Dodaj do ulubionych

Kuba Strzyczkowski dyrektorem

25.05.20, 16:53
A Wy życzycie nowemu dyrektorowi powodzenia? smile

kultura.gazeta.pl/kultura/7,114628,25973138,wyzwanie-beznadziejne-sprobuje-posprzatac-te-gruzy-nowy.html
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 17:03
      Powodzenia w czym? Bycie dyrektorem niczego to beznadziejne zajęcie.
      • bywalec.hoteli Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 17:04
        Nowy dyrektor deklaruje pewna misje - czytałaś artykuł?
    • lot_w_kosmos Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 17:07
      Trstmam mocno kciuki za niego, z nadzieją, że jednak pozwolą mu na dużo.
    • daniela34 Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 17:44
      Mnie najbardziej śmieszy historia Kowalczewskiego, przecież wszystko było w porządku, decyzja była słuszna, Pani Prezes poparła, Rada Mediów Narodowych też. To dlaczego wyleciał, skoro wszystko było w porządku?
      I drugie pytanie: Warto było się tak zeszmacić?
    • volta2 Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 18:16
      Kubę kojarzę i to dobrze, radia nie słucham żadnego gadatego, więc nie wiem o co halo, ale niech mu się wiedzie...
    • eilian Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 18:45
      Bardzo go lubię, choć zarzucają mu propisowskość. Nie wiem jaka jest prawda, mnie zawsze w audycjach wydawał się obiektywny, ale może byłam pod wpływem jego niewątpliwego uroku.
      Teraz mam mieszane uczucia, chciałabym, żeby udało mu się posklejać to radio. Mam nadzieję, że postawił warunek "politycy won" i znowu zaczną robić rzetelne dziennikarstwo. Trójki mi strasznie żal, dobrze gdyby udało się ją odbudować.
      • bywalec.hoteli Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:01
        Ja lubię bardzo jak rozmawiają sobie z Markiem Wałkuskim co tam w Ameryce i przy okazji jest zwykle coś śmiesznego. Trochę denerwuje mnie, że przerywa ludziom, którzy dzwonią coś powiedzieć w audycji, ale generalnie Kuba jest OK. Politycznie nie widzę u niego żadnej opcji.
        • bywalec.hoteli Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:21
          Tiszka wypierdzielaj z mojego wątku z tym Kijowskim i Trzaskowskim. Załóż sobie forum "Kijowski" czy tam "Kijewski" czy jak tam się nazywa osobnik ów i gdzie on obecnie przebywa.
          • tiszantul Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:31
            Myślę, ze kawka na tarasie własnego domu w Rokietnicy miałaby zbawienny wpływ na Twoje samopoczucie
          • bywalec.hoteli Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:35
            Tiszantul bo gadasz jak nakręcony. Mnie nie interesuje pani Jethon ani Kijowski tylko radio Trójka.
      • tiszantul Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:07
        "Mam nadzieję, że postawił warunek "politycy won"

https://bi.im-g.pl/im/2d/3f/13/z20182573V,Mateusz-Kijowski--Magda-Jethon-i-Bronislaw-Komorow.jpg
      • tiszantul Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:18
        "Mam nadzieję, że postawił warunek "politycy won"

Radiem bez polityków ma być Nowy Świat Jethon (wyżej na zdjęciu z Komorowskim i Kijowskim) oraz Manna:

https://dorzeczy.pl/_thumb/84/a8/4a2a379e156d8ee98d071bdcc6bb.jpeg
        • sumire Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:24
          Pisie trolle nadal nie ogarniają różnicy między radiem publicznym a prywatnym, w którym można sobie do woli nawet ukochanemu działaczowi z Kościoła Latającego Potwora Spaghetti pięty lizać. Śmieszna ta wasza biegunka.
      • zona_glusia Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:23
        Nie wiem, czy Strzyczkowski jest propisowski, bo nie słucham "Trójki" od 2015. Na pewno jest ma poglądy silnie prawicowe, co było słychać już wcześniej. Oczywiście, to samo w sobie nie jest niczym złym. Sądzę, że nie uda mu się odbudować radia i to nawet nie chodzi o to, że kompletnie zniszczono zespół i nie da się go odtworzyć. Po prostu PiS- owi jest kompletnie obca idea niezależnych mediów, media mają propagować linię partii. I Strzyczkowski będzie robił propagandę albo wyleci.
      • mamdomek Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 20:09
        Obiektywny?
        Przez Strzyczkowskiego powoli przestawałem słuchać Trójki już za pierwszych rządów PiS. On był zawsze PSEUDOOBIEKTYWNY. Pytania (w jego programie dla ludu) bywały z tezą już wówczas.
        Śmieszne, ale jak zaczęły się ostatnio problemy w Trójce, pomyślałem sobie, że do pełni szczęścia jeszcze tylko brakuje żeby Strzyczkowski zaczął tam rządzić. I oto stało się...
        Jasne, że lepszy on niż jakiś pisor znikąd przywieziony w teczce. Ale to co się stało, to tylko pozory. Postawili na czele SWOJEGO człowieka, takie są fakty.
        Nie wiem ilu dziennikarzy wróci. Część na pewno, bo z czego mają żyć. Poza tym część odeszła tylko dla uniknięcia posądzenia o "kolaborację" z PiS - taka udawana postawa. Jak tylko da im się możliwość usprawiedliwienia, że "teraz przecież to co innego", wrócą natychmiast z oddechem ulgi.
        Nie chcę nikogo osądzać, ale mam nadzieję że część dziennikarzy znajdzie sobie uczciwsze warunki pracy gdzie indziej.
    • szafireczek Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 18:45
      Powodzenia mogę życzyć, jak najbardziej..., ale sukcesu nie osiągnie - ciekawe, czy wytrwa do ogłoszenia wyników wyborów...
    • tanebo001 Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:12
      Żeby zreflektował się i nie legitymizował gebelsowskiego g...a
      • tiszantul Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:20
        Skrytykowane reżimu hitlerowskiego w roku 2020 świadczy nie tylko o dojrzałej świadomości politycznej, lecz również o ogromnej odwadze cywilnej
    • janja11 Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:22
      Dobrze życzę.
    • lellapolella Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:42
      Nie życzę mu niczego, w ogóle mnie obchodzi człowiek, który potrafi być za i przeciw jednocześnie.
    • alicia033 Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 19:53
      nie.
      Od jego "za a nawet przeciw" zaczęłam wygaszanie trujki, jeszcze przed wygraniem wyborów przez piss-mafię w 2015, bo nie dało się tej gadzinówki słuchać. Niech tonie razem z resztą tego szemranego towarzystwa.
    • mia_mia Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 20:03
      Nie lubię ludzi naiwnych, głupich i wyrafinowanych, cynicznych karierowiczów, a wchodząc w układ z pisiorami do którejś z tych kategorii należy.
    • gogologog Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 25.05.20, 20:42
      powodzenia panie Jakubie!
    • alicia033 Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 29.05.20, 15:28
      kultura.gazeta.pl/kultura/7,114526,25985274,dyrektor-trojki-chce-powrotu-dziennikarzy-choc-sytuacja-jest.html#s=BoxOpImg1
      i to byłoby na tyle, jeśli chodzi o "nowe otwarcie" w trujce.
      Z piss*ielca zawsze piss*ielec wyjdzie.
      • lellapolella Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 29.05.20, 15:46
        Zgadzam się. Kuba Wszechmogącybig_grin
        • bywalec.hoteli Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 29.05.20, 16:07
          No to chyba dobrze ze walczy o powrót Niedzwiedzkiego?
    • bywalec.hoteli Re: Kuba Strzyczkowski dyrektorem 06.06.20, 13:40
      Ściągnął już kogoś z powrotem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka