kingusiausia 04.06.18, 08:01 Stroje kąpielowe - piękne są. ALe co z tego skoro takie wycięte! Czy naprawdę trzeba brazylijskiej depilacji, żeby ładny strój dobrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: stroje kapielowe 04.06.18, 08:35 Mnie to strasznie wnerwia, bo depilacja depilacją, ale mam wrażenie, że ruszę nogą pływając i wszystko mam na wierzchu. Dlatego szukam zawsze takich z mikronogawkami - no nie wygląda to najpiękniej i nóg nie wydłuża, ale czuję się swobodniej w wodzie w takim. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiausia Re: stroje kapielowe 04.06.18, 09:20 Dla mnie albo za plytkie albo za bardzo wydluzone w pachwinach. I może faktycznie owlosienie nie jest tu największym problemem, ale to że dół brzucha brzydki, mimo, że wycwiczony to skora już nie młoda i nie ma co pokazywac. Krystian 2 cm max. A jak głębsze to już tyłek też mocniej zabudowany. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: stroje kapielowe 04.06.18, 08:47 bardzo dużo jest majtek do pasa, mocno zabudowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: stroje kapielowe 04.06.18, 08:53 Tu nie chodzi o to, żeby majtki były koniecznie zabudowane do pasa, tylko o to, że nawet wysokie (albo i jednoczęściowe, całkowicie zakrywające brzuch) kostiumy są powycinane w pachwinach do przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: stroje kapielowe 04.06.18, 09:03 w calzedonii mają 3 różne rodzaje majtek do jednej góry. Pewnie nie we wszystkich modelach ale akurat mierzyłam stroje gdzie majtki były brazylijskie, trochę wycięte i zwykłe. W Etam i Oysho tez nie wszystkie wyglądały na mocno wycięte - ale, fakt, tam nie mierzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: stroje kapielowe 04.06.18, 09:07 dla mnie większym problemem jest znalezienie ładnej góry nie wiązanej na szyi. Zawsze te wiązane sa ładniejsze i lepiej wyglądają... Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: stroje kapielowe 04.06.18, 09:27 niekoniecznie klasyczne bikini- depilacji nie wymaga ja w tym roku chyba sprawię sobie cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: stroje kapielowe 04.06.18, 09:38 albo taki-bo w planie mam starty open water Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: stroje kapielowe 04.06.18, 10:14 Jak nic nie zamawiam z bon prixu tak stroje kąpielowe jak najbardziej. Moim zdaniem mają porządne gatki. Odpowiedz Link Zgłoś