliczałam, bo robiła to za mnie koleżanka księgowa, ciocia a teraz mąż - nie lubię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka