Dodaj do ulubionych

Bielizna termiczna

15.12.19, 11:28
Dziewczyny, jaką polecacie? Nie z merynosa raczej, bo jednak ja z tych co je wszystko gryzie. Oglądałam ostatnio w jakiejś sieciowce i materiał okropny - gruby, sztywny, nieprzyjemny. Brubeck lata świetlne temu wypuścił dla sklepu na R. bieliznę z super delikatnego i miłego materiału, nie do znalezienia. Polećcie coś, proszę ☺️
Obserwuj wątek
    • profes79 Re: Bielizna termiczna 15.12.19, 11:33
      Zależy do jakich celów. Ze sportowej nie korzystam ale np. sam w zimie na spacerach np. gdzieś w górach korzystam z takiej, kupionej lata temu:
      www.helikon-tex.com/pl_pln/kp-un2-po-bielizna-komplet-us-lvl-2.html
      tzw. "kwadraty" - dobra, wygodna termika świetnie sprawdzająca się zimą, w mocno ujemnych temperaturach. Jeżeli dawała radę w warunkach polowo-poligonowych to da radę wszędzie smile
    • kosheen4 Re: Bielizna termiczna 15.12.19, 11:36
      Akurat Brubecka znajdziesz w Skalniku: www.skalnik.pl/brubeck
      Nie wiem czy gryzie czy nie - jak patrzyłam na składy to merynosa nie ma, same syntetyki. Rozumiem ból co do wszelakich wełen, mnie też podżera merynosowa mieszanka, niby nie powinna, ale jednak koszmar.
      • armamagedon Re: Bielizna termiczna 15.12.19, 15:05
        Dzięki, wiem że jest dostępny-właśnie brubecka oglądałam w jednej z sieciowek sportowych i materiał był zupełnie inny niż tamten, gumowaty i sztywny. I nie zależy od pory roku, bo one wszystkie są od jesieni do wiosny...
    • bachula_gr Re: Bielizna termiczna 15.12.19, 16:01
      decathlon
      intersport
    • mysiulek08 Re: Bielizna termiczna 15.12.19, 16:12
      thieme ma bardzo przyjemna w noszeniu, ale tylko meskie wersje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka