polinetka 12.10.04, 16:28 Kochane! mam problem potrzebuje wiedzy na temat technologii informatycznych. Hasło:technologie informatyczne. Co może mieścić sie w tym temacie? Podrzućcie kilka tematów, haseł, zagadnień. Dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.hadam Re: Do mam informatyczek- prośba o info:) 12.10.04, 16:36 No nieslychanie precyzyjnie zapytalas A moze napisz co bys chciala wiedziec? Co Ci trzeba? Do czego? Po co? Na co? Jaki masz cel? Kilka hasel? Hmmm... algorytm, dane, przetwarzanie danych... To tak na poczatek Probowac dalej ? Pozdrowka Hadzio Odpowiedz Link Zgłoś
polinetka Re: Do mam informatyczek- prośba o info:) 13.10.04, 10:33 Prosze o wszelkie informacje na ten temat. Wiem, że to bardzo rozległy temat ale chyba o to chodzi by każdy przygotował coś innego. Potrzebuję tych wiadomości na uczelnięJakie zagadnienia moga w to wchodzić?, wystarczą mi same hasła (poszukam rozwinęcia). Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
p.hadam Re: Do mam informatyczek- prośba o info:) 13.10.04, 13:58 Zes sprecyzowala!!! Sztuczna inteligencja, metody obliczenione, przetwarzanie danych, handel elektroniczny, grafika, wizja, bazy i hurtownie danych, sieci, multimedia, obliczenia rozproszone, systemy informacyjne, wspomaganie procesow, sterowanie procesami, symulacje procesow ... Jak chcesz jeszcze to mow. Pozdrowka Hadzio Odpowiedz Link Zgłoś