magdzialena78 11.07.19, 08:45 9 latek, drobny.do tej pory mial tornister, teraz chce plecak. Poleccie cos😉 chyba powinien miec usztywniane plecy? Chetnie kupie przez net ale tez nge za milion monet. Tak do 300zl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguar Re: Plecak szkolny 9 lat 11.07.19, 08:54 Poczytaj mój wątek z marca, może coś Cię zainspiruje forum.gazeta.pl/forum/w,567,167753382,167753382,A_plecak_dla_piatoklasisty_.html O tym, który kupiłam allegro.pl/oferta/st-right-plecak-bp4-4-komory-emoji-upeat-242083-7468434735?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_wyposazenie-artykuly-szkolne&ev_adgr=plecaki+szkolne&gclid=CjwKCAjwmZbpBRAGEiwADrmVXoyzSykX8UkEJSZyDd9VxgwObkDlFdsbo3jkXzbi7voRR8ID4qblFBoCx4wQAvD_BwE trudno mi się wypowiadać, bo syn go dopiero zacznie nosić. Ale plecy ma sztywne i dużo fajnych kieszonek. Odpowiedz Link Zgłoś
noemi29 Re: Plecak szkolny 9 lat 11.07.19, 11:50 W zeszłym roku kupiłam z firmy Bejo. Nosił rok i nie ma śladu zniszczeń. Urzekła mnie termiczna kieszeń i chowany pokrowiec na deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Plecak szkolny 9 lat 11.07.19, 15:18 Zapytaj się jaki chce, bo może koledzy mają i on chce podobny. Teraz jest bardzo dużo plecaków które są dobre. A jeszcze w ramach tej samej firmy i kolorystyki jest kilka modeli. Przecież przecież dziecku nie zrobisz przykrości, mój w tym roku, jak kolega nie miał zeszytu pani pożyczyła od dziecka oddając na drugi dzień inny zeszyt z Zygzakiem po prostu wpadł w domu w spazmy, że to dla niemowlaczków, że on nigdy prze nigdy, a plecak trochę droższy od zeszytu 32 kartki w kratkę. Odpowiedz Link Zgłoś