annika2000 11.06.20, 22:05 Jestem introwertyczka. Trochę mi przykro z tego powodu, jestem na długim weekendzie w koło grupki ludzi, grile, imprezy ect. a ja sama z dziecmi i jest mi dobrze, ludzie mnie męczą, aczkolwiek w grupie weselej. Macie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:13 Zawsze I nie jest mi przykro, w końcu oni też muszą gdzieś wypoczywać Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:17 To jest ci przykro, czy dobrze? Ja tak nie mam, jestem introwertyczką i cieszę się z braku ludzi, wystarczają mi krótkie spotkania ze znajomymi, mąż, mama i ludzie z pracy, w zupełności to zaspokaja moją potrzebę kontaktów z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:18 Ale dlaczego Ci przykro, skoro Ci dobrze? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
annika2000 Re: Jestem samitniczka 13.06.20, 08:34 Przykro mi, by chciałabym aby kontakt z ludzi sprawiał mi tyle przyjemnosci co innym Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Jestem samitniczka 13.06.20, 08:45 Ale dlaczego właściwie? Jeżeli jest ci samej dobrze, to po co chcesz to na siłę zmieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:18 nie mamy ale jesli chodzi o tytul, to wieszcze sukces na miare "jaka różica miedzy wami a mężami" Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:22 To taka trochę samiczka, tylko dłuższa. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:26 Dla mnie to słowo brzmi jak "samotna samiczka" lub "samiczka-samotniczka". Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:35 no wlasnie samotna samiczka -urocze Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:44 Mnie się skojarzyło z aksamitniczką. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:24 Zdecydowanie, ludzie są męczący, pozytywni są tylko ludzie bliscy. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Jestem samitniczka 11.06.20, 22:28 mam tak i nie jest mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Jestem samitniczka 12.06.20, 07:46 Owszem, w grupie wesoło, ale zawsze trzeba mieć możliwość opuszczenia tej grupy w momencie, w którym Cię zacznie męczyć Jestem samotniczką i dobrze mi z tym, doceniłam mój introwertyzm zwłaszcza podczas dwóch miesięcy lockdownu. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Jestem samitniczka 12.06.20, 08:08 Ludzie mnie mecza sle w rozsadnych dawkach lubie towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Jestem samitniczka 12.06.20, 09:30 Chyba pierwszy raz czytam wypowiedź składająca się z samych zaprzeczeń. Zupełnie jak te zeznania świadków w stylu "złodziej był niskiego wzrostu wysokim mężczyzną, łysy z bujną czupryną, jasny blondyn o kruczoczarnych włosach, szczupły, niemal wychudzony, ale bardzo otyły". Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Jestem samitniczka 12.06.20, 15:35 Mam tak i dopiero niedawnono odkryłam, że 1. jestem normalna, 2. ja to autentycznie lubię, 3. nie muszę mieć wyrzutów sumienia, że jestem taka mało uspołeczniona. Moja córka ma podobnie, za to syn to dusza towarzystwa, wszystkich zna, a jak nie, to pozna (ma to po teściowej) 😉. Mąż jest pomiędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Jestem samitniczka 13.06.20, 13:31 Jeśli to ci odpowiada, nie potrzebujesz inaczej, to tylko twoje zdanie i zadowolenie się tu liczy. Odpowiedz Link Zgłoś