mona-taran 02.05.20, 09:53 A co powiecie o tej dziewczynie? Zobaczyłam ją w teledysku włoskiego niby-rapera i pomyślałam " wow, w końcu jakaś odmiana!" A potem się okazało, że to Polka Podoba wam się? www.instagram.com/annaplo/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolie Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:55 Na tym zdjęciu nie. Coś nie tak z proporcjami tzn. odległościami oczy-nos-usta. Zaznaczam, że ja lubię słodkie, symetryczne i anielskie buzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:56 Masz link do insta, tam ma też zdjęcia bardziej normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:58 Nadal jestem na nie. Niby skośne oczy są atrakcyjne i oryginalne, ale to nie to. Nie chciałabym tak wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:56 Jestem staromodna, septum jest dobre dla krów. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:57 To chyba tylko do sesji, na innych nie ma tego w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:35 Ona ma typ urody Agnieszki Maciąg, ale Maciąg była piękniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:03 alpepe napisała: > Jestem staromodna, septum jest dobre dla krów. > Myślę, że krowy mają inne zdanie Ale zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:11 Ladna! Ale nie na tym zdjeciu, ktore wkleilas, na tym jak jakis swistak wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:12 Dlatego wrzuciłam link do Instagrama, tam ma lepsze fotki Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:12 Coś jest nie tak z tą buzią, można ją nazwać oryginalną, ale chyba nie ładną. To chyba ta linia szczęki i broda w zaniku. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:13 Na niektórych zdjęciach podoba mi się bardzo a na innych w ogóle. Na pewno jest bardzo oryginalna i jest ruda, więc ogólnie to tak, podoba mi się, mam straszną słabość do rudych kobiet 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:31 Też mam słabość do rudych! I nie wiem czy mi to nie zaburza odbioru całości, bo jakoś mam automatycznie zakodowane w mózgu że jak ruda to ładna :p Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:38 Mam identycznie, ruda z automatu ma plusa, nie umiem nazwać rudej brzydką 😀 Ruda i piegi 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:47 Żartujecie sobie. Znam przynajmniej dwie naturalnie rude kobiety o bardzo dyskusyjnej urodzie. Wszystko zależy od rysów twarzy. Natomiast dla mnie ciekawa jest uroda lekko celtycka (?) tzn. rudawej blondynki. Taki typ występuje czasem w Niemczech, w Polsce raczej rzadziej. W "Babylon Berlin" jest taka aktorka, gra Gretę - Leonie Benesch, jej twarz przykuwa uwagę, bardzo delikatna i jakby eteryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:26 Jest specyficzna, ma bardzo prostokątną twarz, na pewno się wyróżnia. Typ urody który może być i bardzo brzydki i piękny przy dobrym makijażu i oświetleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:35 Pamiętasz Agnieszkę Maciąg? Podobny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:39 Maciąg była imo o wiele ładniejsza. Inna twarz moim zdaniem, nie widzę podobieństwa do tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:06 Prostokątna twarz. I owszem, była o wiele ładniejsza, wyżej to napisałam. Długi prosty nos, kwadratowa kanciasta twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:13 Mi też właśnie zbija do Maciąg, e w aktualnej wersji, nie tej młodocianej. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:33 Ładna, oryginalna uroda. Na pewno jej typ urody zawsze będzie budził kontrowersje. Jednak ani nie mój typ, ani nie chciałabym tak wyglądać jeśli mogłabym się wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:08 Bardzo oryginalna i wyróżniająca się uroda. Piękne rude włosy. I te piersi, o rany! Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:27 Oryginalna. Przypomina mi jakąś amerykańską aktorkę, też oryginalną Nazwiska nie pamiętam. Ja wolę banalne piękności. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:29 Przypomina ci Olivię Wilde zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś