saskia44 Re: Madeleine McCann ! 24.03.19, 12:52 Fatalny ten dokument. Bardzo slaby. Odpowiedz Link Zgłoś
saskia44 Re: Madeleine McCann ! 24.03.19, 13:36 Moja opinia. Caly jest nastawiony i ma sugerowac wine rodzicow, pokazuje ich w niekorzystnym swietle. Do tego dlugo, rozwleczony i nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Madeleine McCann ! 24.03.19, 13:40 Obejrzalas go w ogóle DO KONCA??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Madeleine McCann ! 24.03.19, 13:43 ile odcinkow obejrzalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
verydry Re: Madeleine McCann ! 24.03.19, 13:52 To ciekawe, bo po obejrzeniu wszystkich odcinków przestałam wierzyć w winę rodziców, a miałam jakieś tam wątpliwości wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Madeleine McCann ! 24.03.19, 14:48 Dokładnie. Chyba saskia nie obejrzała go do końca. Ja zreszta tez się przyznaje, ze myślałam, ze będzie nastawiony przeciw rodzicom, o czym nawet tu pisałam. Ale wystarczy obejrzeć do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Madeleine McCann ! 24.03.19, 14:30 Wlasnie jest tak zmanipulowany ze wszyscy sa winni tylko nie rodzice. Od sprzataczki w tym hotelu po NASA. Dziwi mnie teraz dlaczego oni odmowili udzialu tam, bo przeciez to ich wybiela. No ale pewnie chodzi o manipulacje gawiedzi, ktora ma myslec po obejrzeniu to co mysli….. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Madeleine McCann ! 25.03.19, 16:29 Z jakiego powodu mieliby zostac ukarani? Stracili dziecko i jeszcze bys ich wsadzila do kicia? Bo mala kare poniesli? To moze jeszcze sto tysiecy pozostalych turystow brytyjskich tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Madeleine McCann ! 27.03.19, 22:32 Generalnie tak. Za pozostawienie tak małych dzieci bez jakiejkolwiek opieki powinny być kary. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Madeleine McCann ! 05.05.19, 12:06 Widzalyscie - szok?! Jest nowy podejrzany- Niemiec jakis ktory interesowal sie starszymi chlopcami i porywal ich z ustronnych miejsc w Niemczech charakterystycznej masce. No tak ten profil jak ulal pasuje do porwania malej dziewczynki z ruchliwego hotelu , czego to jeszcze sledczy nie wymysla... Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: Madeleine McCann ! 27.03.19, 21:51 Oglądam pierwszy odcinek. Jestem zdumiona, że dziecko było pozostawione w otwartym pokoju, bez opieki na tak długo. Moje dziecko jako trzylatka dość często budzila się w nocy.... nie wierzę w uprowadzenie ani w to, że skrzywdzili ja rodzice (dziecko wyczekane, z iv). Podejrzewam, że Mała obudziła się w nocy i poszła szukać mamy. Po drodze mogła gdzieś wpaść, do jakiejś dziury czy studzienki... Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: Madeleine McCann ! 27.03.19, 22:01 Ha, nawet w tym 1 odcinku ktoś się wypowiadał że nieopodal znajdował się wykop głęboki na 1, 80m i że tam mogła wpasc... niewiarygodne, że tego nie niesprawdzono Odpowiedz Link Zgłoś
zmona777 Re: Madeleine McCann ! 19.09.22, 00:31 Nie ogladałm sereialu bo szkoda mi czasu na kolejny tzw" dokumnt " na netflix. Podstawowe pytanie - co to za rodzice którzy zostawiaja malutkie dzieci bez opieki i ida na kolację ?Dwójka lekarzy któży jak by żekła B.Dykiel "po...dzili " na opiekunkę? WSTYD I CHAŃBA Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Madeleine McCann ! 19.09.22, 08:17 zmona777 napisała: > Nie ogladałm sereialu bo szkoda mi czasu na kolejny tzw" dokumnt " na netflix. > Podstawowe pytanie - co to za rodzice którzy zostawiaja malutkie dzieci bez op > ieki i ida na kolację ?Dwójka lekarzy któży jak by żekła B.Dykiel "po...dzili > " na opiekunkę? > WSTYD I CHAŃBA Wyciągnęłaś stary wątek po to żeby napisać jakieś bzdury których przeczytać się nie da. Kup sobie może słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś