ursydia 22.05.20, 21:25 Romana próbowała? A jeśli tak to jakie efekty/skutki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kebabbathehutt Re: Oleje CBD 22.05.20, 22:26 Zapomnialam dodać, ze moze sa dobre i tanie oleje, ale ja nie chciałam ryzykować i w rezultacie potencjonalnie wydać więcej kasy probujac tańsze rzeczy. Dodam jeszcze, ze ten na który sie w końcu zdecydowałam był bardzo dobry i, hmmmm.... dosc mocny Odpowiedz Link Zgłoś
kebabbathehutt Re: Oleje CBD 22.05.20, 22:21 Ja próbowałam. Skutki bardzo dobre. Pomaga sie zrelaksować, na stres i rożne stany lekowe. Jest tez bardzo dobry na sen bez żadnych skutków ubocznych. Ale 1) trzeba dobrze wybrać, 2) dobry olej jest bardzo drogi...! Fakt faktem, ze wystarczy kilka kropel takze na długo starcza. Ja zamwialam przez internet (Holandia i UK). Najpierw kupiłam małe próbki, działały super, i wtedy zainwestowałam w większą butelkę ze sklepu w UK, bo holenderski smakował znacznie gorzej. Zdecydowanie polecam, ale oczywiście zależy dlaczego myślisz nad zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Oleje CBD 22.05.20, 23:15 Nie myślę, już kupiłam a kupiłam ze względu na bezsenność, która trwa już tak długo, że pojęcia nie mam co nam robić. Mam od trzech dni ale nie pomogło. Kupiłam tu na miejscu (NL) jakiś 20 procentowy. Dam link. Pokażesz mi swój, proszę? dewonderenvancbdolie.nl Odpowiedz Link Zgłoś
kebabbathehutt Re: Oleje CBD 23.05.20, 00:07 Proszę bardzo: theoriginalalternativeofficial.com/?v=58e69a293e3d Odpowiedz Link Zgłoś
kebabbathehutt Re: Oleje CBD 23.05.20, 00:08 Jak admin usunie link (nie jestem pewna czy mozna takie rzeczy wklejać) to daj znać i wyśle ci na priv. Ja mam Blue Edition (używam przed snem, działa bardzo dobrze) i Purple Plus (wole ten, bo sie rozpuszcza w napoju zamiast pod język, używam generalnie w dzień, ale i tak spie bez problemu, a wcześniej często cierpiałam na bezsenność). Oba bardzo dobre, moim zdaniem troche za dobre! Ja bardzo tez lubie melatonine. Kiedys przywiozlam sobie kilka opakowań ze Stanów, bo tam mozna to normalnie w sklepie kupić. Super extra, tez wrzucasz pod język jakies 15 min przed pójściem spać. Tez zero efektów ubocznych Jeśli chciałabyś i masz mozliwosc kupić, to sprawdź, ze na pewno tabletki sa pod język i na pomoc ze spaniem (melatonina jest tez używana, zeby pomoc z jet lag. Raz kupiłam takie cos z internetowej przychodni, nie zrobilo nic). Jako alternatywę, polecam "mówiana" medytacje. Troche tego jest na youtube, tylko trzeba znaleść cos co tobie pasuje Powodzienia! Brak snu jest okropny, mam nadzieje, ze znajdziesz cos co ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Oleje CBD 23.05.20, 09:42 Bardzo, bardzo Ci dziękuję, zdążyłam "złapać" link, więc mogą usunąć bo w sumie też nie wiem czy można. Dziękuję również za rady, spróbuję z Twoim olejem i melatoniną, coś mi w końcu musi pomóc bo jestem zdesperowana, to trwa zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Oleje CBD 01.06.23, 00:09 Poleciłabym Ci cos, co mi wykurowało bezsenność wchodzącą w przewlekłą i nawykową (po mega stresach), ale pewnie skoro idziesz w CBD to juz worek takich środków wypróbowałaś? Ja CBD nie mogę, ale sporo bliższych osób używało i chwaliło. Również na bezsenność. Odpowiedz Link Zgłoś
soft.kitty Re: Oleje CBD 01.06.23, 01:38 Annaboleyn napisz, proszę, co ci pomogło. > Poleciłabym Ci cos, co mi wykurowało bezsenność wchodzącą w przewlekłą i nawyko > wą (po mega stresach) Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Oleje CBD 01.06.23, 00:36 Nikt nie wykonuje badan CBD jeśli chodzi o skutki w chorobach psychiatrycznych. Każdy rozsądny psychiatra powie, że nie można ich stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Oleje CBD 01.06.23, 08:32 Tak mnie to zaskoczyło że wrzuciłam hasło w wyszukiwarkę i owszem są linki do badań dotyczących i skuteczności i efektów ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś