Dodaj do ulubionych

Muszę-plotkarsko-pudlowo

29.05.18, 10:14
Jako kobieta starsza, brzydszai tezsza od Anny M. z przekąsem zamieszczam link do artykułu o komunijnym występie naszej celebrytki. Naprawdę, można sue tak Odstroic? Ta kobieta nie ma w swoim otoczeniu ani jednej życzliwej osoby, która powstrzymałaby ja przed samoośmieszeniem? www.pudelek.pl/artykul/130340/opalona_mucha_swieci_biustonoszem_na_komunii_syna_kolegi_zdjecia_s/foto_1
Obserwuj wątek
    • lalkaika Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 10:19
      tego zakietu to nie powinna byla zdejmowac ,jak juz tak oszczedzila na tej szmatce pod spodem. Nie elegancko ,ale ona chyba tak srednich lotow jest
    • ania-z-lasu Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 10:19
      Mam bluzke w podobnym fasonie. Kupiłam, bo piękny kolor i piękny materiał, czysty jedwab, a ja kocham jedwab i kupuję dla zasady. Jeszcze się nie zastanawiałam jak ją będę nosić, bo kupiłam na zaś, jak schudnę big_grin ale teraz już wiem jak nie będę nosić. Kropka.
    • beataj1 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 10:21
      Sama nie ukrywam wstydliwie stanika. Niejednokrotnie wystają mi mniejsze lub większe kawałki (również na plecach). Ale nigdy nie przyszło by mi do głowy by pokazać całe plecy zwykłego bieliźnianego stanika na takiej okazji jak komunia. Tym bardziej że ta bluzka wygląda jakby była rozerwana.
      Naprawdę źle to wygląda.
    • juuuu7 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 10:28
      Wyglada to zle...idea tej bluzki jest zeby nie zakladac do niej stanika ( a juz na pewno nie taki ). Nie powinna zdejmowqc marynarki...
    • rannala Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 10:29
      koszmar
      Lans nawet na komunii?
      • pani-noc Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 10:40
        Czemu lans?

Poszła na komunię, bo ją zaproszono. Jeśli chodzi o strój to nie od dziś wiadomo, że Mucha ma fatalny gust jeśli chodzi o sprawy mody. Uwielbia sukienki z wyciętymi plecami, które leżą na niej dobrze wtedy gdy jest odchudzona. Widać przeceniła swoją obecną figurę i nie przewidziała, że na rodzinnym przyjęciu znajdą się złośliwi, ktorzy zrobią jej fotki gdy niekorzystnie wygląda i podeślą prasie.

Ciekawe czy krytykujące Muchę na imprezach komunijnych, rodzinnych itd. non stop chodzicie z kijem w tyłku i nie luzujecie, bo jeszcze przypadkiem ktoś wam zrobi zdjęcie gdy zdejmiecie żakiet? Ja u Muchy widzę luz, nie lans. A osoba, ktora zrobila te zdjęcia by podesłać brukowcom jest zwykłą szują.
        • rannala Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 18:43
          nie chodzi mi o o jej figurę czy odchudzona czy nie, ale tylko i jedynie o stanik w niemalże pełnej okazalości. Wygląda to strasznie, nawet gdyby byla mega szczupła.
        • iwoniaw Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 20:58
          A osoba, ktora zrobila te zdjęcia by podesłać brukowcom jest zwykłą szują.

No, to akurat prawda. Bo fakt, Anna M. na tych zdjęciach wygląda fatalnie i tak, mnie też nie przyszłoby do głowy zakładać takiej bluzki na przyjęcie komunijne, tym bardziej z tak wyeksponowanym stanikiem - ale... Ale widać, że to nie są zdjęcia np. z kościoła, tylko z prywatnej imprezy, gdzie pani się (zbytnio, jak widać) swobodnie poczuła - na tyle, że zdjęła marynarkę, przyjęła swobodną pozę... Zbyt optymistycznie oceniła tak swą figurę, jak i stylizację, napisał ktoś wyżej. Prawda. Ale chyba także zbyt optymistycznie oceniła towarzystwo, w jakim się na tej imprezie znalazła.
          • pani-noc Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:06
            Gdybym to ja organizowała przyjęcie i ktoś z moich gości narobił z ukrycia zdjęć innemu mojemu gościowi i wysłał je do pracy to następnego dnia zerwałabym z taką osobą wszelie kontakty towarzysko-rodzinne.

Takie zachowanie dużo bardziej mnie bulwersuje niż jakaś nieudana bluzka Muchy.
            • iwoniaw Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:35
              No nie? Bluzka bluzką, ale żeby komuś robić zdjęcia z ukrycia w prywatnych okolicznościach, to trzeba być specyficznym człowiekiem...
            • iwles Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:57

ale to niekoniecznie ktoś z gości robił zdjęcie. Mógł paparazzi, nie wiem, gdzie to przyjęcie było, może gdzieś w ogrodzie przydomowym ? Albo w lokalu z ogrodem ?
        • latarnia_umarlych Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 01:20

> Ciekawe czy krytykujące Muchę na imprezach komunijnych, rodzinnych itd. non sto
          > p chodzicie z kijem w tyłku i nie luzujecie, bo jeszcze przypadkiem ktoś wam zr
          > obi zdjęcie gdy zdejmiecie żakiet? Ja u Muchy widzę luz, nie lans.

Kij w tyłku? Naprawdę?
          Nie zakładam na rodzinne imprezy ubrań, których musiałabym się wstydzić po zdjęciu żakietu. Czyli brudnych, odsłaniających połowę bielizny, pogniecionych albo podartych.
          I mam luz.
    • mozambique Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 10:34
      dziwi mnie niepomierna popularnosc tej pani, która niczego zawodowo konkretnie nie robi (ani z niej aktorka, ani pisarka , ani trendstterka) i to "NIC" fenomenalnie się sprzedaje
    • jola-kotka Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 10:44
      Nie no katastrofa haha
    • mama-ola Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 10:56
      Wygląda fatalnie. Co chciała pokazać? "Mam piękne plecy"? Po co ktoś ma to wiedzieć, rolę w filmie jej z tego tytułu da, czy jak?
      Zgadzam się, ona nie ma życzliwych doradców wokoło siebie.
      • iberka Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:38
        "patrz Kuba, nadal mam chude plecy" tongue_out
    • ewcia1980 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 21:14
      Ja jestem pewna że to było świadome działanie.
      nieważne co się mówi ważne żeby się mówiło - to tak jakby motto Muchy.
    • turzyca Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 21:19
      A ja pamiętam, jaka była pogoda, a jakie prognozy.

Z marynarką komplet jest ok, nie planowała jej zdejmowania, ale zrobiło się gorąco, a że siedziała wśród przyjaciół, uznała że lepiej jak jej kawałek bielizny wyjdzie niż się upiec. Pewnie nie zdawała sobie sprawy, jak bardzo jej wyłazi i jak paskudnie wygląda.

Btw ozdobnych tyłów nie ma w stanikach w większych rozmiarach, a ona nie jest Keira Knightley, żeby nie potrzebować konkretnego podtrzymania.
      • iwles Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 07:54

nie no, wybór jest.
        Można np. taki
        można też body

Tylko trzeba wcześniej pomyśleć smile
        • black_magic_women Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:57
          iwles napisała:

>
          > można też body
          >
          >

Sprowadziłam sobie takie coś z zagranicy, te miseczki są tak sztywne, jakby uszyte z wafli. Nie da się tego nosić pod ubraniem, żeby nie wyglądać komicznie uncertain

• zasiedziala Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 21:24
      To nie jest bluzka stworzona do tego, żeby zakładać pod nią stanik. Jednak nie mam też pewności czy to jest bluzka stworzona do tego, żeby nosić ją bez stanika smile Niemniej, jak bardzo złego gustu by ta pani nie miała i jak bardzo kiczowato by się nie ubrała, to i tak twarz ma według mnie świetną, a z profilu to już w ogóle miodzio. No lubię patrzeć na jej twarz.
      • latarnia_umarlych Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 01:26
        Ależ ludzie mają rożne gusta (i całe szczęście), że tak polecę banałem.
        Dla mnie jako młodziutka dziewczyna była śliczna.
        Ale od długiego czasu kiedy patrzę na jej twarz, widzę Dariusza Krupę w peruce. Nic nie mogę na to poradzić.
        • zasiedziala Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 10:08
          Może coś w tym jest i tak naprawdę, to podoba mi się Dariusz Krupa, tylko nie chcę się do tego przed sobą przyznać wink
    • rosapulchra-0 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 21:24
      Ty się, dolino z konwaliami przestań plotkami zajmować, opowiedz lepiej, jak roczniaki obchodziły swoje święto smile
      • lilia.z.doliny Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 21:56
        Ha! Z przytupem i pląsami! Torty psie, śpiewy do rana i cała seria chwalpostow na klubie fb. Generalnie - ja mam najładniejszy egzemplarz, ja!
    • mamablue Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 22:01
      Rozwalił mnie slajd "Starała się być seksowna" big_grin Dalej nie dałam rady.
    • muchy_w_nosie Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 29.05.18, 22:03
      Pan dziennikarz dziewczyny nie lubi i tyle. Cay fotodokument o placach muchy i chwilowym braku obuwia, to chyba w ogrodzie się dzieje więc i na boso wypada.
    • mid.week Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 07:30
      Może ona lubi mieć staniki na widoku?

https://i1.pudelekx.pl/2cd0c435e185a539e9ff3de4a99705940ea000ac/mucha_olejek-png

Może nie jest to dla niej ważne?
      Może się oblała sokiem tuż przed wyjściem i w biegu przebierała?
      Serio wystający stanik to aż "samoośmieszanie"?
      Chwała żem nie celebrytka, byłabym narodowym pajacem.
      • beata985 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 07:55
        Już widzę jak na ematce powstaje wątek...cz6 wypada w takiej bluzce pójść na przyjęcie komunijne??? 😄
        Kto jak kto ale akurat w t9 że AM polala s8e sokiem i innej bluzki w szafie poza ta nie miała nie uwierzę.
        Jak nie ma doradców to ni3ch jej ktoś stronę ematki podeśle. Ematka wiadomo doradzi A Ania wpadek uniknie 😉
        • mid.week Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 08:23
          Wydaje mi się, że Ania ma w tylnej części ciała unikanie wpadek i nie zaprząta sobie głowy tym czy coś wystaje. Sprawia wrażenie całkiem zadowolonej z imprezy, w związku z czym energia ematki ukierunkowana na jej edukację stylistyczną leci w próżnię. Szkoda tylu zmarnowanych porad, lepiej je uskuteczniać wobec tych, którzy je sobie wezmą do serca a nie do d... wink

Tutaj pełno jest fotek potwierdzających, że esencją dobrego wyglądu jest piękny uśmiech. Na nic perfekcyjna stylówka kiedy mina az odstrasza sad
          www.pudelek.pl/artykul/130391/znudzona_i_niezadowolona_rusin_na_lunchu_z_partnerem_zdjecia_s/foto_1

• iwles Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 08:28

ale to są zdjęcia robione podczas jedzenia. Zrób sobie kilka takich, wybierz, kiedy coś kroisz, przełykasz itp. zobaczysz, że miny robisz identyczne smile
            • mid.week Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 08:34
              chyba zupę "nic" zajada,bo jej nie widać.

https://i.wpimg.pl/780x/e5.pudelek.pl/9162926bfb9bfca4c2e0091e57d06b8e9f7f6375.jpg

https://i.wpimg.pl/780x/e5.pudelek.pl/6fb23a42b87877d185e1cdb641e0f30fade05a8e.jpg

https://i.wpimg.pl/960x660/e5.pudelek.pl/ea729b55a53be57a829e971e0e1346366f1fd86d.jpg

https://i.wpimg.pl/780x/e5.pudelek.pl/00beeff0ed0bb9c38dfb2f379c61c278a9c4944e.jpg
              • iwles Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 08:40

ja tam w to, że Rusin zawsze ma taką minę i nigdy prywatnie się nie uśmiecha - nie wierzę.
                Osobiście, to bym wszystkich fotografów, którzy robią zdjęcia podczas posiłków wystrzelała. Mamy takiego jednego "służbowego", zawsze na ujęciu akurat wypchany policzek, albo mina tuz po przełknięciu. Makabra.
                • mid.week Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 08:53
                  Nie snuję tu teorii, że Rusin cokolwiek zawsze, albo nigdy. Na zdjęciach jest tak samo "w trakcie posiłku" jak Mucha na komunii. Mucha nawet bardziej,bo na jednym popija i nie ma z tej okazji grymasu. Może bardziej jej smakowało...
                  • iwles Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:54

ma grymas, ma (Mucha), na tym środkowym zdjęciu smile
                    • mid.week Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 11:28
                      pewnie zobaczyła Rusin na Pudlu.
              • kura17 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 10:34
                o! mam takie same buty, jak Rusin na drugim zdjeciu (nie wiem, czy dokladnie te same, ale moje wygladaja bardzo podobnie). uwielbiam je. swietny gust, Kinga LOL
                • mid.week Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 11:29
                  a wygodne są? szukam podobnych ale wszystkie przymierzane były mało łaskawe dla moich delikatnych stopek wink
                  • kura17 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 11:36
                    > a wygodne są? szukam podobnych ale wszystkie przymierzane były mało łaskawe
                    > dla moich delikatnych stopek wink

moje sa z zeszlego roku z deichmanna. akurat te sa ze skory, ja tez mam delikatne stopy i oprocz jednego miejsca sa ok - obtarl mnie jeden z tylu, nad pieta, tam gdzie sie but konczy. drugi nie wink
                    i naprawde wygladaja slicznie na nodze ... mam gdzies chyba nwet fotki, hehe, tak mi sie podobaly, ze se zrobilam tongue_out
    • frey.a86 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 07:58
      Z reguły nie zwracam uwagi na cudzy ubiór, ale w ubiegły weekend widziałam podobne zjawisko. Dziewczyna elegancko ubrana, beżowa sukienka koktajlowa z podobnym okrągłym rozcięciem na plecach. Z tyłu widać było całe zapięcie lekko brudnego stanika w kolorze niebieskim. Przyznam, że nie mogłam oderwać wzroku... tongue_out
      • alpepe Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 10:16
        myślę, że spranego a nie brudnego. Zresztą ostatnio osobistej córce zwróciłam uwagę, że stanik nie jest pierwszej młodości i wygląda na brudny, więc lepiej, jakby się ubrała inaczej lub coś innego założyła.
        • frey.a86 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 12:01
          Mógł być sprany, ale nie zmienia to faktu, że wyglądało to okropnie.
    • rozwiane_marzenie Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 08:03
      No rzeczywiście sukienka nieudana sad. Wygląda potwornie. Choć samą Muchę lubię.
      • moadek Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 08:23
        żeby to jeszcze był jakiś szałowy biustonosz to rozumiem zwrócić uwagę, zaszokować to chleb powszedni dla tzw celeberytow którzy swoimi dokonaniami nie potrafią utrzymać zainteresowania sobą, ale taka wersja wygląda na wypadek przy pracy i uwydatnia niedoskonałości
        • niu13 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:20
          Elegancja Francja 😀😀😀😀
    • bei Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:23
      Myślę, ze zwyczajnie zapomniała jaka bluzkę założyła pod żakiet. Było gorąco, zdjęła i nie pomyślała o plecach.
    • 18lipcowa3 Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:31
      OJP
    • iberka Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:52
      Sukienka wygląda na ciasną. Gdyby nie miała tej dziury, to by się nie zapięła i zamiast 34 musiałaby być 38 wink
      • wkurzo-namama Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 10:02
        Jak ona ma 34 to ja mam 28
        • iberka Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 10:04
          Wiesz, tu chodzi o psychikę i zakodowane w głowie, że noszę za choćbym miała nie oddychać. Ale to akurat sporo Pań tak ma wink
          • iberka Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 10:05
            XS.
    • wkurzo-namama Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 09:53
      Sądzę, że zapomniała zdjąć stanik. Bluzka piękna, ale do noszenia bez stanika. Zauważ, że z marynarka Ania wygląda fajnie, choć szortow na komunię bym osobiście nie założyła. Jej to pasuje. No ale stanik - dramat.
    • kropkacom Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 11:39
      Odstrić? Wygląda jakby miała mieć do tej bluzki żakiet, który zdjęła. Pewnie było gorąco. No trudno, okazała się mało przewidująca.
    • lucyjkama Re: Muszę-plotkarsko-pudlowo 30.05.18, 12:17
      Oj tam stanik. Mnie bardziej rażą przykrótkie spodnie partnera Muchy. Wygląda jak pajac. (Wiem, wiem, taka moda dziwna nastała, że faceci robią z siebie błaznów ubiorem).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka