zazou1980 20.05.20, 09:03 Jakby to kogos interesowalo, to od dzis otwarte sa ogrody zoologiczne w Warszawie i Gdansku. My wybieramy sie w przyszlym tygodniu, zwierzaki czekaja 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turbinkamalinka Re: Idziemy do ZOO 20.05.20, 12:57 I dobrze przynajmniej częściowo zarobią na swoje utrzymanie. Jak dla mnie powinny być otwarte w tym samym czasie co parki i lasy. Jak już musieliby wprowadzić ograniczenia to bez zwiedzania pawilonów. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Idziemy do ZOO 20.05.20, 13:15 Idziemy do zo, zo, zo, idziemy do zo, zo, zo, idziemy do zoo ooooo! Dobrze, zarobią sobie. Dyrektor warszawskiego mówił wczoraj, że małpy tęsknią za ludźmi, nudzi im się Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Idziemy do ZOO 20.05.20, 13:17 Huraaa! Uwielbiam warszawskie zoo Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Idziemy do ZOO 20.05.20, 14:59 Jak dla mnie to wszystkie zoo ogrody moglyby sie zamknac raz na zawsze . Odpowiedz Link Zgłoś
marcowa_aprilla Re: Idziemy do ZOO 20.05.20, 20:41 Niech zostana otwarte ale jako azyle dla chorych zwierzat tylko i wylacznie. Albo odebranych z cyrku, ktore w koncu zostana zakazane. No i wybiegi wieksze bo niektore to klatki Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Idziemy do ZOO 20.05.20, 22:55 Napiszesz trochę? Jak było? Może jutro się wybiorę.... Jedyny dzień, gdy najstarsza w miarę wcześnie kończy zajęcia online. Bilety zdalnie kupiłaś, czy przy kasie? Mam nadzieje ze nie bylo tlumow.... Odpowiedz Link Zgłoś