Dodaj do ulubionych

Chciałbym zostać moderatorem emamy

09.05.20, 22:20
Chciałbym zostać moderatorem emamy. Uważam, że wśród moderacji powinna być równowaga polityczna. Moderacja jest obecnie opozycyjna ale powinna być też moderacja reprezentująca prawicę. Są kobiety a powinni być też faceci.
Kto za, kto mnie popiera?
Co trzeba zrobić, żeby zostać moderatorem?
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:24
      żeby być moderatorem na tym forum, to trzeba urodzić dziecko. Wymagana jest praktyka a nie tylko teoria w byciu ematką.
      • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:26
        A skąd wiesz, że iwoniaw i zona_mi urodziły dziecko? Mam doświadczenie praktyczne z wychowania trójki dzieci, to nie wystarczy?
        • tiszantul Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:44
          "Mam doświadczenie praktyczne z wychowania trójki dzieci, to nie wystarczy?"

A nie rodziłeś wspólnie z żoną w ramach porodu rodzinnego? Wtedy miałbyś zaliczone urodzenie dziecka, szczególnie na tak postępowym forum
        • kosheen4 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 11:10
          bywalec.hoteli napisał:

> A skąd wiesz, że iwoniaw i zona_mi urodziły dziecko?
      • agrypina6 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:28
        To forum to emama. O jakiej równowadze kobiet i mężczyzn mówisz??? Emama jak nazwa wskazuje to forum kobiece.
        • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:31
          Nie - według nazwy to forum mam. A ile tu bezdzietnych bryluje od lat?? Snejkowa, Kalafiorowa, jeszcze do niedawno Morgenka. Nie zamykamy się na bezdzietne to czemu mamy się zamykać na facetów??
          • livia.kalina Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:33
            Ależ nikt tu nie twierdzi, że masz się zamykać na facetów. Wręcz przeciwnie, feblik do józka oznacza, że twoje otwarcie ma się nieźle.
          • agrypina6 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:34
            To że są bezdzietne kobiety nic nie zmienia. Bo wiesz, te bezdzietne mogą stać się dzietne 😝.
            • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:36
              Nie zawsze, nie zawsze smile A płeć też hipotetycznie można zmienić wink wink wink
              • aerra Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 19:14
                No, to odezwij się jak zmienisz.
          • 7katipo Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 08:00
            Bo tak nam się podoba?
        • dyzurny_troll_forum Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:35
          agrypina6 napisała:

> To forum to emama. O jakiej równowadze kobiet i mężczyzn mówisz??? Emama jak n
          > azwa wskazuje to forum kobiece.

Polska jak nazwa wskazuje jest kobietą. Wszyscy mężczyźni mają wyp****alać?
          Warszawa zresztą też...
          • memphis90 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 07:43
            W którym miejscu Warszawa ma macicę?
    • livia.kalina Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:25
      Wystarczy nie być idiotą.
      Niestety odpadasz.
      • taniarada Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:52
        livia.kalina napisała:

> Wystarczy nie być idiotą.
        > Niestety odpadasz.
        >
        Brawo ty .Ty też nie masz szans.
        • livia.kalina Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:06
          No zobacz a administracja miała na ten temat zupełnie inne zdanie smile
        • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 01:13
          Każdy kto nie jest na jej idiotycznym poziomie jest dla niej idiotą smile
    • woman_in_love Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:25
      ty możesz zostać moderatorem na frondzie, gazecie (nie)polskiej itd.
    • malia Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:25
      Załóż sobie swoje forum i zostań moderatorem dla tych wszystkich dwóch uczestników
      • livia.kalina Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:48
        andżej ma swoje fora ( z których wywalił wszystkich innych), to może tam zrobi bywalca moderatorem?
    • iwles Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:25

Trzeba miec pismo polecajace od Jaroslawa.
    • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:28
      Uwaga - czytajcie: "Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem. Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów."
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
      • madami Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 10:50
        Trzeba przyznać, że ostanio wysypało się sporo wulgaryzmów, całe wiązanki a moderacja jakoś nie specjalnie reagowała....
        • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 11:05
          Może powinni dopisać do regulaminu : „jeśli masz poglądy antypisowskie, to regulamin Cie nie dotyczy”?
        • rosapulchra-0 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 15:04
          No własnie. Wiadomym jest, że nasze modki nie czytają wszystkich wpisów, ale można zawsze kliknąć na kosz przy takiej pełnej wulgaryzmów wypowiedzi.
          Kiedyś to działało, mam nadzieję, że teraz też.
    • mika_p Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:29
      Przegrałeś już na starcie, zakładając wątek na ten temat na ematce, zamiast na f. o moderacji.

