kotomama 10.06.18, 07:14 Taką pierwszą parę możemy mieć w Polsce. Nie zmarnujmy tej szansy by znów było normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnoklarowna Re: Klasa, klasa, szyk... 10.06.18, 11:55 Kurczę, czytałam że zachwycają się jej stylizacją, ale akurat tu mi się nie podoba. Ani kształt sukienki ani jako całość. A częstokroć dużo lepiej wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Klasa, klasa, szyk... 10.06.18, 11:58 Cos na wzór Meghan Markle - bezkształtny wor Cóż taka teraz moda Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Klasa, klasa, szyk... 10.06.18, 11:59 Skoro liczy sie tylko na wygląd to ja proponuje wybór rozenek i majdana !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Klasa, klasa, szyk... 10.06.18, 12:00 Skoro liczy sie tylko na wygląd to ja proponuje wybór rozenek i majdana !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Klasa, klasa, szyk... 10.06.18, 12:08 A gdyby na Tusku powiesić złoty łańcuszek, byłby jeszcze bardziej kasiasty, to by był dopiero prezydent. BTW Tusk też tkwi w mrocznych wiekach tyranii spodni, jaki przykład Polakom daje? Odpowiedz Link Zgłoś