claudel6 15.12.19, 15:26 Czy są tu jakie ematki, które mieszkają w Brighton? i jeszcze gotowe pomóc w pewnej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik-niecodziennik Re: Brighton 15.12.19, 19:44 Ja nie, ale moja przyjaciolka mieszka w Brighton... Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Brighton 16.12.19, 22:50 nie wiem, czy Twoja przyjaciółka chciałaby się fatygować, ale jest taka cukiernio-knajpka, do której chcę przyjechać z córką 3 stycznia: www.artbox.co.uk/brighton.php niestety nie można tam rezerwować z góry miejsc. przychodzi się i oni Ci zajmują slot danego dnia, ale trzeba być odpowiednio wcześnie, żeby udało się ten slot zająć - przed południem. my będziemy jechały z północnego Londynu i przed południem nie dotrzemy, ale nawet jak się nam uda załapać, to możemy czekać na tę swoją kolej i 3 godziny, bo knajpa cierpi na nadmiar popularności (ja nie rozumiem tego fenomenu, spełniam marzenie dziecka...). średnio uśmiecha nam się 3-godzinne czekanie w Brighton w styczniu (!), bo nikogo tam nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Brighton 17.12.19, 08:23 i chcesz zeby ona Ci rano zarezerwowała miejsce, tak? zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Brighton 17.12.19, 09:37 tzn. my tam dotrzemy na 13:30, więc jakoś na slot czasowy 14 lub później. o ile się da oczywiście. zapytaj. podziękuje ładnie. jakby co mogę jej coś przywieźć z Polski, co nie jest duze i nie jest płynem (będę miała tylko podręczny) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Brighton 17.12.19, 23:53 Niestety przyjaciolka bedzie jeszcze wtedy w Polsce Ale jakby faktycznie tam trzeba bylo tyle czekac, to mozecie pojsc do Aquarium przy molo. To niedaleko, nie tak drogo, zawsze jakas atrakcja i czas szybciej zleci Odpowiedz Link Zgłoś
rozalia_olaboga Re: Brighton 15.12.19, 21:48 Napisz o co chodzi, moze ktoś coś doradzi. Musi być z samego Brighton? Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Brighton 16.12.19, 22:44 no, to niestety musi być ktoś stacjonarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
prezent_urodzinowy Re: Brighton 18.12.19, 09:08 Masz FB? Znajdź grupę Polacy w Brighton (jest kilka nawet) i tam poproś o pomoc z tą rezerwacją. Na pewno ktoś sie znajdzie A jak nie, to sobie polazicie po Brighton, na pewno jest tam jakieś centrum handlowe, jakby było bardzo zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Brighton 19.12.19, 08:59 Brighton jest fajnym miastem. Mozecie pochodzic troche po nadmorskiej czesci i isć do Royal Pavilion. 3 godziny miną szybko. Odpowiedz Link Zgłoś