dyzurny_troll_forum 15.06.20, 15:18 Było już!? tvn24.pl/lodz/koronawirus-w-polsce-powiat-opoczynski-trzy-ogniska-zakazen-4610918 oraz do kompletu ksiądz No beka... Bóg już Polaków nie kocha.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: CoronaWesele 15.06.20, 22:23 Czytałam o tym. Myślę że to dopiero początek takich wydarzeń. Wesele, msze w kościołach, stadiony z tłumem ludzi. Jak tak będzie dalej to wyborów 28.06 nie będzie, bo będzie stan wyjątkowy lub coś w ten deseń. A może o to chodzi? Wszystko zależy od tego jakie notowania w sondażach będzie miał PAD tuż przed 28.06. Szkoda tylko tej naszej izolacji przez pierwsze 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: CoronaWesele 15.06.20, 22:50 Ale przecież poleźli z wyboru...przymusu nie ma, by uczestniczyć...może takie przypadki przyniosą trochę otrzeźwienia...no i nie zapominajmy, że nagrody Darwina czekaja Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: CoronaWesele 15.06.20, 22:57 szafireczek napisała: > Ale przecież poleźli z wyboru... Dokładnie. Jak patrzę na to co się dzieje: ludzie bez maseczek lub maseczka pod brodą, bez zachowania odstępu, bez rękawiczek (nawet ekspedientki w sklepach już nie mają), tłumy w komunikacji miejskiej, na plażach, w górach, to źle to widzę. Znowu nas zamkną przez bezmyślnych ludzi. Rząd zniszczył gospodarkę, a zaraza jak była tak jest, i jest coraz większa. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: CoronaWesele 15.06.20, 22:43 Oj tam, tylko 130 weselników do przebadania, jedno przedszkole i otoczenie innych pozytywnych osób. Przynajmniej liczba wykonanych testów nam wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: CoronaWesele 15.06.20, 22:53 Ja mam wrażenie, że panbuk od zawsze niespecjalnie nas kochał, widać zna się na ludziach, ale nie o tym chyba wątek. Koronawesela, koronakomunie, koronaimprezy to będzie codzienność przez kilka najbliższych tygodni, przed 12 lipca to się zmieni. Jedno wesele 500 osób na kwarantannie, ale ematek izolacja nie rusza, one nie muszą pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: CoronaWesele 15.06.20, 23:10 mia_mia napisał(a): ... ale ematek izolacja nie rusza, one nie muszą pracować. Ja akurat najbardziej boję się przymusowej kwarantanny, samego covida boję się mniej. Ale ja nie wybieram się na żadne duże spędy ludzi. Maskę w sklepie noszę, zachowuję dystans, myję ręce. Ale już tak izolować się od ludzi, jak się izolowałam, to już nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś