02.07.18, 07:11
crowdmedia.pl/blamaz-flagowego-projektu-rzadzacych-z-hucznych-zapowiedzi-zostala-wstydliwa-prowizorka/ czyli sporo trzeba dopłacić, taniej nie jest a w razie czego wywalą cię pod most. Tylko idiota na to pójdzie...
Obserwuj wątek
    • alicia033 Re: Rudera+ 02.07.18, 07:42
      cud pis: zmartwychwstali prl!
      • mamablue Re: Rudera+ 02.07.18, 07:47
        He, he smile
      • ania-z-lasu Re: Rudera+ 02.07.18, 12:05
        wskrzesili
    • wheels.of.fire Re: Rudera+ 02.07.18, 08:57
      Ja od zawsze byłem przeciwny. Przecież PiS to robi dla tych, którzy mnożą się jak króliki. Singiel i tak by nie dostał.
      • iwles Re: Rudera+ 02.07.18, 09:00

O, Józek, stare konto zablokowane ? big_grin
        • wheels.of.fire Re: Rudera+ 02.07.18, 09:18
          I tak co jakiś czas zmieniam nick, uprzednio kasując stary.
      • tiszantul Re: Rudera+ 02.07.18, 12:31
        > Ja od zawsze byłem przeciwny. Przecież PiS to robi dla tych, którzy mnożą się j
        > ak króliki. Singiel i tak by nie dostał

Przecież wszyscy wiemy, że już masz mieszkanie.
        • iwles Re: Rudera+ 02.07.18, 12:50

w przeciwnieństwie od tisza, który groszami za posty zarabia na wkład własny big_grin
    • pani-noc Re: Rudera+ 02.07.18, 12:30
      Najlepsze, że w mieszkaniach komunalnych czynsz jest o połowę tańszy. Tyle, że w miastach, które zostaly wybrane do programu Rudera+ budownictwo komunalne zdechło: ziemia przeznaczona pod budowę nowych budynków komunalnych poszła pod budowę bloków Rudery+.

PIS to jest autentyczna odwrotność króla Midasa: czego się nie dotkną to zamienią w guano.
      • wheels.of.fire Re: Rudera+ 02.07.18, 12:46
        Żeby dostać komunalne trzeba mieć naprawdę niskie dochody. Mieszkanie+ jest chyba dla tych, co mają trochę większy dochód.
        • dyzurny_troll_forum_2 Re: Rudera+ 02.07.18, 12:55
          wheels.of.fire napisał:

> Żeby dostać komunalne trzeba mieć naprawdę niskie dochody. Mieszkanie+ jest chy
          > ba dla tych, co mają trochę większy dochód.

Cały czas Ci powtarzam lebiego, 30 000 PLN komu trzeba i będziesz miał śliczne komunalne w Wawie.
          • wheels.of.fire Re: Rudera+ 02.07.18, 15:24
            Mówisz o wykupie na własność? Raczej bez mieszkania wcześniej się nie wykupi.
            • dyzurny_troll_forum_2 Re: Rudera+ 02.07.18, 15:28
              wheels.of.fire napisał:

> Mówisz o wykupie na własność

Mówię o dostaniu komunalnego niezależnie od dochodów i w zasadzie od ręki.
              • wheels.of.fire Re: Rudera+ 02.07.18, 16:02
                Mam dawać w łapę 30 tysięcy, żeby móc mieszkać w czymś co i tak nie jest moje?
                To ja wolę mieć swoje.
                • dyzurny_troll_forum_2 Re: Rudera+ 02.07.18, 16:16
                  wheels.of.fire napisał:

> Mam dawać w łapę 30 tysięcy, żeby móc mieszkać w czymś co i tak nie jest moje?
                  > To ja wolę mieć swoje.

O widzisz, jakie piękne mogą być wolne wybory wolnego człowieka!
                  • wheels.of.fire Re: Rudera+ 02.07.18, 18:00
                    Sugerujesz, że niedługo ta wolność nie będzie już nam dana?
    • tiszantul Re: Rudera+ 02.07.18, 12:38
      Crowdmedia, no proszę. "Źródło Gazeta Wyborcza". Kolejna marka, której się wstydzicie? Linkuj bezpośrednio do gazowni

Crowdmedia - pisanie własnych tekstów na podstawie tekstów "Gazety Wyborczej"? Jak się nazywa takie stanowisko pracy?
      • dyzurny_troll_forum_2 Re: Rudera+ 02.07.18, 12:54
        tiszantul napisała:

> Crowdmedia - pisanie własnych tekstów na podstawie tekstów "Gazety Wyborczej"?
        > Jak się nazywa takie stanowisko pracy?

Pisanie postów na fora na podstawie przekazu dnia z Nowogrodzkiej. Jak się nazywa takie stanowisko pracy?
        • 1elka26 Re: Rudera+ 02.07.18, 13:05
          dyzurny_troll_forum_2 napisał(a):

>
          > Pisanie postów na fora na podstawie przekazu dnia z Nowogrodzkiej. Jak się nazy
          > wa takie stanowisko pracy?

Bardzo dobre pytanie - może więc wyjaśnisz jak nazywa się osoba która zajmuje sie pomowieniami? Masz chociaz cień dowodu na to co wypisujesz?
          Ciekawe ile płacą za tego typu posty? -

Może zamiast produkowania kolejnych bzdetów o przekazach z Nowogrodzkiej zajmiesz sie poszukiwaniem elektrowni atomowej?
          Mieszkania jednak są - a gdzie jest elektrownia atomowa? I za co prominentni działacze PO pobierali wyjatkowo sute wynagrodzenie?

www.bankier.pl/wiadomosc/Atomowe-zarobki-w-nieistniejacej-elektrowni-3351336.html
          • iwles Re: Rudera+ 02.07.18, 13:17

wróć do rzeczywistości i odpowiedz: gdzie jest te 10.000 mieszkań, albo pieniądze, za które te 10.000 mieszkań miało być wybudowane ?
            Konkretnie - co wiesz na ten temat, stan na dzień dzisiejszy, czyli 2.07.2018 r.

• strikemaster Re: Rudera+ 03.07.18, 10:53
          Nie z Nowogrodzkiej bo tam tylko słupy stoją. przekaz jest z Akwarium.
    • mamablue Re: Rudera+ 03.07.18, 03:16
      Zaraz po szumnych zapowiedziach była tu jakaś forumka, która nieźle kombinowała, jak się dostać do tego programu smile Ciekawe, czy zdążyła się pozbyć swojego mieszkania i jaką teraz ma minę? big_grin To się nieładnie nazywa, co jej zrobili, ale jakoś mi nie szkoda.
      Trafił swój na swego.
      • strikemaster Re: Rudera+ 03.07.18, 10:54
        O ile owa Forumka nie była reklamodawcą tego programu.
    • tanebo2.0 Re: Rudera+ 06.07.18, 16:50
      innpoland.pl/144733,mieszkanie-plus-w-bialej-podlaskiej-wymaga-podpisania-klauzuli-poufnosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka