czarniejszaalineczka 13.04.19, 18:23 mignęła mi na yt reklama szminki co to niby to kazdego pasuje, ale teraz nie moge tego znalesc kojarzycie ? O jaką firme i odcien chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: czerwona szminka 13.04.19, 18:31 Fenty beauty - odcien uncensored. Ta szminka jest uznawana za ta dla kazdego, nie wiem czy tak jest ale na bank nie zolci zebow a ja mam obsesje na tym punkcie maja byc biale Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: czerwona szminka 13.04.19, 18:53 a jak z nawilzeniem ? nie wysusza ust ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: czerwona szminka 13.04.19, 18:55 Troche tak ale na poziomie nie wiekszym jak kazda tego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekfelek Re: czerwona szminka 13.04.19, 18:33 Moze L Oreal? www.google.com/amp/s/www.instyle.de/beauty/dieser-lippenstift-aus-der-drogerie-steht-jeder-frau%3famp Odpowiedz Link Zgłoś
kotekfelek Re: czerwona szminka 13.04.19, 18:38 A nie, jednak Maybelline Color Sensational for all. Ma 6 odcieni. Odpowiedz Link Zgłoś