Poza tym, dlaczego sądzisz, że na forum prywatnej firmy powinien być parytet polityczny.
      I dlaczego uważasz, ze na forum przeznaczonym dla kobiet, jak sama nazwa wskazuje, powinien być parytet płci? W ramach eDziecka utworzono, i to wieki temu, forum dla mężczyzn, proszę:
      forum.gazeta.pl/forum/f,568,etata.html
      • tiszantul Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:51
        "Poza tym, dlaczego sądzisz, że na forum prywatnej firmy powinien być parytet polityczny"

Ta prywatna firma to Agora. Chyba nie sądzisz, ze te opowieści o parytetach w Wyborczej to czysta hipokryzja?

"Agora jest wszystkim tym, co krytykuje „Gazeta Wyborcza”. Pracownicy wydawcy zaczynają się buntować"

bezprawnik.pl/wynagrodzenia-w-agorze/
        • mika_p Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:04
          Jesteś bywalcem, który się nie przelogował? No to w takim razie kolejna skucha kandydata na moderatora, nie wolno w jednym wątku wypowiadać sie z różnych kont.
    • lauren6 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:31
      Nie możesz zostać moderatorem, bo połowę forum masz wygaszoną.
      • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:32
        Połowę nie. Tylko trolle. Ale to z konta moderatora bym wszystko moderował.
        • iwles Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:35
          Co to znaczy "konto moderatora"?
          • lauren6 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 02:05
            Znaczy, że Ciebie również wygasił 😂
            • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 02:10
              nie wiem kogo, ale możliwe big_grin
    • mdro Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:34
      Ktoś, kto jest tak odrażająco wulgarny, nie zostanie moderatorem nawet na niezależnej.
    • aurinko Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:40
      😂😂😂😂😂
    • chleb.smalec.ogorek Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:45
      Incele wyklęci...
    • taniarada Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:50
      kasi.aa 19.02.14, 15:19
      Poszukujemy osoby, która chciałaby dołączyć do grona moderatorów społecznych Forum.gazeta.pl i zaopiekować się forum Gospodarka.

Moderator społeczny to osoba wyjątkowa. Zaangażowana w życie forum, przestrzegająca netykiety i znająca forum jak własną kieszeń. Jeżeli uważasz, że dasz radę sprostać wyzwaniu - napisz, podając w treści maila swój login.

Jeżeli chcesz zostać moderatorem innego forum redakcyjnego, napisz i podaj link do tego forum.

Zgłoszenia prosimy kierować na adres forum@agora.pl

Czekamy na Wasze maile!
      Administracja Forum Gazeta.pl To takie proste.🤣
      • iwles Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:52

Myslisz, ze jeszcze nikogo nie znaleźli ?
        • taniarada Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:58
          iwles napisała:

>
          > Myslisz, ze jeszcze nikogo nie znaleźli ?
          >
          Oczywiście że na na tym forum nie znajdzie pracy.Ale na forach regionalnych są wolne etaty.
          • iwles Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:06

Wydaloby sie, gdzie mieszka.
    • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:52
      Mizoginiczny obleś piszący do kobiet wulgarne, pełne seksualnych podteksów posty, chce zostać moderatorem kobiecego forum. Żart stulecia. Trzymajcie mnie, bo pęknę. big_grin
      • sko.wrona Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 11:48
        Dziękuję snake, właśnie miałam to samo napisać.
      • manon.lescaut4 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 26.05.20, 23:40
        Mokre sny o mentalnym powrocie do lat conajmniej 50-tych i to w tzw wolnym świecie. Kobieta nie mogła założyć konta w banku bez zgody męża, to skoro chce pisać na jakimś forum to niech przynajmniej będzie moderowane przez faceta!
    • etata Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 22:54
      Myślę, że gdybyś zamieścił zdjęcie i krótki życiorys, miałbyś wśród forumowiczek większe szansesmile Bo inaczej jest to trochę jak randka w ciemnosmile
      • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:03
        Bywalec nic nie musi zamieszczać. Już tyle razy dał świadectwo swojej inteligencji i wyczucia komunikacji z kobietami, że kop w doopę jest jedyną adekwatną reakcją na jego zgłoszenie.
        • minniemouse Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 27.05.20, 01:06
          snakelilith napisała:
          Bywalec nic nie musi zamieszczać.
          >

etata to z pewnością bywalec...
          • sabat4 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 27.05.20, 09:14
            minniemouse napisała:
            > etata to z pewnością bywalec...

Tego nie wiadomo.
            Byc moze Bywalec jest geniuszem zla, ktory pragnie zniszczyc forum emama niczym Gargamel wioske smerfow?
            Oczyma duszy widze smukla postac czarnoksieznika w czarnej pelerynie, ciskajaca sie w bezsilnej zlosci po komnatach strzelistej, mrocznej wiezy...
            Podazajace za Bywalcem wierne slugi, czyniace skwaplie notatki ze zlotych mysli swego mistrza zaglady.
            Szkaradnych naukowcow w zaczarowanej faktorii, krzatajacych sie wsrod bulgoczacych probowek, usilujacych zglebic sekret przejecia wladzy nad forum, tak zaprzatajacym umysl ich diabolicznego suzerena...
            Moze tworzenie nickow, nowych osobowosci i tozsamosci jest preludium tego dziela zniszczenia?
            • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 06.06.20, 14:08
              nie, bywalec jest dobry.
      • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 14:42
        etata napisał:

> Myślę, że gdybyś zamieścił zdjęcie i krótki życiorys, miałbyś wśród forumowicze
        > k większe szansesmile Bo inaczej jest to trochę jak randka w ciemnosmile

Zdjęcia nie publikuję gdyż by się rzuciły i wszystkie chciały mnie poznać. Generalnie wyglądam dobrze, jestem pewny siebie, co oznacza też powodzenie wśród pań.

Mam 3 dzieci, ładną żonę, jestem inżynierem specjalistą, dobrze zarabiam i jestem wysportowany - czynnie i regularnie uprawiam sport od lat - aktualnie nie mam możliwości bo hale są zamknięte, ale mam nadzieję, że je odblokują, mam swoje hobby i pasje, np. umiem bardzo dobrze tańczyć i kiedyś kilka lat tańczyłem taniec towarzyski.
        Wbrew temu co tu mi zarzucają dość dużo rzeczy robię przy dzieciach i umiem zrobić jak i mam doświadczenie.
        Wieku ani płci dzieci nie podaję, ale jedno jeździ w foteliku dla najmłodszych a dwójka w fotelikach dla najstarszych smile
        Jestem komunikatywny i ekstrawertykiem. Kocham podróże i kocham je samemu organizować. Wbrew mojemu nickowi nie lubię hoteli.

To co, nadaję się na moderatora?
        • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 14:50
          I lubię sobie obleśnie poświntuszyć na babskim forum:
          Bywalec 10.05.20, 01:36:
          "No dobra - zażartuję sobie: jeśli masz pasującą twarz, to taka fryzura wygląda dobrze - na górze. Na dole- gorzej. smile"
          big_grin
        • asia.sthm Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 15:03
          > To co, nadaję się na moderatora?

To jak annons na Szukam Zony zabrzmialo, nastepnej w twoim wypadku.
          Caly ten reklamowy opis kupy sie nie trzyma - masz za duzo czasu na forum i do tego chcesz jeszcze wiecej temu poswiecic. Jako pracujacy ojciec trojga drobiazgu powinienes wiecej czasu poswiecac dzieciom i ladnej zonie
          Praca sport podroze hobby, swieta rodzina i jeszcze o robote na babskim forum aplikujesz.
          Taaa, yhyy, kazdy ci uwierzy jak to genialnie czasem dysponujesz , teraz te o Czerwonym Kapturku opowiedz.
        • etata Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 16:29
          "To co, nadaję się na moderatora?"

Życiorys jest bez zarzutusmile Może jeszcze kilka pytań, które przybliżą Twoją osobowośćsmile

1. Ulubiony bohater książkowy i filmowy.
          2. Ulubiony aktor/aktorka
          3 Ulubione miejsce na wakacje.
          4. Ulubiony przysmak.
          5. Ulubione zwierzę.
          6. Co najbardziej cenisz u kobiet?
          7. Co najwięcej zawdzięczasz kobietom?
          8. Co Cię drażni w kobietach?
          9. Ideał kobiety (oprócz żony oczywiściesmile
          10. Gdybyś miał ugościć obiadem delegację z forum emama, co byś ugotował?
          11. Twoja największa wada.
          12. Jakiego swojego czynu najbardziej się wstydzisz?
          13. Czy udało Ci kiedyś pojednać skłócone osoby? Jakich strategii rozjemczych użyłeś?
          14. Czy są kobiety na forum emama, które przewyższają Cię inteligencją? Jeśli tak, to które?
          15. Która forumowiczka najbardziej Ci imponuje i dlaczego?
          16. Czy jesteś członkiem jakiejś partii/organizacji?

Jak ktoś ma więcej pytań, to proszę się dołączyćsmile

• bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 23:53
            Nie miałem czasu odpowiedzieć na test, bo zajmowałem się rodziną.
            Odpowiem na część pytań
            2. Clint Eastwood i Robert de Niro
            8. Jak mi bręczą
            9. Audrey Hepburn
            10. Upiekłbym pizzę, bo to wszystkim smakuje
            14 - jest co najmniej kilka takich, które mi imponują inteligencją, ale nie podaję, gdyż po pierwsze inne by zazdrościły a po drugie. Osobiście mam wysoki iloraz inteligencji IQ, ale wg mnie to w życiu nie znaczy wiele, gdyż ważniejsza jest inteligencja emocjonalna i tu zwykle kobiety są lepsze od mężczyzn.
            15. każda, która gra lub grała w siatkówkę
            16. nie
            • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 00:58
              .
            • minniemouse Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 02:48
              bywalec.hoteli napisał:
              Osobiście mam wysoki iloraz inteligencji IQ, ale wg mnie to w życiu nie znaczy wiele, gdyż ważniejsza jest inteligencja emocjonalna i tu zwykle kobiety są lepsze od mężczyzn.

ale dlatego nie potrafisz po kolei odpowiedzieć na pytania w punktach?

Minnie
            • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 20:19
              bywalec.hoteli napisał:

> Nie miałem czasu odpowiedzieć na test, bo zajmowałem się rodziną.
              > Odpowiem na część pytań
              > 2. Clint Eastwood i Robert de Niro
              > 8. Jak mi bręczą
              > 9. Audrey Hepburn
              > 10. Upiekłbym pizzę, bo to wszystkim smakuje
              > 14 - jest co najmniej kilka takich, które mi imponują inteligencją, ale nie pod
              > aję, gdyż po pierwsze inne by zazdrościły a po drugie. Osobiście mam wysoki ilo
              > raz inteligencji IQ, ale wg mnie to w życiu nie znaczy wiele, gdyż ważniejsza j
              > est inteligencja emocjonalna i tu zwykle kobiety są lepsze od mężczyzn.
              > 15. każda, która gra lub grała w siatkówkę
              > 16. nie
              >

To nadaję się czy nie ??
              • etata Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 21:13
                "To nadaję się czy nie ??"

Nie bój się odsłonić i rozwiąż resztę testusmile Wierzę, że forumowiczki obiektywnie ocenią Twoje mocne i słabe stronysmile
                • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 21:29
                  1. Lokomotywa i spóźniony słowik z wierszy Tuwima
                  3 Nie ma, byłem w wielu krajach i wciąż chcę oglądać coś nowego. Ale krajem, który bardzo fajny i ładny jest a mało znany jest Rumunia oraz Bośnia i Hercegowina.
                  4. Nie mam jednego ulubionego.
                  5. Gepard
                  6. Urodę, mądrość i dobroć
                  7. Życie. Seks. Oraz taniec i muzykę.
                  11. Skrupulatność.
                  12. Nie wstydzę się.
                  13. Zagroziłem zabraniem telefonu czy telewizji obydwu kłócącym się dzieciom smile
                  • etata Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 21:46
                    Dziękuję za odpowiedzi.
                    A forumowiczki zapraszam do dyskusjismile
                    • iwles Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 21:54
                      etata napisał:

> Dziękuję za odpowiedzi.
                      > A forumowiczki zapraszam do dyskusjismile

Niby ktore, jak bywalec 90% wygasil? 😄
                      • etata Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 22:15
                        "Niby ktore, jak bywalec 90% wygasil? 😄"

Proponuję zatem, aby Bywalec w geście dobrej woli ogłosił amnestię wobec wygaszonych forumowiczeksmile
                        • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 22:31
                          Pierwszą moją decyzją by było zablokowanie kilku patologicznych nicków, a nie obejmowanie ich amnestią. Snejkową bym warunkowo przepuścił, ale zablokował jej słowa „bywalec”, „obleś”, „mizogin” itp. Ale warunek jest jak wyrok w zawiasach - jeden raz wykroczenie i wylatujesz.
                          • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 22:33
                            Zablokowałbym tez ma całym forum słowo „Incel” - wiele ignorantek nim określa po prostu normalnych ludzi, których nie lubia niezależnie od ich życia seksualnego i dodatkowo stresują biednego Tanebo.
                            • sabat3 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 23:41
                              bywalec.hoteli napisał:
                              > Zablokowałbym tez ma całym forum słowo „Incel” - wiele ignorantek nim określa p
                              > o prostu normalnych ludzi, których nie lubia niezależnie od ich życia seksualne
                              > go i dodatkowo stresują biednego Tanebo.

Incel to przeciez bardzo ladne slowo, Dlaczego chcialbys zakazywac nazywania rzeczy po imieniu? Jesli uznac szersze znaczenie i przyjac, ze okresla sie nim mezczyzn, ktorzy wbrew swojej woli nie uprawiaja seksu w ogole, to jakis procent takich panow sie zwykle znajdzie. Jesli dolozysz do tego w jeszcze szerszym ujeciu panow, ktorzy odczuwaja jakis deficyt ilosciowy albo jakosciowy w swoim zyciu erotycznym, to nagle bedziesz mial w tej definicji prawdziwie tlumna reprezentacje smile
                              Powiedzialbym, ze w tak szerokiej interpretacji prawdopodbnie wiekszosc meskiej populacji to "incele".
                              Naturalnie, wszystko zalezy jaka miare i rozumienie pojecia tu zastosowac.
                              Czy jest to jedynie czlonek pewnej subkultury, czy czlowiek, ktorego udzialem sa deficyty lozkowe?
                              • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 23:54
                                ale dla nich to uniwersalna obelga - jak ktoś ma np. inne poglądy polityczne niż one albo go po prostu nie rozumieją czy nie lubią - to go wołają incelem, nawet jeśli nie żyje w celibacie tylko wręcz przeciwnie.
                              • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 12.05.20, 00:02
                                Incel to stan ducha, a nie to, czy ma się seks. Niektórzy panowie nie mogą zrozumieć, że ich życie seksualne nikogo tu nie interesuje i nie będzie interesować, więc nie muszą ciągle i ciągle o nim przypominać.
                          • mika_p Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 22:44
                            > Pierwszą moją decyzją by było zablokowanie kilku patologicznych nicków

Hue hue hue.
                            Naprawdę, masz pojęcie o moderowaniu.

Podpowiedź: moderator nie ma uprawnień do blokowania nicków.
                            • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 23:55
                              to kto mnie już kilka razy zablokował jak nie cenzorki??
                              • mika_p Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 12.05.20, 20:33
                                > to kto mnie już kilka razy zablokował jak nie cenzorki??

Cóż, wyszukiwarka przyjacielem moderatora. To było wielokrotnie wyjasniane na forum, wystarczy naprawdę minimalny wysiłek.
                                • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 12.05.20, 20:41
                                  To nie Iwonia mnie blokowała za poparcie dla rzadu Zjednoczonej Prawicy?
                                  • mika_p Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 12.05.20, 21:08
                                    > To nie Iwonia mnie blokowała (...)?

Ach, Iwonia cię boli! Nie mogę ci powiedziec, bo to by było sprzeczne z tym, co napisałam w poprzednim poście
                                    • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 16.05.20, 16:19
                                      To raczej ją boli big_grin
                          • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 23:14
                            .

• memphis90 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 09:03
            Ne ma pytania o bidet i kosz w łazience. Ja bym dodała jeszcze stosunek do wakacji w Gołdapi.
            • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 09:12
              Bidet mam w formie nawilżanego papieru toaletowego, kosza w łazience nie chciała małżonka, Gołdap nada się na wakacje jeśli są tam góry, morze albo przynajmniej jezioro i drogi rowerowe.
              • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 14:12
                .
    • sabat3 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:13
      bywalec.hoteli napisał:
      > Kto za, kto mnie popiera?

Zanim popre, powiedz ktora emame bys chcial moderowac? Bo nie wyszczegolniles. wink
      • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:27
        I po co te obleśne teksty? Uważasz to za zabawne? Jak chcecie sobie pogadać o swoich seksualnych upodobaniach, to zróbcie sobie prywatny zjazd inceli. Czasy, kiedy kobieta żarciki na temat jej doopy uważała za komplement, już dawno się skończyły.
        • sabat3 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:37
          WHAT????
          W ktorym miejscu moj wpis jest oblesny!? Jaki seksualny podtekst? Sorry, ale to juz jest CHORE!
          Macie jakas paranoje na tym forum, nie da sie nic napisac, zeby to nie budzilo reakcji obronnych.
          Nabijam sie z formy gramatycznej kolegi, bo zamiast napisac, ze chce byc moderatorem forum, napisal to tak, jakby chcial moderowac konkretna osobe.
          Domyslilem sie co sugerujesz po Twoim wpisie, ale sorry, to z Twoim tokiem myslenia jest cos solidnie nie tak.
          • chatgris01 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:42
            Z jej tokiem myślenia wszystko ok, za to Ty najwyraźniej nie znasz tfurczości bywalca, naczelnego oblecha tego forum...
            • sabat3 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:50
              chatgris01 napisała:

> Z jej tokiem myślenia wszystko ok, za to Ty najwyraźniej nie znasz tfurczośc
              > i
              bywalca, naczelnego oblecha tego forum...

Nie znam, ale to do mnie sie przyczepila, wmawiajac jakies bzdury i podteksty seksualne. Za chwile do warzywniaka pojde kupic ogorki i mnie stluka parasolka, ze zboczeniec grasuje.
              • chatgris01 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:54
                Bo taka wypowiedź zaadresowana do tego konkretnego nicka zabrzmiała z podtekstem.
                Nie bierz do siebie osobiście, bo najwyraźniej oberwało Ci się rykoszetem (obrywanie rykoszetem to zresztą też norma na tym forum cool ).
              • asia.sthm Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 00:02
                > wmawiajac jakies bzdury i podteksty seksualne.

Nie wmawiajac tylko tak ci niestety glupio wyszlo. Na drugi raz pomysl dwa razy czy nie napiszesz czegos dwuznacznie i znowu beda baty.
              • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 00:06
                sabat3 napisał:

> Nie znam, ale to do mnie sie przyczepila, wmawiajac jakies bzdury i podteksty s
                > eksualne. Za chwile do warzywniaka pojde kupic ogorki i mnie stluka parasolka,
                > ze zboczeniec grasuje.

Nie rób z siebie niewiniątka. Już kilka razy wpisywałeś się tu w tematy o relacjach damsko- męskich i były to teksty nabuzowane testosteronem. Nie potrafisz pozbyć się maniery kogucikowania, czyli pokazywania kurom jaki to z niego ogier. Może nie jesteś tak głupi jak bywalec, ale czy wy zawsze przy kobietach musicie prężyć te chuderlawe muskuły?
                • wapaha Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 14:52
                  Snake , sabat przylazł z forum Brak seksu w małżeństwie/Seks w małżeństwie czy coś takiego. Był tam bardzo aktywnym forumowiczem
                  Widać cosik mu bardzo nie pykło że teraz na ematce się uzewnętrznia
                  • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 15:09
                    Wapaha, mnie jest wsio ryba skąd on przyszedł, nie oceniam go po jego "rodowodzie". Ale doświadczenie nauczyło nas, że 99% facetów piszących na tym forum to pomyleńcy. To nie my więc mamy dawać nowym facetom szansę na start, a oni muszą najpierw udowodnić, że nie są jak smutna reszta. Jak na razie sabat wpisuje się w standard - faceta, który albo przychodzi poskarżyć się na złe baby, albo desperacko szuka atencji i poklasku dla swojej cherlawej doopy, bo realu kobiety obchodzą go łukiem. Patrz co robi bywalec, laurkę z tindera sobie wystawił i nie rozumie, że jest w swojej postawie atrakcyjny jak kompostownik. Spotkałaś kiedyś faceta z mniejszym rozumem? Bo ja przyznam, że nie, a nigdy nie byłam dzieckiem smutku i trochę męskich znajomości w mojej biografii się nazbierało.
                    • wapaha Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 15:13
                      Musiałabym się długo zastanawiać by znaleźć odpowiedz twierdzącą na Twoje pytanie
                      wink

Wsio ryba czy nie wsio- mnie akurat jest seksualne podteksty w ogóle nie dziwią bo znajac "rodowód" ( to zdecydowanie zbyt pozytywne jednak słowo) nie spodziewałabym się niczego innego
                      • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 15:21
                        Jaki rodowód masz na mysli?
                      • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 15:57
                        wapaha napisała:

> Wsio ryba czy nie wsio- mnie akurat jest seksualne podteksty w ogóle nie dziwią
                        > bo znajac "rodowód" ( to zdecydowanie zbyt pozytywne jednak słowo) nie spodzie
                        > wałabym się niczego innego

Seksualne podteksty mnie nie dziwią, bo należą jakby tak do codzienności wielu mężczyzn. Czasem w interakcji z mądrymi kobietami dostrzegają, że te żarciki nie wywołują zachęcających chichotów, a są raczej przyczyną chłodnej odmowy, więc dla własnego interesu uczą się panować nad tym, co się mówi i jak się mówi. Bo co innego dozwolone jest w flircie, gdy kobieta daje wybranemu przez nią mężczyźnie zapraszający sygnał, a co innego w publicznej dyskusji na babskim forum, gdzie nikogo seksualne skojarzenia jakiegoś tam męskiego internetowego randomu nie interesują. Faceci narzucający się swoim fiutem są po prostu obleśni.
            • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 00:35
              co masz do mnie chatgris?? daj przykłady tej mojej twórczości może?
          • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 09.05.20, 23:58
            sabat3 napisał:

> Macie jakas paranoje na tym forum, nie da sie nic napisac, zeby to nie budzilo
            > reakcji obronnych.

Nie kolego, ze mną wszystko jest w porządku, tylko tobie się wydaje, że takie dwuznaczne mrugnięcia oczkiem, to całkiem normalny styl komunikacji i nawet nie zauważasz, że zachowujesz się niestosownie. Chcesz tu pogadać, to nie rozpychaj się jak kogut w kurniku i uważaj po prostu na słowa. A jak nie podoba ci się, że kobiety są w pewnym punktach wrażliwe, to wypad. Nikt cię tu nie trzyma.
            • sabat3 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 00:05
              snakelilith napisała:
              > Nie kolego, ze mną wszystko jest w porządku, tylko tobie się wydaje, że takie d
              > wuznaczne mrugnięcia oczkiem, to całkiem normalny styl komunikacji i nawet nie
              > zauważasz, że zachowujesz się niestosownie.

Tylko ze w mojej wypowiedzi tej dwuznacznosci nie bylo. Nie znam realiow tego forum, jestescie dla w wiekszosci przypadkowymi nickami. Ale musi sie tu "fajnie" dziac, skoro neutralne (chociaz hermetyczne) zarty spotykaja sie z ostrxegawczym warknieciem.

Chcesz tu pogadać, to nie rozpycha
              > j się jak kogut w kurniku i uważaj po prostu na słowa. A jak nie podoba ci się,
              > że kobiety są w pewnym punktach wrażliwe, to wypad. Nikt cię tu nie trzyma.

Mysle ze skorzystam z tej cennej rady. Jedziecie tu na Braci Samcow, ale same macie atmosfere jak Siostry Samice. Milego taplania sie w jadowitym bagienku.
              • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 00:09
                sabat3 napisał:

Nie znam realiow tego f
                > orum, jestescie dla w wiekszosci przypadkowymi nickami. Ale musi sie tu "fajnie
                > " dziac, skoro neutralne (chociaz hermetyczne) zarty spotykaja sie z ostrxegawc
                > zym warknieciem.

To jak się czegoś nie zna, to się najpierw czyta i poznaje, albo płaci się drogo za lekcję. Sierotką nie jesteś, a na fochach znamy się lepiej od ciebie, więc na nikim nie robisz wrażenia.
              • bywalec.hoteli [...] 10.05.20, 00:33
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • homohominilupus Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 00:42
                  I proszę, mamy przykład chamskiej, mizoginicznej wypowiedzi padalca-bywalca. Zgłosiłam do moderacji.
                  • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 00:53
                    Ha, ha, ha. big_grin A naśmieszniejsze, że to coś z IQ lampy uważa się za mężczyznę. big_grin
                    • asia.sthm Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 01:04
                      Złożył podanie i od razu je sobie obesrał big_grin
                      • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 01:19
                        A podobno mnie wygasił i nie czyta. big_grin
                • iwles Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 00:48

I to by bylo na tyle w temacie bezstronniczosci bywalca.
                • lauren6 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 02:10
                  Może stara i bezdzietna, ale żadna inna na tym forum tak cię nie nakręca. Masz na jej punkcie obsesję.
                  • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 02:14
                    co ty - w samych cytowanych wątkach na mnie tylko najeżdża i ciągle wyzywa. Osoba normalna i zadowolona z życia tak nie pluje jadem. Sorry!
                    • lauren6 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 02:21
                      Jak rosa za mną łaziła na ematce to ją wygasiłam i sobie nie zawracałam głowy psychofanką.
                      Skoro jej nie wygasiłeś i wydajesz się z nią w dyskusje to po coś to robisz.
                      • bywalec.hoteli [...] 10.05.20, 02:24
                      • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 15:18
                        Wygasilem psychofanke ale ostrzegam Sabata przed dyskusja z ta osoba.
                        • sabat3 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 18:39
                          bywalec.hoteli napisał:
                          > Wygasilem psychofanke ale ostrzegam Sabata przed dyskusja z ta osoba.

Nie przesadzaj smile
                          Wlazlem na forum kobiece z kilkoma mocno szowinistycznymi watkami, dodatkowo pod nickiem, ktory ma bardzo specyficzna, odslaniajaca slabosci historie. Nie sposob bylo spodziewac sie innej reakcji.
                          • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 19:08
                            sabat3 napisał:

> Wlazlem na forum kobiece z kilkoma mocno szowinistycznymi watkami, dodatkowo po
                            > d nickiem, ktory ma bardzo specyficzna, odslaniajaca slabosci historie. Nie spo
                            > sob bylo spodziewac sie innej reakcji.

No, no. smile
                          • bywalec.hoteli [...] 11.05.20, 00:24
      • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 00:36
        całą emamę czyli forum big_grin
    • kropkaa Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 01:40
      Po co tu w ogóle jesteście? Macie e-tatę, możecie się do woli wyżywać.
    • kosheen4 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 11:08
      > Co trzeba zrobić, żeby zostać moderatorem?
    • rosapulchra-0 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 15:00
      Androny pleciesz i osobiście jestem przeciw. Aczkolwiek wiadomo, że żadnym modem nie zostaniesz.
    • lellapolella Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 16:25
      bywalec.hoteli napisał:

> > Co trzeba zrobić, żeby zostać moderatorem?
      >

To dziecinnie proste. Zakładasz własne forum i voila!
    • ultimate.strike Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 16:27
      Jeden warunek, musisz zacząć uwielbiać Matczaków i ich przekaz z zamkniętych blokowisk.
    • tanebo001 Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 16:27
      Jeśli on będzie to ja też chcę!
      • bywalec.hoteli Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 10.05.20, 23:55
        Sorry, ale tu musisz albo być kobietą albo rodzicem smile
        • trampki-w-kwiatki Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 12:45
          Mężczyzna przekonuje drugiego mężczyznę, że na forum dla matek się nie nadaje, bo nie spełnia kryterium wejściowego.
          Hue, hue big_grin
          Dobre!
          • snakelilith Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 14:08
            To dla niepoznaki. W rzeczywistości zapewniają się tylko między sobą, że są "muszczyznami", ich zamierzony i niedościgniony cel życiowy. W realu bez szans, więc myślą, że na babskim forum się uda. big_grin
    • morgen_stern Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 06:38
      To jest jakieś przedszkole, sorry. Żenuje mnie ten wątek i to, co z tym forum zrobił ten kretyn i inni jego koledzy.
    • niemaznaczenia Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 07:13
      Klasyczne karmienie trolla. zawsze się znajdzie jedna z druga, która nakarmi pana inżyniera.
    • mona-taran Re: Chciałbym zostać moderatorem emamy 11.05.20, 07:23
      bywalec.hoteli napisał:

> Są kobiety a powinni być też faceci.

To forum dla kobiet, facetów nie powinno w ogóle tu być.

> Co trzeba zrobić, żeby zostać moderatorem?

Być kobietą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka