Dodaj do ulubionych

szorty vol. 3 ;)

• anika772 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 16:16
      Te dłuższe stanowczo nie- skracają Ci nogi i zaburzają proporcje sylwetki.Chyba że podwiniesz, ale tam jakąś kieszeń widzę?
      Co do krótszych, to czy one nie są za duże w biodrach? Długość ok, tylko jakby rozmiar za duże...
      Ps. Bardzo ładnie Ci w tym niebieskim, nie kupuj już więcej tych burych ponurakówsmile
    • ira_08 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 18:40
      Też się wyłamię - drugie słabe, ale ja nie znoszę takiej długości wink. Nad kolano albo 7/8. Pierwsze jak piżama, ale na działkę, rower, plażę się nadadzą.
      • ira_08 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 18:49
        A, zobacz tu: wearmedicine.com/p/medicine-szorty-damskie-wzorzyste-14403

Jest akurat promka, fajne, w żywych kolorach, cieniutkie. Nie rób sobie krzywdy tamtymi ze zdjęć.
    • wapaha Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 19:31
      Co Ty masz mokka z tą prawą nogą/stopą ?
      Układasz nogi do środka bo po prostu ci się koślawią ( wada postawa) czy to aspekt psychiczny ( wstyd?) -pytałam się już w tamtym wątku ale chyba nie widziałaś. Na trzecim zdjęciu stoisz super- sylwetka, nogi -od razu wyglądają dużo lepiej

Jak dla mnie-spodenki ok, wyglądasz w nich ok, fajnie że w końcu nałożyłaś lekkie klapki wink
      p.,s. a bon prix ma ZAWYŻONĄ rozmiarówkę więc 38 to 38/36 wink
      • mokka39 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 20:12
        to raczej problemy z równowagą (lekarz podejrzewa dyspraksję), trudno mi ją utrzymać jednocześnie robiąc zdjęcie, więc jakoś wykrzywiam stopy próbując ją złapać wink Nawet na rowerze nie umiem jeździć z tego powodu, nie mogłam się na nim utrzymać nigdy wink
        • mokka39 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 20:17
          kurcze, wszystko mam jakieś felerne - dyspraksja, depresja, lipodemia, cechy ZA, przebarwienia, zgryz, opadającą powiekę, wada wzroku - 10, kompulsywne objadanie tongue_out Jedyna rzecz z której jestem zadowolona to mój blog perfumowy wink No ale to już obszar poza wyglądem i ciuchami.
          • anika772 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 20:28
            Najbardziej felernie to masz w głowiewink
            Fajna kobieta z Ciebie, skup się na pozytywach, ok?
            • wapaha Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 20:33
              Zgadzam sie z aniką, być może chciałaś zdobyć pierwsze miejsce na jak najwiecej cech negatywnych- no i przodować to ci pozwolą ale cienie w głowie a nie te pozostałe. Wiesz- ja wierzę że człowiek- ciało-dusza-umysł-serce-to jedno- te twoje problemy nie są wszystkie osobne- to jest jeden problem. Poustawiaj sobie w głowie a zobaczysz jak drastycznie się zmieni obszar problemów fizycznych

No i : Ty nie masz oczu, brwi, rzęs, nosa, uszu , włosów, szyi, ramion, piersi, brzucha, tyłka, stóp, sposobu poruszania się, mówiena, uśmiechu gestykulacji ? suspicious

weź się skup na sobie całej a nie na częściach wink
          • lily_evans11 Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 07:42
            O rany, też nie mam najlepszej koordynacji, np. kiepsko tańczę, zapominam kroki natychmiast, jeszcze na parkiecie i w ogóle nie umiem jeździć na rowerze, nawet nie widzę powodu, żeby próbować wink.
            Odkąd nie muszę chodzić na wf i dostawać ocen, w ogóle mi to wszystko nie przeszkadza (czyli od jakichś 30 lat, to jest od uzyskania zwolnienia w 1 klasie LO big_grin), nie zamartwiam się tym, myślę, że istnieją dużo poważniejsze powody do zmartwień z życiu.
            Nie martw się tak bez przerwy, nie wyszukuj w sobie wad, których nikt nie zauważa, większość ludzi jest mocna w jakimś obszarze, a ma defekty w innym, czy to chodzi o wygląd, czy o umiejętności. Życie wink.
            • mokka39 Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 11:29
              o, fajnie, że jest jeszcze ktoś kto nie umie jeździć na rowerze smile Czułam się z tym zawsze jak jakiś odmieniec. I ta niezdarność - zawsze się potknę, przewrócę, idąc ulicą wpadam na ludzi, bo mnie zarzuca na boki ten brak równowagi. Dzięki, lily_evans, że to napisałaś, zawsze to raźniej wiedzieć, że jest nas, nieskoordynowanych więcej wink
              • lily_evans11 Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 11:38
                Ja to dość humorystycznie traktuję; ). I serio, chodziłam na taniec i zapominalam kroki zaraz po tym, jak instruktor je pokazał big_grin.
                Myślę, że wcale nie ma tak mało ludzi, którzy się potykają, cos wywalaja albo zrzucają na ziemię. Szczęśliwie jestem juz dawno po czasach podstawówki i mogę mieć na to wywalone big_grin
                • gliminstory Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 15:02
                  ja uwielbiam tańczyć i nie chwaląc się jestem dobra na parkiecie, ale za cholerę nie mogę się nauczyć jakiegoś tańca wg instrukcji na kursie - wokoło tanczą tak jak instruktor a ja zazwyczaj po kimś depczę bo skręciłąm w inną stronę
              • waleria_s Re: szorty vol. 3 ;) 12.07.20, 02:14
                mokka39 napisała:

> o, fajnie, że jest jeszcze ktoś kto nie umie jeździć na rowerze smile Czułam się z
                > tym zawsze jak jakiś odmieniec. I ta niezdarność - zawsze się potknę, przewróc
                > ę, idąc ulicą wpadam na ludzi, bo mnie zarzuca na boki ten brak równowagi. Dzię
                > ki, lily_evans, że to napisałaś, zawsze to raźniej wiedzieć, że jest nas, niesk
                > oordynowanych więcej wink
                >
                Nie czuj się jak odmieniec. Ja nauczyłam się jeździć jako dziecko i to na tyle, może z 3-4 wyprawy krótkie odbyłam, myślę, że od 12 r.ż. to już w ogóle zapomniałam o rowerze i trwa ten stan do dziś. Nie umiałabym teraz jeździć, bałabym się. Mam też zero koordynacji- do tańca szkoda gadać, jak kołek, zero wyczucia rytmu, NAJPROSTSZE kroki pomieszam. Ba, nawet takie 'układy' w ćwiczeniach-dywanówkach, fitness mieszam. Zawsze najgorsza na wf, niezdarna i cóż, nie uleczyłam się, przez totalny brak koordynacji, szybkości (czasem reaguję jak z opóźnieniem) nawet nie myślałam (i nie myślę) o byciu kierowcą. Snu z powiek mi to nie spędza, nie mam kompleksów na tym tle, choć dogadywanki słyszałam różne w stylu 'nie pływa, nie jeździ rowerem, samochodem, nie tańczy, no jak to to funkcjonuje'.
          • afro.ninja Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 07:45
            Ciesz sir tymi perfumami. Ja nie moge uzywac perfum, a kiedys kupowalam mnóstwo perfum, nisza te sprawy. A tu bum i koniec zabawy.
            • mokka39 Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 11:22
              Ja też perfum prawie nie używam. Najbardziej mnie w nich cieszy możliwość napisania recenzji i zrobienia zdjęcia flakonu. Taka trochę może dziwna pasja wink Jakbyś miała jakieś puste flakony do wyrzucenia, to chętnie przygarnę, do zdjęć na bloga właśnie. W zamian mogę dać jakieś próbki/odlewki.
    • szczypawka100 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 19:45
      mokka39 napisała:

> Odkupić czy nie?
      >
      Nie. Dłuższe za długie i nie dla Twojej figury ( i nuuudnee; mam 50+ i bym ich nie założyła). W krótszych dobrze ale nie są ładne. Ja bym Cię widziała w takim fasonie
      • anika772 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 20:06
        O tak, high waist, bezwzględnie.
        A może dżinsowe, lekko zniszczonewink
        www2.hm.com/pl_pl/ona/produkty/szorty/szorty-z-wyoskim-stanem.html

Od koleżanki nie kupuj.
      • szczypawka100 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 20:20
        Tamte są z bawełny z wiskozą, w reserved za 79,99. są dłuższe i wydają się bardziej mięsiste. Drugie z wiskozy z lnem w h&m za 39,99
        • anika772 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 20:29
          Ładne!
          Dla mokki widzę high waist, z luźną nogawką lecz ładnie dopasowane w biodrach!, i niezbyt długie, podkreślam, bo autorka będzie próbowała ukryć "gruuubeee" uda i załatwi sobie proporcje na amen czymś do kolan.
          • szczypawka100 Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 20:36
            Dopasowania w biodrach nie widać bo modelki w biodrach szczupłe. Reszta się zgadza.
        • gliminstory Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 15:04
          o , dokładnie. Takie białe.
    • loganberry Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 20:00
      Tragedia, pierwsze piżama po dziadku, drugie jak z CH Ptak 25 lat temu. Nie rob sobie tego bo nie ma powodu. Kup normalne krótkie szorty dżinsowe, znajdziesz na wyprzedażach w sieciówkach za dwie dychy, zamiast zbierać jakieś spady po koleżankach w absurdalnej cenie.
    • taki-sobie-nick Re: szorty vol. 3 ;) 10.07.20, 22:09
      Ale góry nosisz krótsze? Bo to poprawiłoby proporcje, a to jeszcze nikomu nie zaszkodziło, choremu czy zdrowemu.
    • lot_w_kosmos Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 06:53
      W drugich wyglądasz lekko, szczupło i masz o niebo lepsze proporcje.

Od tych pasiastych trzymaj się z daleka!
    • afro.ninja Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 07:43
      Pierwsze jak pizama, naprawdę nie! Trzecie bardzo spoko.
    • afro.ninja Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 07:46
      Doczytalam, ze masz to odkupic. Gdyb6 ci dala za darmo, ale to lepiej w necie kupic, bo na te zal kasy.
    • feliz_madre Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 09:36
      Białe fajne. Te pierwsze słabe.
    • triss_merigold6 Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 10:06
      Obie pary są ch... jak barszcz.
      Jeśli jesteś tak krytyczna na punkcie swojego wyglądu jak deklarujesz, to poświęć chwilę na przymierzenie kilkunastu par po circa about 30-50 zł w sieciowkach i wybierz coś, co nie wygląda jak z darów od Polonii z USA. Coś co ma wiązanie w talii, lekko układa się na biodrach i kończy 10-15 cm przed kolanami.
    • miqotka Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 10:06
      Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie za taką cenę, koleżanka powinna się cieszyć że ktoś za darmo by to wziął, ale ja nawet za dopłatą bym nie wzięławink
      Szorty krótkie jak najbardziej możesz nosić. Nogi są ok. Ale wyższy stan, lekki jeans i zawiązywane byłyby ok.
    • zuzia555 Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 10:20
      To trochę tak jak ja. Ciuchy kompletnie mnie nie interesują, ale szortów w życiu nie założę 😁
    • gliminstory Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 14:56
      Nogi masz dobre, ale te spodenki brzydkawe i szpecą. Krótkie wyglądają na za duże, a dłuższe mają krój który ci uda pogrubia.
      Kup sobie krótkie ale może jednokolorowe lub wzór na ciemnym tle?
    • mid.week Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 16:02
      pierwsze sprawiają, ze twoje nogi są dłuższe i optycznie szczuplejsze.
      • mid.week Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 16:07
        W H&M widziałam masę fajnych mniej i bardziej wyjściowych
        Dobrze Ci robią szersze nogawki i ciut przed kolano
        Idz i mierz, pstrykaj foty w kabinie i wrzucaj na bieżąco, zawsze ktoś ci tu odpisze czy jest ok wink

www2.hm.com/pl_pl/productpage.0817472001.html

www2.hm.com/pl_pl/productpage.0861514004.html

www2.hm.com/pl_pl/productpage.0817472009.html
    • prezent_urodzinowy Re: szorty vol. 3 ;) 11.07.20, 18:06
      Mam gorsze nogi i nosze szorty bez uzyskania zgody ematki wink
      Te jasne szorty fajne.
    • pierwszykot Re: szorty vol. 3 ;) 12.07.20, 00:58
      Te w paski spoko. Ale te drugie fatalne - nogi słabo w niech wyglądają
    • waleria_s Re: szorty vol. 3 ;) 12.07.20, 02:05
      Pierwsze i drugie koszmarnie brzydkie, workowate, 1 przypominają męskie podniszczone galoty, 2- nosiła taki fason moja babcia. Współczuję problemów z nogami, nie będę Cię tu pocieszać, że jest pięknie, nic nie widać. Na zdjęciu owszem, w życiu bym nie powiedziała, że coś Ci dolega, ale wiem, że po dobrym wyglądzie ze zdjęcia zaraz może przyjść gorszy czas. Kup sobie fajne szorty na te lepsze dni (długość jak pierwsze, ale z wyższym stanem, najlepiej wiązane, w jednolitym kolorze, może lekki dżins), zaś na gorsze dni- lekkie spodnie paperbag. H&M ma dużo takich w ofercie.
    • 7katipo Re: szorty vol. 3 ;) 12.07.20, 12:59
      Spoko, świetnie wyglądasz. Zwłaszcza te drugie, jasne. Sama takich szukam.
    • mus_tang1 Re: szorty vol. 3 ;) 12.07.20, 17:34
      Dziewczyno, chódź na zdrowie! Pierwsze, może jakiś inny kolor?
      Drugie ok
      Na twoim miejscu chodzilabym ile wlezie, skoro przyszłość taka sobie może być. Trzymaj się i korzystaj z lata i się nie przejmuj za bardzo!
      Zawsze można białe, szerokie lniane spodnie założyć, od lat kocham i polecam!
    • piataziuta Re: szorty vol. 3 ;) 12.07.20, 20:22
      Nie!
      Niech sobie znajoma zatrzyma swoje szorty, lub odda komuś innemu.
      Bierz spódniczki ciut przed kolano lub do kolan - będzie równie wygodnie co w szortach, a o niebo lepiej będziesz wyglądać.
      • piataziuta Re: szorty vol. 3 ;) 12.07.20, 20:27
        O borze, dopiero doczytałam to "odkupić".
        NIGDY W ŻYCIU!
        I za darmo też nie brać.

• trampki-w-kwiatki Re: szorty vol. 3 ;) 13.07.20, 09:43
      Nie kupuj żadnych z tych spodni. Odbierają ci cały seksapil. Kup jakieś rozkloszowane, albo obcisłe. Tych tutaj nie zakładaj nawet po domu, bo naprawdę wieją smutkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka