kouda 03.04.19, 13:02 serum, krem - cos dobrego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kouda Re: poleccie mi kosmetyki z witaminą C 03.04.19, 13:02 i cos fajnego z filtrami na dzien do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: poleccie mi kosmetyki z witaminą C 03.04.19, 13:09 Ampułki Sesderma lub serum Liq CC rich. Z filtrem Origins Ginzing spf40. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: poleccie mi kosmetyki z witaminą C 03.04.19, 13:07 niezmiennie od dłuzszego czasu (zresztą za rekomendacją z tego forum) serum LIQ CC w wersji rich (jest też light) Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: poleccie mi kosmetyki z witaminą C 03.04.19, 13:16 Hmm, ja jestem zadowolona z linii Bielendy Neuro glikol + witamina C, same kremy (dzień i noc) zlikwidowały mi lekkie przebarwienia od słońca na czole, krem na dzień ma dość przyzwoity filtr. Serum stosuję od niedawna i jakichś spektakularnych efektów poza wygładzeniem naskórka nie zauważyłam, no ale ja od kosmetyków dużo nie oczekuję . Tak szczerze mówiąc, to pierwsze kremy, które zużyłam do końca . No ale nie wiem, czy to dostatecznie wysoka półka na polecanie, no i nic na nich nie pisze, że są superhipereko . Odpowiedz Link Zgłoś