purchawkapuknieta 23.01.20, 12:35 Ten mały gremlin i chłopczyk o zatroskanym czółku to Balbinka i Combo. Moje nowe dzieci, które są od sierpnia ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valla-maldoran Re: a kto to? 23.01.20, 12:37 Matko, jakie cudne uszy. Dużo szczęścia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: a kto to? 23.01.20, 12:42 Od sierpnia i dopiero teraz pokazujesz?! Słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: a kto to? 23.01.20, 12:45 Śliczne są, wyglądają jak rodzeństwo. Przyrodnie. przesyłam całuski w mordki Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: a kto to? 23.01.20, 12:55 To czarniutkie śliczniutkie mnie rozczula. To machające uszkiem też. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: a kto to? 23.01.20, 13:00 Odpowiem zbiorczo: to brat z siostrą z jednej matki, jednego ojca i jednego miotu Wcześniej się nie chwaliłam, bo czasu nie miałam. Dzieci odchowałam, to sobie następną dwójkę strzeliłam. I rozbestwiłam bardziej niż rodzone. A uszy obecnie to nic. Jako maleństwa to były GIGA uszy do których dołączone były mikro pieski. Dzięki. Tak humor chciałam ematkom poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
princesse Re: a kto to? 23.01.20, 13:33 purchawkapuknieta napisała: > Odpowiem zbiorczo: to brat z siostrą z jednej matki, jednego ojca i jednego mio > tu Wcześniej się nie chwaliłam, bo czasu nie miałam. Dzieci odchowałam, to s > obie następną dwójkę strzeliłam. I rozbestwiłam bardziej niż rodzone. > > A uszy obecnie to nic. Jako maleństwa to były GIGA uszy do których dołączone by > ły mikro pieski. > > Dzięki. Tak humor chciałam ematkom poprawić > Nie wezmę szóstego psa, nie wezmę szóstego psa, nie wezmę... Chyba lepiej nie wejdę więcej w ten wątek. Te psiaki to sama słodycz. Nie przejmuj się, że je rozpieściłaś, piesełki są do kochania Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: a kto to? 25.01.20, 13:32 purchawkapuknieta napisała: > A uszy obecnie to nic. Jako maleństwa to były GIGA uszy do których dołączone by > ły mikro pieski. 😂😁😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: a kto to? 23.01.20, 13:01 Nie wspólodczuwam zachwytu (prezentowanego przez przedmowczynie) nad wyglądem.psin, ale to Ciebie miały ująć za serce. Jak widać skutecznie. Zatem gratuluję i niech się zdrowo chowają Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: a kto to? 23.01.20, 13:23 Przecudne. Reprezentują moją ulubioną rasę. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: a kto to? 23.01.20, 13:28 Kwiczę z zachwytu, mój ulubiony rodzaj kundelka Kiedyś będę takie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: a kto to? 23.01.20, 18:30 tojamarusia napisała: > Śliczne są. A co ogonki na to? > Ogonki zachwycone merdają tak, że nieostro wyszły Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: a kto to? 24.01.20, 12:31 Niestety, żyje już tylko jeden. Pierwsza odeszła czarna - Patryś (upały ją wykończyły), druga Wituś (najmniejsza; przysadka), potem Adaś (guz, rozbabrała szwy i zakażenie weszło). Wszystko w ciągu wakacji. Żyje największa, Grubcio i ma się świetnie. Znosi lizanie ze stoicki spokojem. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: a kto to? 24.01.20, 16:03 Och szkoda☹️ one niestety tak krótko żyją..wykiziaj Grubcia ode mnie😘 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: a kto to? 23.01.20, 18:33 Aww... jakie sliczne... Alez tu kusicie, jak nie koty, to psy.. Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: a kto to? 23.01.20, 18:37 Combo -przed. Balbinka -po. Polecamy botoks dla psów. Słodziaki Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: a kto to? 24.01.20, 09:43 a nie wiem czy słyszeliście - u nas w tv pokazywali takiego husky którego hodowca odrzucił i w Internecie szukali dla niego rodzicow adopcyjnych. sprawa zakonczyla sie szczesliwie, pies ma juz nowy dom goofy eyed husky tu cala historia Jubilee story tak przy okazji mi sie przypomniało - a Balbinka i Combo są przecudne 🥰 Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: a kto to? 25.01.20, 22:06 Chciałabym zobaczyć zdjęcie piesów jako szczeniaków. 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: a kto to? 24.01.20, 10:02 Cudniaste! Niech Wam razem dobrze będzie! Tylko proszę - wysterylizuj je Odpowiedz Link Zgłoś
pola84 Re: a kto to? 24.01.20, 11:48 Boże, ale cudne. Ja bym się nie mogła jednak oprzeć tym dwóm parom błagających oczu i pewnie niemożliwie bym je roztyła Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: a kto to? 24.01.20, 12:04 Jezu, jakie smieszne uszy z psami utuluchnaj ode mnie, wypieszczochaj i w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: a kto to? 24.01.20, 18:18 słodziaki, bardzo fajne. niech rosną zdrowo! Odpowiedz Link Zgłoś