Dodaj do ulubionych

To jeszcze raz plotkarsko...

02.05.20, 09:53
A co powiecie o tej dziewczynie? Zobaczyłam ją w teledysku włoskiego niby-rapera i pomyślałam " wow, w końcu jakaś odmiana!" A potem się okazało, że to Polka wink Podoba wam się?
www.instagram.com/annaplo/
Obserwuj wątek
    • jolie Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:55
      Na tym zdjęciu nie. Coś nie tak z proporcjami tzn. odległościami oczy-nos-usta. Zaznaczam, że ja lubię słodkie, symetryczne i anielskie buzie.
      • mona-taran Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:56
        Masz link do insta, tam ma też zdjęcia bardziej normalne.
        • jolie Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:58
          Nadal jestem na nie. Niby skośne oczy są atrakcyjne i oryginalne, ale to nie to. Nie chciałabym tak wyglądać.
    • alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:56
      Jestem staromodna, septum jest dobre dla krów.
      • mona-taran Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 09:57
        To chyba tylko do sesji, na innych nie ma tego w nosie
        • alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:35
          Ona ma typ urody Agnieszki Maciąg, ale Maciąg była piękniejsza.
      • heca7 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:03
        alpepe napisała:

> Jestem staromodna, septum jest dobre dla krów.
        >
        Myślę, że krowy mają inne zdanie wink Ale zgadzam się.
    • fornita111 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:11
      Ladna! Ale nie na tym zdjeciu, ktore wkleilas, na tym jak jakis swistak wyglada wink
      • mona-taran Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:12
        Dlatego wrzuciłam link do Instagrama, tam ma lepsze fotki wink
    • barbibarbi Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:12
      Coś jest nie tak z tą buzią, można ją nazwać oryginalną, ale chyba nie ładną. To chyba ta linia szczęki i broda w zaniku.
    • nuclearwinter Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:13
      Na niektórych zdjęciach podoba mi się bardzo a na innych w ogóle. Na pewno jest bardzo oryginalna i jest ruda, więc ogólnie to tak, podoba mi się, mam straszną słabość do rudych kobiet 😉
      • mona-taran Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:31
        Też mam słabość do rudych! I nie wiem czy mi to nie zaburza odbioru całości, bo jakoś mam automatycznie zakodowane w mózgu że jak ruda to ładna :p
        • nuclearwinter Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:38
          Mam identycznie, ruda z automatu ma plusa, nie umiem nazwać rudej brzydką 😀 Ruda i piegi 😍
          • jolie Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:47
            Żartujecie sobie. Znam przynajmniej dwie naturalnie rude kobiety o bardzo dyskusyjnej urodzie. Wszystko zależy od rysów twarzy. Natomiast dla mnie ciekawa jest uroda lekko celtycka (?) tzn. rudawej blondynki. Taki typ występuje czasem w Niemczech, w Polsce raczej rzadziej. W "Babylon Berlin" jest taka aktorka, gra Gretę - Leonie Benesch, jej twarz przykuwa uwagę, bardzo delikatna i jakby eteryczna.
    • lucyjkama Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:18
      Ojej, straszna.
    • aqua48 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:26
      Jest specyficzna, ma bardzo prostokątną twarz, na pewno się wyróżnia. Typ urody który może być i bardzo brzydki i piękny przy dobrym makijażu i oświetleniu.
      • alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:35
        Pamiętasz Agnieszkę Maciąg? Podobny typ.
        • jolie Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:39
          Maciąg była imo o wiele ładniejsza. Inna twarz moim zdaniem, nie widzę podobieństwa do tej kobiety.
          • alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:06
            Prostokątna twarz. I owszem, była o wiele ładniejsza, wyżej to napisałam. Długi prosty nos, kwadratowa kanciasta twarz.
            • astrologia333 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:13
              Mi też właśnie zbija do Maciąg, e w aktualnej wersji, nie tej młodocianej.
    • astrologia333 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 10:33
      Ładna, oryginalna uroda. Na pewno jej typ urody zawsze będzie budził kontrowersje.
      Jednak ani nie mój typ, ani nie chciałabym tak wyglądać jeśli mogłabym się wymienić.
    • anika772 Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:08
      Bardzo oryginalna i wyróżniająca się uroda. Piękne rude włosy. I te piersi, o rany!
    • zasiedziala Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:27
      Oryginalna. Przypomina mi jakąś amerykańską aktorkę, też oryginalną smile Nazwiska nie pamiętam. Ja wolę banalne piękności.
      • alpepe Re: To jeszcze raz plotkarsko... 02.05.20, 11:29
        Przypomina ci Olivię Wilde zapewne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka