Dodaj do ulubionych

Jaka gitara

09.12.19, 14:42
Kontynuujac watki prezentowe. chce córce zrobić niespodziankę i kupić gitarę. Gra już drugi rok, do tej pory miała zwykłą z lidla, teraz chyba coś lepszego by jej się przydało. Ale z drugiej strony więcej niż 500 nie mogę wydać.
A może elektroakustyczna?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Jaka gitara 09.12.19, 14:56
      Kup używkę
      • edycja_kopiuj_wklej Re: Jaka gitara 09.12.19, 15:14
        Też przeglądałam olx, ale tam się trochę boję, czy nie trafi mi się jakaś uszkodzona, a sama się nei znam, więc nie sprawdzę, czy wszystko ok. No i te co widziałam, to np ktoś sprzedawał, ale np. 50 zł taniej niż w sklepie, no to zupełnie bez senu.
        • gajmal Re: Jaka gitara 09.12.19, 15:19
          Polecam goyaré Yamaha c40 II
          Kosztuje około 500 złotych, polecona przez nauczyciela od gitary jako rewelacyjna w tej półce cenowej i rzeczywiście jest genialna.
          • gajmal Re: Jaka gitara 09.12.19, 15:20
            Nie wiem czemu wyszło to dziwne slowo. Miało być gitara. Przepraszam
            • aguha Re: Jaka gitara 09.12.19, 19:17
              Również polecam Yamahę. Syn gra na C 40. Wydaje mi się, że w takim przedziale cenowym, to jest jedna z lepszych gitar.
    • kochamruskieileniwe Re: Jaka gitara 09.12.19, 18:43
      Poszukaj używanej, ale najlepiej, jeżeli będzie z Tobą np nauczyciel corki.
      Za 500 zł można trafić swietne używane. Ale musi obejrzeć ją ktoś, kto zna się na rzeczy.
      Mnie trafiła się lutnicza w tej cenie. Ale to była świetna okazja i pewne źródło.

A syn własnie nabył sobie elektryczną - dwa lata na nią zbierał.(Choroba, myślałam, że więcej czau mu to zajmie.....) Pod choinkę, jednym z prezentów będę chyba słuchawki dla niego lub słuchawki wyciszające dla pozostałych członków rodziny suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka