Dodaj do ulubionych

Pomocy kobiety - prezent

27.06.18, 16:05
Po latach czytania wreszcie zarejestrowalam konto bo potrzebuje inspiracji a ta nie nadchodzi. Maz niebawem bedzie mial okragle urodziny, glowie sie nad prezentem juz pewien czas, bez skutku. Maz z tych co nigdy nic nie potrzebuja. Domator. Chcialabym aby byla to rzecz, a wiec nie wycieczka czy jakies bilety czy inne skoki ze spadochronem. Jedyne co przychodzi mi na mysl to zegarek bo maz lubi pewna konkretna marke, ale po pierwsze bylby to kolejny zegarek do kolekcji a po drugie za kilka miesiecy bedziemy z kolei mieli okragla rocznice slubu i moze wtedy wykorzystam te akurat opcje. Bede wdzieczna za wszelkie pomysly. Cena tak do 2000zl.
Obserwuj wątek
    • asmarabis Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:09
      Chcialabym aby byla to rzecz, a wiec nie wycieczka czy jakies bilety czy in
      > ne skoki ze spadochronem

To zdecyduj czy to ty masz sie cieszyc z prezentu a maz udawac ze sie cieszy czy na odwrot
      • ajaksiowa Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:18
        Skoro jest domatorem to co lubi robic w domu?czytać,oglądać tv(filmy)?Może co$ ze sprzętu sportowego?
        • anahera Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:29
          Filmy jak najbardziej ale w zasadzie wszystko kupujemy na biezaco. Czyta wylacznie z zakresu historii, techniki i polityki, ksiazek rowniez u nas na tony wiec...
      • anahera Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:25
        Dziekuje za konstruktywna odpowiedz, aczkolwiek nie wyznaczylam kryteriow wedle wlasnego widzimisie a wiedzac ze:
        - ze spadochronem nie skoczy i wogole srednio sportowy jest z wyjatkiem gorskich piechur
        - wycieczkujemy czesto i szeroko a wiec wycieczka szczegolnym prezentem nie bedzie
        - w teatrach, na koncertach itd rowniez bywamy czesto i bez okazji a wiec jak powyzej
        • asmarabis Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:35
          - wycieczkujemy czesto i szeroko a wiec wycieczka szczegolnym prezentem nie bed
          > zie
          > - w teatrach, na koncertach itd rowniez bywamy czesto i bez okazji a wiec jak p
          > owyzej

To wy jestescie jednym bytem a nie dwoma odrebnymi istotami?
          No sorry, piszesz ze facet zadnego hobby nie ma tylko siedzi w domu a jak juz wychodzi to w twojej eskorcie.
          Podaruj mu cos co mu pozwoli wyjsc na chwile spod twojego pantofla, pewnie tego potrzebuje
          • anahera Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:45
            Asmarabis cos nie doczytalas, ja nie prosilam o analize malzenstwa. Tobie juz dziekuje, frustratki zaczelam szerokim kregiem omijac juz spory czas temu.
            • asmarabis Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:49
              No nic, chcialam pomoc bo skoro zasiegasz opinii obcych ludzi w takich oczywistych oczywistosciach to chcesz pod tym plaszczykiem obgadac swoje problemy. Tak tu czesto bywalo.
    • sfornarina Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:16
      Fajny latawiec. Będzie pretekst, żeby męża na świeże powietrze wyciągnać wink
      • qs.ibidem Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:31
        Haha, ja tez szlam myslami w tym kierunku, ale zaproponowalabym drona z kamerką big_grin
    • morgen_stern Re: Pomocy kobiety - prezent 27.06.18, 16:34
      Ma kamerkę samochodową? Do dwóch tysięcy to już można kupić całkiem przywoitą.
    • jola-kotka Re: Pomocy kobiety - prezent 28.06.18, 03:50
      A ja uwazam ze rzecz to kiepski pomysl w przypadku kogos kto sam moze sobie kupic co potrzebuje no chyba ze ktos cos lubi wyjatkowo i wiadomo, ze zawsze taki prezent sie sprawdzi tak jak u mnie bizuteria . Nie dostane jest mi wrecz przykro. Lepiej cos wspolnie przezyc niz obstawiac sie kolejnymi gadzetami bo skoro ty nie wiec co to mialoby byc to znaczy ze twoj maz niczego specjalnie nie potrzebyje. Ja bym jednak kupila jakies spa dla obojga, weekend wspolny itd.
      • ajaksiowa Re: Pomocy kobiety - prezent 28.06.18, 08:13
        A może jakiś pakiet w Netflixie? drążę bo filmoch(h)olikiem jestem wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka