glowa_do_wycierania 13.09.19, 20:58 Na trasie Zielona Góra-Legnica na parę dni. Może być Agro, może być pałac, aby było pięknie Znacie? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotejka Re: Urocze miejsce potrzebne 13.09.19, 21:23 Chcesz zwiedzać czy szukasz noclegu tylko? I jaka ta trasa? Z zielonej możesz na zary i dalej patatajką na a4 do Legnicy, albo koło nowej soli Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Urocze miejsce potrzebne 13.09.19, 21:32 Mam dwie sprawy do załatwienia, w odstępie 4dni - jedną w Z.G., drugą w Legnicy. Muszę się gdzieś przespać i zagospodarować wolny czas. A te okolice są mi zupełnie nieznane. Pomyślałam sobie, że miło by było spędzić dni "pomiędzy"w jakimś urzekającym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Urocze miejsce potrzebne 13.09.19, 21:43 To sa piękne tereny. Możesz bardzo dużo zwiedzić. Łącznie z cudowna Brandenburgia, bo bliziutko a cztery dni to sporo Same noclegi - jeśli chcesz pałace to np kliczkow, pałac brody, Wiechlice Ale w zielonej i w zarach sa bardzo przyzwoite hotele for rest na przykład przy samej obwodnicy w zacisznym miejscu, w zarach glass, smaczne jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Urocze miejsce potrzebne 13.09.19, 22:02 To prawda, e-matka wie wszystko. Dzięki kotejka-kisses Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: Urocze miejsce potrzebne 13.09.19, 22:51 Ja tez polecam hotel For-Rest w Zielonej Gorze tylko tam teraz Winobranie trwa i może być ciężko z miejscami i poruszaniem się po mieście. Nie wiem dokładnie kiedy się kończy musisz sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Urocze miejsce potrzebne 13.09.19, 22:29 Zdaje się, że to spełnia Twoje wymagania. Ja nie byłam, ale koleżanki chwalą www.palacwiechlice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Urocze miejsce potrzebne 13.09.19, 22:47 O matko! Lubuskie pałacami stoi. Wiechlice przyjemne, tylko te rowerki stacjonarne w każdym pokoju takie dołujące. A kojarzycie coś na kształt "Kwaśnego jabłka", "Słodkiej gruszki" w tych okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna1 Re: Urocze miejsce potrzebne 13.09.19, 22:50 Miętowe wzgórze, że slowhopa. Wspaniałe wakacje tam spędziliśmy. Niedaleko zamku czocha. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Urocze miejsce potrzebne 13.09.19, 23:15 Dworek Bogumiłów. Stadnina koni plus agroturystyka plus myśliwska knajpa. Nigdy tam nie nocowałam, ale parę razy zatrzymywaliśmy się na parugodzinną przerwę w długiej podróży (obiad plus spacer) i byliśmy bardzo zadowoleni: smaczne jedzenie plus ładnie zagospodarowany teren spacerowy. Uwaga, knajpa naprawdę jest myśliwska: dziczyzna w menu, trofea na ścianach. Rozumiem, że niektórym to może przeszkadzać. No i trzeba uważać na wesela - w soboty bywają tam wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Urocze miejsce potrzebne 14.09.19, 05:55 Zielina gora winem stoi, ale ja nie jestem miłośniczka tych rodzimych, kwasne to Polecam natomiast przeurocze miejsce z naprawdę pysznymi winami piankanapiwku.pl/cabanon-wloskie-wina-organiczne/ I jak znajdziesz chwilkę, to warto Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Urocze miejsce potrzebne 14.09.19, 08:44 Villa Greta niedaleko Legnicy. Kliczków. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Urocze miejsce potrzebne 14.09.19, 09:09 Sama nie byłam, ale znajomi polecali www.brunow.pl/pl Odpowiedz Link Zgłoś