fandorina 12.03.20, 21:44 Poradzcie proszę czy odwołać poniedziałkową wizytę u dentysty? Czekałam na nią ok. 2 miesiące, takie terminy ma mój lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leni6 Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 21:48 Ja idę specjalnie w piątek, wolę teraz niż jak będzie więcej przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 21:50 Zmienil bym lekarza po pierwsze Po drugie zalezy , niby powinien miec sterylnie i u jednego bedzie jak nalezy a u drugiego nie do konca Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 21:50 Jeżeli jesteś osobą która należy do grupy potencjalnego ryzyka, odwołaj. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 21:51 Ja idę we wtorek. Akurat lepiej leczyć wcześniej niż później, przecież jak nie pójdziesz to sam Ci się ząb nie wyleczy, więc i tak będziesz musiała kiedyś pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 21:53 Gdybym była pierwsza pacjentką w tym dniu, to poszłabym, gdybym ostatnią zrezygnowałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 21:55 Mam ten sam dylemat. Wizyta w sobotę najbliższa córki u ortodonty. Kontynuacja leczenia i trochę mi szkoda zaprzepaścić efekty ale rozsądek podpowiada aby odwołać. Syna Wizytę i swoją odwołałam, tu nic się nie zmieni jak rozpoczniemy leczenie za kilka tyg ale z córka jeszcze się szarpie Odpowiedz Link Zgłoś
fandorina Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 22:02 Skłaniam się ku odwołaniu wizyty,to ma byc tylko wymiana nieszczelnej plomby. Czeka się długo na wizytę, ale pan doktor się doczekala i lata po różnych konferencjach Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 22:06 A jednocześnie pieniążki zsme jej wpadają i zus dla pracowników sam się płaci Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 22:12 >ale pan doktor się doczekala i lata po różnych konferencjach naprawdę nie da się wyłaczyć/kontrolować słownika w tel? bo mam wrażenie, że pisze murzyna, ktora korzysta ze słownika i wuj wie, o co temu murzynu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 22:12 fandorina napisała: > Poradzcie proszę czy odwołać poniedziałkową wizytę u dentysty? Czekałam na nią > ok. 2 miesiące, takie terminy ma mój lekarz. Ja byłem dzisiaj. Polecam. Cisza, spokój, luźne terminy, bo panikarze się powypisywali. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Wizyta u dentysty 12.03.20, 22:43 Ja idę w poniedziałek. Nie widzę powodu do odwołania wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś