ruckola Re: Hashimoto - nowa modna choroba? 12.11.18, 07:58 Oj tam moja znajoma raz ma, raz nie ma. W zależności jak jej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Hashimoto - nowa modna choroba? 12.11.18, 13:20 Mam zwykłą, banalną, prostą niedoczynność tarczycy. Jestem niemodna Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Hashimoto - nowa modna choroba? 12.11.18, 20:14 Spokojnie, z czasem przejdzie w Hashimoto U mnie to zajęło niecały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki30 Re: Hashimoto - nowa modna choroba? 14.11.18, 13:34 >Spokojnie, z czasem przejdzie w Hashimoto Nie musi przejść w Hashimoto...Tak samo jak Hashimoto nie musi powodować niedoczynności tarczycy. Może. Można żyć długie lata z Hashimoto naprawdę w dobrym zdrowiu. Można mieć Hashi a przeciwciała anty TPO w normie. Można mieć wysokie przeciwciała anty TPO, a żyć spokojnie z chorobą. Gdybym miała tylko Hashi to bez leków żyłabym z moją tarczycą do dziś w dobrej formie. Chorowałam na Hashi bardzo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Hashimoto - nowa modna choroba? 14.11.18, 18:08 Chyba nadal chorujesz, Hashimoto jest nieuleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś