de_sueno Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 15:54 Dla mnie ok Anita Werner, Daria Widawska, Marzena Słupkowska, Agata Wolny, Agnieszka Dziekan i Małgorzata Tomaszewska Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 19:44 Rozczuliła mnie Starmach a'la Królewna Śnieżka. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 20:02 hmm..raczej brzydka siostra kopciuszka Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 21:02 No niekoniecznie, jedna wyróżniała się na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 21:03 To miał być komentarz do postu ajr27. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 23:31 Moja znajoma też się wyróżniała na plus, bardzo😉 Ten sam typ, jedna ładniejsza, inna brzydsza, ale wszystkie jak z jednej linii produkcyjnej😉 Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Pięknoty z Telekamer 05.02.20, 07:35 No przeciez ta brunetka i aktualna to zupełnie różne typy. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Pięknoty z Telekamer 05.02.20, 01:40 Najlepiej Doda- czas się dla niej zatrzymał, jak chodzi o ciało i tu bardzo, bardzo mocno widać wpływ sportu, trenowania w młodości, wystarczy spojrzeć na łydki, ramiona. To nie jest zwykła szczupłość, a mocne, wysportowane ciało. Dramatycznie źle Skrzynecka, źle Werner, Starmach też. Wieniawa- młoda dziewczyna, a tak staro wygląda przez stylizacje. Nie podoba mi się jej wizerunek, to kolejny raz, że niby w sukni, niby elegancko, a jakoś tak tanio, na granicy dobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś